Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Sanmıyorum eşimin haberi yok bn eşimi tanıyorum flörtlesecek biriside değil kadn eşimden de büyük

Kociskomla.olan olmayan tum sevimli hallerimizi anlatir catlatirdim saka saka muhattap olmayin

Eşine sakın söyleme. Böyle durumlarda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya hiç gerek yok. Zaten ortada bişey olduğu da kesin değil. Dolduruşa gelme kimse kimseyle yakın olmak zorunda değil. Sen mesafeni koru ve biraz daha temkinli ol yeter. Belki de sadece iş yerinden kaçmak biraz işten uzaklaşmak için gitmek istiyordur. Bazen ben de biraz nefes alabilmek için hiç benim departmanımı ilgilendirmeyen meselelerden dolayı şirket dışına çıkıp birileriyle görüşüyorum. Ne görüştüğüm insanları görmek gibi bir derdim var ne de birlikte gittiğim insanlarla vakit geçirmek istiyorum.

Kadın güzel ve havalı sanırsam boşanınca herkes amnnn benim kocamın gözü kayar mı yoksa gitti elden diye çatlayıp patlamış. kadının umrunda bile değilsinizdir emin olun, sizleri kudurtmak için ayrıca bir şey yaptığını da sanmıyorum. ne ezik, ne zvallı insanlarsınız ya, ne istiyorsunuz ekmek parası için çalışan bir insandan? Ruh pastaları sizi.

Sen kimsin de bizim karakterimiz üzerine yorum yapıyorsun ahlaksız! Kendine gel. Hiçbir üyeyi böyle bir şeyle itham edemezsin.

Mesela, bizim zihniyet ve karakterimiz neymiş? Dul kadınlara avcı gözüyle bakmıyoruz diye mi? Dul kadınlardan ne istediğinizi gram anlamıyorum. Boşanmış olmak onun suçu mu? Kadın düşmanı sizii

Boş yapmışsın abla

Mesela, bizim zihniyet ve karakterimiz neymiş? Dul kadınlara avcı gözüyle bakmıyoruz diye mi? Dul kadınlardan ne istediğinizi gram anlamıyorum. Boşanmış olmak onun suçu mu? Kadın düşmanı sizii
Kendi cinsine düşman erkek savunucuları bunlar.

Ben boşandım bana da böyle mi bakıyorlar acaba

Yokmuş gibi davranırım.

Boşanmış olduğunu belirtmen senin o kadını kendince küçük görüyor olmandan. Zira kadının boşanmış olmasının konuyla hiçbir alakası yok. Ayrıca burda onlarca boşanmış kadın var sizin zihniyetinizden derken? Bunu bir eksiklik olarak mı görüyorsunuz? Kusura bakmayın da sizin zihniyetiniz daha berbat görünüyor burdan.

Ay cidden ya. Boşanan kadınlara niye o gözle bakıyorlar anlamıyorum, ben yeni bosandim kendimi 18 yaşında hissediyorum, biz evli erkekler için tehlike miyiz tövbe estağfurullah

Ay cidden ya. Boşanan kadınlara niye o gözle bakıyorlar anlamıyorum, ben yeni bosandim kendimi 18 yaşında hissediyorum, biz evli erkekler için tehlike miyiz tövbe estağfurullah
Kadına hiçbir kusur bulamamış ordan yürüyor. Maalesef toplumda bu zihniyette yığınlarca insan var. Eğitilemezler.

Siz evliyken mi dolanmış bekarken mi orasini anlamadim ? Ben bir tavır sergilemezdim kadın bana söz vermedi eşim verdi. Eşimin davranışlarına bakardım. Sürekli söylenip eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın yokmuş gibi davranın.

Ajitasyon yapmaaaaaaaa ben buraya yeni geldim diyorum ne derdim olacak kendinin derdi varki bana slaak slaak bakıyor gördüğü yerde cins cins of puf yapıyor ayrıca 40 yaş üstü bir kadın beni ne kadar kudurtabilir

Evet sizin zihniyetiniz dedim çünkü bayağı bayağı açıklamışsın boşanmış kadını küçük görüyor olman falan diyerek dmekki kendin böyle düşünüyorsn

Evet sizin zihniyetiniz dedim çünkü bayağı bayağı açıklamışsın boşanmış kadını küçük görüyor olman falan diyerek dmekki kendin böyle düşünüyorsn
Sana kötü bir haberim var besssbekarım. Ve çevrem fırıl fırıl yakışıklı bekar erkekle dolu. Kadını kıskanmış olman aşikar. Ayrıca yaşla alakası yok bunun. Angelina Jolie de 40 küsur yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…