galiba öyle yapıcam ama reddetmeyi sevmiyorum pek ama tanımadığım insanlar neticedNe münasebet tanımadığın kişileri yollayıp kendi gelmiycek oldu başka ara müsait. Değilim gelmesinler söyleyin yorucu ve zor olur boşver çok düşünmeyin başka zamn inşllh beklerim de geçiştir.
sağolun polemik olsun istemediğimden uygun dille cevap verdim bi yandan kızımla ugraırken bu kadar olduNoktanıza , virgülünüze başlicam he ne takıntılısınız neyse ne muhalefet olmayın böyle sıkıldım bu mevzu saçmasından .noktalama olmadan da anlaşılır yoruyor ne ya
kesinlikle hklısınız ama geçenlerde misafir geldi 10 dk oturamadım onlarda telaş yaptılar vede ayıp oldu gibi hissettimÇok kibarsınız :)
Konu sahibi sizin yerinizde olsam arkadaşıma tatlı bir dille cocuğumun durumu anlatır daha uygun bir zamanda gelmelerini söylerdim. Ama arkadaşınız varken misafir ağırlayabilecek durumdaysanız onsuzda ağırlayabilirsiniz. Sizinle tanışmak istiyorlarmış belkide çok hoş dostluklarınız olabilir, o kadar yabancıyla ne konuşabîlirim diye düşünmeyin bence.
galiba öyle yapıcam ama reddetmeyi sevmiyorum pek ama tanımadığım insanlar neticed
sağolun polemik olsun istemediğimden uygun dille cevap verdim bi yandan kızımla ugraırken bu kadar oldu
Beğenmiyorsanız okumayın insanlara laf vurmak ne yani bn ona kızıyorum telfndan oldukça zor yazmak hızlı yazılıyor istediğiniz gibi olmk zorunda. Değil kimse haddimi de dil bilgisinide iyi bilirim sosyal bilimler mezunuyum bn bile dikkat etmmSenden atomu parcalamani beklemiyor kimse. Sacmalik dedigin sey bizim dil bilgisi kurallarimiz, haddini bil.
nazik bi sekilde geri cevir.. tanimadigin insanlari agirlamak durumunda degilsin.. bir de zaten bebegin vs basin kalabalik.. senin uygun oldugun bi zamanda buyrun de bence.. yoksa önünü alamazsin..Hanımlar merhaba ben yeni bir ile taşındım ve tayin sebebiyle aynı yerden bizimle gelen bir arkadaş var daha görüşmedik bi kaç ay oluyor ben doğuma annemlere gitmiştim işte herneyse kendisiyle samimiyetim yok ama ikimizin aynı yerden geliyor oluşuyla görüşmek istiyor beni cağırıyor ben minicik bebekle nasıl gidim havada soğuk bişi olmaz diyor anlıyorum bende isterim ama mesafe çok uzak araba yok otobüste çok uzun ve yürümem gereken mesafe çok uzun bebeğimin aşı sebebiyle ateşide vardı herneyse dün yine aradı sana gelicez dedi kendine bi arkadaş grubu kurmuş tanismak istiyorlar seninle dedi bende buyrun dedim sonra dediki benim çocuk çiçek çıkarıyor gelemicem ben sok oldum diğerlerini hiç tanımıyorum 6-7 kişi hiç tanımam etmem çocuklarıda varmış sen yoksan ben napim onları tanımam etmem yani ama bişi diyemedim sen kendin tek gelsene misafir sevmeyen insan değilim yanlış anlaşılmasın durum farklı bozuldum bayağı bebeğim inanılmaz huysuz nasıl hizmet edicem bilmiyorum kimseyide tanımıyorum eşimde sinirlendi kabul etme istersen böyle şeymi olur dedi bilmiyorsun kimseyi kendiside yok bebek yeni oldu anlayış göstermeleri lazım o kadar kişiyi gönderiyor siz olsanız napardınız hanımlar şunuda belirteyim kızım 1 dk durmaz gazından sürekli geziyoruz evde eşim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum kıyameti koparıyor küçük hanım napim ben sizce
farkındayım ama size karşı uslub değiştirmedim ilk mesajda bununla ilgili ve bana biraz sert geldi onuda kasteddim aslında forumda bazen bu konuda polemikde çıkıyor öyle olsun istemedimKonu sahibi arkadasim, ne guzel kibar bir dille cevap vermistin, ne oldu simdi?
Seninle polemige girmek gibi bir niyetim yok, cevabin her ne olursa olsun. Cok bile yazdim...
Yani hak veriyorum size çocukla zor B'nde reddetmeyi sevmem ama arkadaşınız mecbur bırakmış emrivaki gibi olmuş sanki .insanları anlamak zorgaliba öyle yapıcam ama reddetmeyi sevmiyorum pek ama tanımadığım insanlar neticed
sağolun polemik olsun istemediğimden uygun dille cevap verdim bi yandan kızımla ugraırken bu kadar oldu
kırklıyken dahada zordur o zaman annemlerdeydim ben herkes gelsin istiyordum nasıl olsa bebekle kardeşim hizmetle annem ilgileniyordu bi şekildecanim seni anlayabiliyorum bebin cocukta huzursuzdu cok misafir agirladim bende kirkim cikmadan
ama yeni oldugun biyer mis gelsinler cevre yaparsin biraz marketlerde dondurulmus borek pasta pogaca var al onlardan gelen misafirler de yardim ederler heralde tas deiller ya
hem belki gelmezler o arkadasin gelmiyo diye senin arkadas da cok yuzsuz mus bence
doğru söylüyorsunuz ben ima ettim ama aslında kendi pek üstünde durmadı geçişti konu bende söyleyemedim artık öyle yapınca açıkça belirtmeliydimAslinda sizin soylemenize gerek yok.kucuk bebeginiz oldugunu biliyor o kadar kisiyi agirlamakda zorlanacagnizi da dusunmesi lazim.kaldi ki kendisi gelemeyecegnden direk iptal etmesi lazimdi.ben olsam acikca soylerdim.anlamayana anlatmak lazim.
arkadaşım zaten gelmicekmiş benim tanımadığım kendi arkadaşları gelcekmiş sıkıntı orda aslında hiç tanımadığım insanlar hiç mantıklı değil tanışmak istiyor olabilirler belki ama bu şekilde olmamalıydı benceBebek olmadan bile o kadar kisiyi agirlamak zor..bence kbl etmeyin...ama bu sefer arkadasinizda banami guvenmistin dermi bilmem...
aynen katılıyorum size gerçekten zor h.takviminizi takip ediyordum bebişlerimizn arasında pek fark yok sanırsam bende öyle yapıcam galibaHaftalardır misafir ağırlamaktan icim cıktı. Hele evde yardım edecek biri yoksa cok daha zor. Dün tek elle cocuğu tutup diğer elle pasta yapıcam diye ortaya ucube gibi birşey cıktı.
Yeni insanlar tanımak iyidir hoştur vs ama hic tanımadığım insanlar icin kucağımda cocukla uğraşmazdım sanırım. Kibar bir dille mazeret belirtirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?