siz bosanan anneler sizde benim gibimisiniz?

Öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ama bence bir kere aldatan insan hep aldatır..

Yoksa benmi gereksiz duygusalim bilmiyorum. . :KK43:

Kader denilen sey ne tuhaf. .

Cook guzel baslayan iliski sonunda husranla bitebiliyor hemde nasil. .

hani derler ya Allah cok sevdigin seyi elinden alir. Nekadar dogru bir söz Allah bilir ama bazen bu söz aklima gelir ve ben ne cook istemistim esimi, esimle mutlu olmayi ama olmadi diye dusunurum. Rabbim tabiiki beterinden korusun en degerli varliklarimiz evlatlarimiz.

Esim tarafindan aldatildim ve evden kovdum. Hic yalvarmadi bile inkar etti bi. Sonra bir kac hareketlerde bulundu pismanmis gibi ama bende kararliydim cunku oyle afedilebilecek boyutta degildi yani bi gecelik degil iliskiymis resmen. Cok pisman olsa Bi geceligi afedermiydim bilmiyorum yasamadan bilemem ama tabii iliskisi olmasi cok daha igrenc.
Bugun cocugunu haftada bir kac saat disi gormeyen aramayan baba.
Hic aranmayacak biri biliyorum ama benim gibi hissedenler varmi aranizda. .heleki bildiginiz birkikte oldugunuz ilk ve tek erkekseydi ayrildiginiz esiniz kopmak daha zor oluyor sanki Onun eski masum halini oozluyorsunuz sanki hic baska bir erkegin elleri Yacht onun kadar guzel degil yada siz tam olarak benimseyemeyeceksiniz. Eski esinizle sevisirken ona o an sarilirkenki o guzel temiz hazi baskasinda yasayamazsiniz gibi ve bu cok üzücü.. :, (((

Yıllar sonra sesinin tonunu bile hatırlamayacaksın...
Ama hayatın boyunca o insanla evlenip yaptığın hatanın izlerini taşıyacaksın..
Sonra buzz gibi oluyorsunuz.:KK12:

Yazan herkese cok tesekkur ederim. Bosanan aldatilan herkese cok gecmis olsun. Katiliy insallah mutlu olduhumda sasiricam. Ki kurtuldum biliyorum.
Cok sukur Rabbime cocuguma babasini kotulemiyorum. Bide cocugum boyle bi zararmi ceksin kucuk yasinda. Allah ta hata yaptirmasin. Buyuyunce tabii ustu kapakli anlatmak zorundayim.

Bencede oyle 99%. Peki sizce beni aldattigi kadinla suan hala bir bucuk senedir birlikte. Kadin rus. Onuda aldatirm?

Ben aldatilmadim ama ne zamanki ayrilmayi aklima koydum benim de aklima hep esimle yasadigimiz cinselligi ozleyecegim geldi.
Ilk erkek olmasi sanirim biraz da.
Bilmiyorum hala da belki hasta bir dusunce ama esimle ayrilsam da onu hayal ederim gibi geliyor cinsel yonden.
O yuzden hissettiklerinizi cok normal buldum.
Umarim tekrar aski yakalar ve esinizi size hatirlatmayacak biriyle evlenirsiniz.

kirlenmiş olmaları çok tuhaf
bende benzer demiyeyimde eskiyi ve şuanı düşününce bu kadar ayrı düşmemize hala anlam veremiyorum?
nasıl olur ya nasıl ? 5 sene dolacak
üstelik ben 2. kez evlendim mutluyumda sıkıntı yok.
ama neydi yanı o evlilik içinde yaşananlar aslıdna hiç yaşanmadımı ben kesinlikle cinsellikten bahsetmiyorum , manevi bir geçmiş var. hani bu kadarmı geçti seneler geçti ü zerinden .
önceden birbirimizden haber almadan duramazken şimdi senelerdir senelerdir birbirimizle konuşmuyoruz.
böyle düşününce tuhaf
ama düşünmemek gerek
ben eski eşimi sevmiyorum unuttum bitti, bende bıraktığı hasar daha ağır herhalde, insanlar benime konuşurken malesef önce yalan söylediklerini düşünüyorum arkadaş olsun konu komşu olsun eş olsun , ne büyük bir haksızlık içten içe .

herşey geçer hayat çok kısa düşünmemek gerek

aslında sizde kötü ayrılmışsınız ama demek çok sevmişsiniz.benim aklıma bile gelmiyor.zamanla sizde alışacaksınız.güzel günleri değil size yaptıgı kötülükleri hatırlayın.

o rus kadını da aldatır mı aldatmaz mı bilemem ama ilahi adalet diye bir şey var.bir yıl sonra kadın bunu şutladıgında size geri dönmek bile isteyebilir.

Neden kocam aldatmaz?

Ben aldatilmadim ama ne zamanki ayrilmayi aklima koydum benim de aklima hep esimle yasadigimiz cinselligi ozleyecegim geldi.
Ilk erkek olmasi sanirim biraz da.
Bilmiyorum hala da belki hasta bir dusunce ama esimle ayrilsam da onu hayal ederim gibi geliyor cinsel yonden.
O yuzden hissettiklerinizi cok normal buldum.
Umarim tekrar aski yakalar ve esinizi size hatirlatmayacak biriyle evlenirsiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun zor kolay degil ayrilik :/

aslında sizde kötü ayrılmışsınız ama demek çok sevmişsiniz.benim aklıma bile gelmiyor.zamanla sizde alışacaksınız.güzel günleri değil size yaptıgı kötülükleri hatırlayın.

o rus kadını da aldatır mı aldatmaz mı bilemem ama ilahi adalet diye bir şey var.bir yıl sonra kadın bunu şutladıgında size geri dönmek bile isteyebilir.
Evet cok sevmistim aptallik iste benimki sonucta yaptiklarini bilixorum ama oyuzdende ceksin istiyorum

Ben istemem buyuk konusmayayimda

kirlenmiş olmaları çok tuhaf
bende benzer demiyeyimde eskiyi ve şuanı düşününce bu kadar ayrı düşmemize hala anlam veremiyorum?
nasıl olur ya nasıl ? 5 sene dolacak
üstelik ben 2. kez evlendim mutluyumda sıkıntı yok.
ama neydi yanı o evlilik içinde yaşananlar aslıdna hiç yaşanmadımı ben kesinlikle cinsellikten bahsetmiyorum , manevi bir geçmiş var. hani bu kadarmı geçti seneler geçti ü zerinden .
önceden birbirimizden haber almadan duramazken şimdi senelerdir senelerdir birbirimizle konuşmuyoruz.
böyle düşününce tuhaf
ama düşünmemek gerek
ben eski eşimi sevmiyorum unuttum bitti, bende bıraktığı hasar daha ağır herhalde, insanlar benime konuşurken malesef önce yalan söylediklerini düşünüyorum arkadaş olsun konu komşu olsun eş olsun , ne büyük bir haksızlık içten içe .

herşey geçer hayat çok kısa düşünmemek gerek
Sizi cok iyi anliyorum hayat cok tuhaf yadainsanlar yada siz ve benmi cok duygusaliz bilmiy ama bence bizimki en insani olani

merhaba arkadaslar

sizinle bir sey paylasmak istiyorum
bahsetmismiydim bilmiyorum biz daha bosanmadik buranin yani almanya nin kanunlarina göre bir senedir ayri yasadiginizi belgeledikten sonra bosanabiliyorsunuz.
bizde o bir seneyi doldurmak üzereyiz
bende ona mesaj attim. benim maddi olarak dava acacak durumum yok arastirmalarima göre en az ödemem gereken taksit bile su Kadar ve ben cocugun kresi icin su Kadar miktar ödüyorum ayriyeten taksitler. oyüzden onlarin benden istedikleri aylik taksidi ödeyemeyecegim yazdim. O yüzden en uygunu türkiyede actirmak bu durumda dedim (cünkü arkadaslar türkiyede bosanma davasi daha uygun fiyata görülebiliyor) Ona sen vekaletle ailene acitirsanda davayi ki sürec baslamis olsun dedim.

Kres parasini özellikle belirttim, o nafaka bile ödemezken benim cocugumun kresi icin bile nekadar cok para ödedigim bilsin istedim. Yani asil davranmaya calistim simdiye Kadar ben sunu ödüyorum bunu ödüyorum demedim, tabiiki nafakayi ödemediginden dolayi onu sucladim ama biliyorumki ALLAH katinda zaten ALLAH dilerse hesabini verecek o yüzden benim icin rahat. Asil davranmamin nedeni ise derler ya intikam soguk yenen yemektir diye. Zaten Adam nafaka vermeyecek benim cocuguma ettigim masraflar onun umrumda olmayacakti ben sadece satasip duran olmaktansa ileride ne Kadar Güclü davrandi, ne Dogru dürüst cirkeflesti ve cocuguma maddi manevi bakti diye pismanligi artsin yada yaptiginin afedersiniz ne adilik oldugunu anlasinki mutsuz olsun istiyorum.
ha onun mutsuz olmasi bana ne kazandiracak aslinda oh iste demekten baska hic birsey hatta belkide ki büyük ihtimal haberim bile olmucak pisman olursa cünkü cok gururlu bir tiptir. Burnundan kil aldirmaz. daha öncede ayrilik yasadigimizda beni nasil özledigini anlatmisti baristiktan sonra ama hic ben bunu ayriyken hissetmememistim. Neden bana bildirmedin caktirmadin dedigimde senin bana karsi duygularindan emin degildim belki duygularin degismisti bana karsi dedi. Ki ben o beni özledigini hissetmeye baslamadan üc hafta önce onu nekadar sevdigimi anlatan mail yazmama ragmen. Yani üc hafta sonra belki havva nin bana karsi duygulari degistmistir diye bile kendini Kücük düsürmemek adina bana beni özledigini belli etmedi. Konuyu cok dagittim ama onu biraz taniyin ona göre yeni anlatacagim duruma yorum yapabilin diye.

neyse ben ona bosanma ile ilgili mesaji attim ve aninda okudu fakat cevabi 7-8 Saat sonra geldi. bana türkiyede olan bosanmanin burada gecerli olmadigini yazmis. Ve firsatim olmadigi icin ben islemleri baslatmadim yazmis. Birde masraflari ben üstlenirim yazmis.

bende türkiyede görülen davanin burada gecerli oldugunu sadece tastikletmemiz gerektigini yazdim. ve davanin Burda olmasi isime gelir ama o masraflari senin üstleneceginden emin olmama okadarda borcun altina giremem yazdim. Türkiyede daha ucuz vs yazdim.

Bana sen nerden aldin bu bilgileri benim arastirmalarima göre buradada su fiyata yazmis.

bende mahkemeden ögrendigimi yazdim sonrada sen nerden ögrendin diye sordum
cevap yok

sonra cocugun velayetini istedigimi yazdim.

bana su cevabi yazmis bunu yazmak icin cok erken

fikirlenirizi bekliyorum

merhaba arkadaslar

sizinle bir sey paylasmak istiyorum
bahsetmismiydim bilmiyorum biz daha bosanmadik buranin yani almanya nin kanunlarina göre bir senedir ayri yasadiginizi belgeledikten sonra bosanabiliyorsunuz.
bizde o bir seneyi doldurmak üzereyiz
bende ona mesaj attim. benim maddi olarak dava acacak durumum yok arastirmalarima göre en az ödemem gereken taksit bile su Kadar ve ben cocugun kresi icin su Kadar miktar ödüyorum ayriyeten taksitler. oyüzden onlarin benden istedikleri aylik taksidi ödeyemeyecegim yazdim. O yüzden en uygunu türkiyede actirmak bu durumda dedim (cünkü arkadaslar türkiyede bosanma davasi daha uygun fiyata görülebiliyor) Ona sen vekaletle ailene acitirsanda davayi ki sürec baslamis olsun dedim.

Kres parasini özellikle belirttim, o nafaka bile ödemezken benim cocugumun kresi icin bile nekadar cok para ödedigim bilsin istedim. Yani asil davranmaya calistim simdiye Kadar ben sunu ödüyorum bunu ödüyorum demedim, tabiiki nafakayi ödemediginden dolayi onu sucladim ama biliyorumki ALLAH katinda zaten ALLAH dilerse hesabini verecek o yüzden benim icin rahat. Asil davranmamin nedeni ise derler ya intikam soguk yenen yemektir diye. Zaten Adam nafaka vermeyecek benim cocuguma ettigim masraflar onun umrumda olmayacakti ben sadece satasip duran olmaktansa ileride ne Kadar Güclü davrandi, ne Dogru dürüst cirkeflesti ve cocuguma maddi manevi bakti diye pismanligi artsin yada yaptiginin afedersiniz ne adilik oldugunu anlasinki mutsuz olsun istiyorum.
ha onun mutsuz olmasi bana ne kazandiracak aslinda oh iste demekten baska hic birsey hatta belkide ki büyük ihtimal haberim bile olmucak pisman olursa cünkü cok gururlu bir tiptir. Burnundan kil aldirmaz. daha öncede ayrilik yasadigimizda beni nasil özledigini anlatmisti baristiktan sonra ama hic ben bunu ayriyken hissetmememistim. Neden bana bildirmedin caktirmadin dedigimde senin bana karsi duygularindan emin degildim belki duygularin degismisti bana karsi dedi. Ki ben o beni özledigini hissetmeye baslamadan üc hafta önce onu nekadar sevdigimi anlatan mail yazmama ragmen. Yani üc hafta sonra belki havva nin bana karsi duygulari degistmistir diye bile kendini Kücük düsürmemek adina bana beni özledigini belli etmedi. Konuyu cok dagittim ama onu biraz taniyin ona göre yeni anlatacagim duruma yorum yapabilin diye.

neyse ben ona bosanma ile ilgili mesaji attim ve aninda okudu fakat cevabi 7-8 Saat sonra geldi. bana türkiyede olan bosanmanin burada gecerli olmadigini yazmis. Ve firsatim olmadigi icin ben islemleri baslatmadim yazmis. Birde masraflari ben üstlenirim yazmis.

bende türkiyede görülen davanin burada gecerli oldugunu sadece tastikletmemiz gerektigini yazdim. ve davanin Burda olmasi isime gelir ama o masraflari senin üstleneceginden emin olmama okadarda borcun altina giremem yazdim. Türkiyede daha ucuz vs yazdim.

Bana sen nerden aldin bu bilgileri benim arastirmalarima göre buradada su fiyata yazmis.

bende mahkemeden ögrendigimi yazdim sonrada sen nerden ögrendin diye sordum
cevap yok

sonra cocugun velayetini istedigimi yazdim.

bana su cevabi yazmis bunu yazmak icin cok erken

fikirlenirizi bekliyorum
Sen bayagi bayagi seviyosun bu adami. Donse kabul edecen.

Baska bu erkege nasi erkek gozuyle bakacam diyosun. O masumiyeti nasi bulacam diyosun. Baska kadinla gecelerce sevismis seni aldatmis adama nasi yeniden erkegin gozuyle bakacaksin? O daha aci degil mi? Masumiyet nerede olacak?

Bosanma islemlerine gelince, benim param yok tum islemleri hallet su kadar nafaka ver, velayet bende olacak vs tum sartlarini mail at gec niye uzatiyosun ki

Seviyorum belki yada bence daha cok anilar Yada haxatimdaki belirsizliklerden ama buyuk konusmayayimda barismam cunku nekadar igrenc oldugunu ogrendim

Sartlar islemler baslayinca avukat tarafindan zaten soylenir. Ben zorluk cikarmasin diye velayeti almak isterim herseyde imzan gerekmesin diye acikladim yani kopruyu gecene kadar diyorum

Bu sayfayı okuyunca merak ettim durumlar nasıl .Çünkü şimdi benzer şeyler yaşıyorum. Ve araftayim .ne affedebiliyorum ne gidebiliyorum

Bu sayfayı okuyunca merak ettim durumlar nasıl .Çünkü şimdi benzer şeyler yaşıyorum. Ve araftayim .ne affedebiliyorum ne gidebiliyorum

affedince olacakları söyleyim sana bir daha hiç yaşamasanızda artık heepp tetikte oluyosunuz.bir B planınız hazırda valiz yakın bi yerde hatta kapıyı çekip gittiğinizde kalacağınız yer eşyalar düzen hepsi kurulu kafada.eşim çok şükür şimdilik iyi ama biliyorumki artık hiç bişeyin garantisi yok.ölüm acısı gibi yaa hiç çıkmıyor içinizden.affedip yürümek çok zormuş ayrılmak kadar zormuş.buluttan nem kapıp dimdik durmak varya hani ben seninle hiç ilgilnemiyorum kendime güvenim tam modu oynamak zormuş.benim durum bu arafta kalmakta zordur ama

Back
X