• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Kadinin boşanmış olmasını belirtmeye gerek yok ama eşini evlenmeden önce beğenmiş olabilir, yeni gelmiş çünkü çalıştığı kuruma, etrafında da dolanmış olabilir, evlenince konu sahibine gıcikta olmuş olabilir. Bunlar gayet olabilecek şeyler. Çok anormal, iftiralık şeyler değil ki.

İs yerleri de dedikodu yuvası gayet, herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Sizin oralar da hiç olmuyorsa demek. 🫠

Konu sahibinin ekstra yapmasi gereken bir şey yok tabi. Kafaya takılacak bir şey yok ama sanki yazdığü şeyler hiç olmuyormuş gibi yazılıp duyar kasilmasını manasız buldum.
Evlenip boşanmış olanlar üstüne alınmış mesele bu. Yoksa konudaki hadise gayet de başa gelebilecek bir şey

Sizene evlenip ayrılmasından. Allah bilir kocanın tipi nasıldır fjdjfkdkfkkdd kimse bakmaz rahat ol
Hiç şaşmadı bu durum kocana herkes aşık sananların aslında kocasının tipinin 5 kuruş etmediğini :olamaz: Mesela abim öyle çok çok yakışıklı değildir idare eder diyim.Ama yengem Herkesle yakıştırıyor onu kavgalarının yüzde 90 bu yüzden 🥲 en son okadar ileri gittiki benden kocasının kız kardesınden kıskandı

Evlenip boşanmış olanlar üstüne alınmış mesele bu. Yoksa konudaki hadise gayet de başa gelebilecek bir şey
Evlenip boşanmasa bile bu konuda hassas olabilirler, boşanmış kadınlara gereksiz etiket yapıştırmak bazılarına daha kolay geliyor evet bunu da kabul ediyorum ama yani sanki hepsi sıkıntısız,güzel, havalı, beğendiği bir erkeğe ilgi göstermeye tenezzül etmeyen türdenmis gibi davranmakta gerçek dışı.

Hiç şaşmadı bu durum kocana herkes aşık sananların aslında kocasının tipinin 5 kuruş etmediğini :olamaz: Mesela abim öyle çok çok yakışıklı değildir idare eder diyim.Ama yengem Herkesle yakıştırıyor onu kavgalarının yüzde 90 bu yüzden 🥲 en son okadar ileri gittiki benden kocasının kız kardesınden kıskandı
Yok artık… hayır sizden neden kıskanıyor. Bir de enerji diye bir şey var yengeniz yakında onu çekecek yani korktuğu şey başına gelecek..

Yok artık… hayır sizden neden kıskanıyor. Bir de enerji diye bir şey var yengeniz yakında onu çekecek yani korktuğu şey başına gelecek..
Nişanımda alnımdan öpüp tebrik ettiği için :olamaz: Neymiş “ biz o gün kavgalıydık. Benım canımı sıkıp seni niye öpmüş.”Aman ne halleri varsa görsünler ikiside

Evlenip boşanmasa bile bu konuda hassas olabilirler, boşanmış kadınlara gereksiz etiket yapıştırmak bazılarına daha kolay geliyor evet bunu da kabul ediyorum ama yani sanki hepsi sıkıntısız,güzel, havalı, beğendiği bir erkeğe ilgi göstermeye tenezzül etmeyen türdenmis gibi davranmakta gerçek dışı.
Konu sahibi evlenip boşanmış şeklindeki gereksiz bilgiyi vermeseydi herkes konuyu kavrayabilecekti. Ama hepsi kuruldukları için okuduklarını bile anlamamışlar.

Slm arkadaşlar ben yeni evliyim çok uzun yıllar süren sevgililikten sonra eşimle evlendik ve ben onun çalıştığı yere tayin oldum geldim burdada çok yeniyim ve çalıştığım yerdeki bir kadından hiç elektrik alamadım çok soğuk suratsız beni görünce cins cins tavırlar sergiliyor ve bnde mümkün mertebe yüzünü görmek istemiyorum negatif enerji patlaması yaşıyorum görünce bugünde yine çalıştığım yerden biriisi onunla ilgili bir sorununu anlatınca bu arada iş yerinde kimse sevmiyormuş bayağı sorunlu neyse arkadaşım bana dedi ki sana birşey söyleyeceğim ama kesinlikle aramızda kalsın peki anlat dedim meğerse bu kadın benim eşimin etrafında dolanmış iş yerine gitmiş iş yeriyle ilgili kendisini ilgilendirmeyen konularla ilgili hemen atlıyormuş eşimin iş yerine bi evrak gidecekse kendisi evlenmiş ayrılmış bu arada ve arkadaşm bugün anlatınca anladım ki kadın bu yüzdn bna karşı bayağı suratsız siz olsanız bu durumda aynı iş yerinde bu kadına karşı nasıl bir tavır sergilerdiniz
Evet tek kadın ilgileniyordur eminim. Senin kocan hiç pas vermemiştir varsa yoksa zaten karşı taraf suçlu senin kocan melek Allah aşkına senin kocan sınırını çizse kimse kimsenin etrafında felan dolaşamaz.

Evet tek kadın ilgileniyordur eminim. Senin kocan hiç pas vermemiştir varsa yoksa zaten karşı taraf suçlu senin kocan melek Allah aşkına senin kocan sınırını çizse kimse kimsenin etrafında felan dolaşamaz.

Aaa her zaman kadın kuyruk sallar bilmiyor musunuz? Hatta erkek tav olursa yine kadın suçludur. 😂
Birde kadın bekarsa bekar erkeklere yürüyebilir hatta flörtöz de olabilir bundan doğal ne var hala anlayamadım ben konu da.
Boş yere insanlar banladıp durdu saçma sapan kuruntudan.

Bu konuyu başka bir isimle açmıştı. Enselenmiş. Şimdiki açtığı konu da ayrı bir komedi. Her açtığı konu ayrı bir fiyasko. Konu açıyor milleti banlatıyor kendi de banlanıyor. Gidiyor.

Tencere tava ne be?
IMG_20231111_191321.webp

Back
X