siz bu durumda napardınız söyleyin lütfen

galiba öyle yapıcam ama reddetmeyi sevmiyorum pek ama tanımadığım insanlar neticed
Noktanıza , virgülünüze başlicam he ne takıntılısınız neyse ne muhalefet olmayın böyle sıkıldım bu mevzu saçmasından .noktalama olmadan da anlaşılır yoruyor ne ya
sağolun polemik olsun istemediğimden uygun dille cevap verdim bi yandan kızımla ugraırken bu kadar oldu

kesinlikle hklısınız ama geçenlerde misafir geldi 10 dk oturamadım onlarda telaş yaptılar vede ayıp oldu gibi hissettim

galiba öyle yapıcam ama reddetmeyi sevmiyorum pek ama tanımadığım insanlar neticed
sağolun polemik olsun istemediğimden uygun dille cevap verdim bi yandan kızımla ugraırken bu kadar oldu

Konu sahibi arkadasim, ne guzel kibar bir dille cevap vermistin, ne oldu simdi?
Seninle polemige girmek gibi bir niyetim yok, cevabin her ne olursa olsun. Cok bile yazdim...

Aslinda sizin soylemenize gerek yok.kucuk bebeginiz oldugunu biliyor o kadar kisiyi agirlamakda zorlanacagnizi da dusunmesi lazim.kaldi ki kendisi gelemeyecegnden direk iptal etmesi lazimdi.ben olsam acikca soylerdim.anlamayana anlatmak lazim.

Senden atomu parcalamani beklemiyor kimse. Sacmalik dedigin sey bizim dil bilgisi kurallarimiz, haddini bil.
Beğenmiyorsanız okumayın insanlara laf vurmak ne yani bn ona kızıyorum telfndan oldukça zor yazmak hızlı yazılıyor istediğiniz gibi olmk zorunda. Değil kimse haddimi de dil bilgisinide iyi bilirim sosyal bilimler mezunuyum bn bile dikkat etmm

nazik bi sekilde geri cevir.. tanimadigin insanlari agirlamak durumunda degilsin.. bir de zaten bebegin vs basin kalabalik.. senin uygun oldugun bi zamanda buyrun de bence.. yoksa önünü alamazsin..

Konu sahibi arkadasim, ne guzel kibar bir dille cevap vermistin, ne oldu simdi?
Seninle polemige girmek gibi bir niyetim yok, cevabin her ne olursa olsun. Cok bile yazdim...
farkındayım ama size karşı uslub değiştirmedim ilk mesajda bununla ilgili ve bana biraz sert geldi onuda kasteddim aslında forumda bazen bu konuda polemikde çıkıyor öyle olsun istemedim

noktalama isareti olmadiginda ben de sinir oluyorum, bazen birakiyorum ama bu konu anlasilir olmus.. yine de dikkat :)

canim seni anlayabiliyorum bebin cocukta huzursuzdu cok misafir agirladim bende kirkim cikmadan
ama yeni oldugun biyer mis gelsinler cevre yaparsin biraz marketlerde dondurulmus borek pasta pogaca var al onlardan gelen misafirler de yardim ederler heralde tas deiller ya
hem belki gelmezler o arkadasin gelmiyo diye senin arkadas da cok yuzsuz mus bence

Gelecek olan insanlarda bi acayipmis, hani yeni arkadasliklar, cevre edinmek iyi hosta, hic tanimadigin insanin evine misafirlige gitmek cok tuaf... Böylesinide ilk defa duyuyorum... Iptal edin, ne kaybiniz olcak ki...

Yani hak veriyorum size çocukla zor B'nde reddetmeyi sevmem ama arkadaşınız mecbur bırakmış emrivaki gibi olmuş sanki .insanları anlamak zor

Konuya odaklanır mısınız lütfen?
Konu sahibesi bundan sonra yazarken biraz daha dikkat eder, sorun çözülür lakin ikaz eden üyelere de sert çıkışmamalısınız zira onlarda yanlış birşey söylememiş.

kırklıyken dahada zordur o zaman annemlerdeydim ben herkes gelsin istiyordum nasıl olsa bebekle kardeşim hizmetle annem ilgileniyordu bi şekilde ama şimdi tek çok zor eşim yokken çoğu zaman yemek bile yapamıyorum o işten gelcek bebekle ilgilenecek anca öyle hazırlayabiliyorum

Aslinda sizin soylemenize gerek yok.kucuk bebeginiz oldugunu biliyor o kadar kisiyi agirlamakda zorlanacagnizi da dusunmesi lazim.kaldi ki kendisi gelemeyecegnden direk iptal etmesi lazimdi.ben olsam acikca soylerdim.anlamayana anlatmak lazim.
doğru söylüyorsunuz ben ima ettim ama aslında kendi pek üstünde durmadı geçişti konu bende söyleyemedim artık öyle yapınca açıkça belirtmeliydim

Bebek olmadan bile o kadar kisiyi agirlamak zor..bence kbl etmeyin...ama bu sefer arkadasinizda banami guvenmistin dermi bilmem...

Bebek olmadan bile o kadar kisiyi agirlamak zor..bence kbl etmeyin...ama bu sefer arkadasinizda banami guvenmistin dermi bilmem...
arkadaşım zaten gelmicekmiş benim tanımadığım kendi arkadaşları gelcekmiş sıkıntı orda aslında hiç tanımadığım insanlar hiç mantıklı değil tanışmak istiyor olabilirler belki ama bu şekilde olmamalıydı bence

Haftalardır misafir ağırlamaktan icim cıktı. Hele evde yardım edecek biri yoksa cok daha zor. Dün tek elle cocuğu tutup diğer elle pasta yapıcam diye ortaya ucube gibi birşey cıktı.

Yeni insanlar tanımak iyidir hoştur vs ama hic tanımadığım insanlar icin kucağımda cocukla uğraşmazdım sanırım. Kibar bir dille mazeret belirtirdim.

aynen katılıyorum size gerçekten zor h.takviminizi takip ediyordum bebişlerimizn arasında pek fark yok sanırsam bende öyle yapıcam galiba

Ne manyakmış arkadaşın .Uzak dur dengesiz biri oldugu belli .Senin tanımadıgın insanları evrivaki yapıp evine çağırmak ne demek.

Bu durumda,arkadaşının herkese bildirip iptal etmesi gerekirdi.Acelesi yok ya 2 hafta sonra gelirlerdi.
Aslında seni tanıştırmak istemesi,çevre edinmene yardımcı olması güzel.Ama kendisi yokken misafir yollaması ters olmuş.
Ben olsam,tamam o zaman erteleyelim,sen arkadaşlarını arayıp söylersin derdim.
Bir de bebekle misafir evet zor ama eninde sonunda birileri gelecek.
Ne kadar gözünde büyütürsen o kadar zorlanırsın.Yapabildiğin kadarını yapıp rahat olmaya çalış derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…