Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Eee yani olabilir bekarkenmiş işte sorun ne? Sizi mi kıskanıyor şimdi? Keyfinize bakın sizde herkes kendi aleminde bence siz abartıyosunuz. Şimdi başkası vardır kadının gözünde bekar kadın sonuçta.
Evlendikten sonra da gelip gitmesi devam etmiş beni kıskanıyor demiyorum da kıskandığı açıkça belli insan hiç tanımadığı biriisini gördüğü yerde of puf demez adam öldürmüşüm giibi suratıma bakmaz bunlar bnei rahatsız ediyor rahatsız olduğumu belirttirken bi başkasına o da bunları anlattı ayrıca dayanamadm eşime yüzeysel ima ettim seni iş yerinden birisi bana mesj attı konuşmak istedi seninle evlilik aşamasında olduğum için üzerine düşmedim dedi muhtemelen onu yapanda bu kadın di bunlar tabiki de beni rahatsz edecek

Sanıyorsunuz ki hepimiz tava suratlı kocanızın peşinde pervaneyiz
Hepiniz demiyorum zaten sadece kocam sana Bakmaz diyorum zira kocamın önceliği beyin görüyorm ki o da sende yok çünkü yorum yapmak için yorum yapıyorsun ve görmediğin tanımadığın insanlar hakkında saçma sapan fikirlerde bulunuyorsun

Bir laborant mı kimyagere söylüyor beyin yok diye? Tesüf ediyorumm. Gerçi tava suratlı kocan çokta umrumda değil. Evli barklı kadınım. Hem seni hemde kocanı cebimden çıkarırım sen dert etme.
Birde insanlara beyin konusunda laf ederken önce profillerine girip bir bak yahu bu kimmiş diye.

O zaman bilgilerimi değiştireyim prof yazayım olur mu zaten herkes burda ordinaryus tava suratlı yazmandan eğitimin kaliten bariz belli oluyor kendini yorma güzel zeki bilge ablam herks ne b. K olduğunu belli ediyor burda:))

O zaman bilgilerimi değiştireyim prof yazayım olur mu zaten herkes burda ordinaryus tava suratlı yazmandan eğitimin kaliten bariz belli oluyor kendini yorma güzel zeki bilge ablam herks ne b. K olduğunu belli ediyor burda:))
Kullanıcı adını da gördüm şimdi, iki tava suratlı takılın siz. Sanma ki herkes kocana aşık haspam

Biz yeni evliyiz eşimde buraya yeni geldi benden 3 ay önce o zaman evli değildik geldiği gün araştırıp bekar olduğunu öğrenip o günden beri de etrafında dönmüş daha 1 aya kadar da gelip gidiyormuş

Bekar zannetmis, belki de begenmis dolanmistir. Ortada bir insanlik sucu yok. Belkide sizi sevmiyo veyar kiskanmistir orasi da belli degil. Ama birsey belli: Gelip size bunun dedikodusunu yapan "is arkadasinizdan" uzak durun. Samimi söylüyorum. Asıl ortalıgı karistiran bunlar. Bakalim sizin hakkinizda neler söyleniyor. Belki de ona sizin onu kiskandiginizi söylediler. Siz profesyonel olmayi devam edin..

Evlenmiş ayrılmış olmak ne alaka konuyla?
Muhatap olmazsın olur biter. Herkes herkesle bekarken görüşmek isteyebilir. Kimse sizin kocalarınıza meraklı değil.
Kadın meraklıymış işte burhan, adam evlenip karısını getirince ayar olmuş buna da duyar kasmazsın herhalde. Konuya gelince o sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Eşinden hoşlanmışsa ve bunu belli etmişse yakın arkadaş falan zaten olamazsın. Kibar ve mesafeli ol

Herkese karşı böyleymiş diyorsunuz, hani sırf size karşı olsa o zaman kocanıza göz koymuş da ondan yapıyor derdiniz, ama, zaten size bunu aktaran kişinin de sizi kışkırtmak için söylediğini düşünüyorum. Siz de eşiniz de mesafeli olun ve kafanıza da takmayın böyle şeyleri kendinizi yıpratırsınız.

Yine kendini ve eşini bulunmaz hint kumaşı sanan yeni gelinlerden eminim eşinde hiç yüz vermemiştir çünkü kemalim yapmaz.

İşyerindekilerin dolduruşuna geliyorsunuz. Kadının sizinle 1 sıkıntısı varsa karşılıklı doldurmalarla 10 olacak. Millet sizi birbirinizin üstüne salacak, eğlence lazım onlara da. Kendilerinin totosu yetmiyor yapamıyorlar. Taze gelinsiniz tabi bütün odak kocada. Asıl nifağı göremiyorsunuz.

Helal Burhanim 40 yaş üstü kadın olunca konu sahibi, çirkin, yüzüne bakilmaz sanıyor sanırım 47 yaşındayım gayet de yüzüme bakılıyor, boşanmış bir kadınım, maalesef en yakın arkadaşım dediklerim bile tehlike gibi gördü beni, boşanmış olunca ahlaksız sanıyor bazı cahiller

Kadinin boşanmış olmasını belirtmeye gerek yok ama eşini evlenmeden önce beğenmiş olabilir, yeni gelmiş çünkü çalıştığı kuruma, etrafında da dolanmış olabilir, evlenince konu sahibine gıcikta olmuş olabilir. Bunlar gayet olabilecek şeyler. Çok anormal, iftiralık şeyler değil ki.

İs yerleri de dedikodu yuvası gayet, herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Sizin oralar da hiç olmuyorsa demek.

Konu sahibinin ekstra yapmasi gereken bir şey yok tabi. Kafaya takılacak bir şey yok ama sanki yazdığü şeyler hiç olmuyormuş gibi yazılıp duyar kasilmasını manasız buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…