siz bu durumda napardınız söyleyin lütfen

Kabul etmeyin ya, kızım aşı oldu biraz huysuz onunla ilgilenmem lazım başka zamana diyerek savuşturun. Bence o arkadaşınız da mantıklı değil. Hayır diğer insanlar da tanımadıkları birinin evine aracı da yoksa niye giderler ki? Herkes normal de ben mi tuhaf düşünüyorum acaba

şuan misafirden çok çocuğunuzun rahatı önemli.. arayın kabul edemeyeceginizi söyleyin..

Edebiyatçılar da durup dururken noktalama icat emiş degiller. İnsanlar bir durumu anlatıyor, sonunda ünlem varsa kızgın olduğunu anlıyoruz değil mı? Ya da virgül koymuyor, anlam bozukluğu ortaya çıkıyor. Kullanılan her şey bir ihtiyacın sonucu. Burada kimse gözleri şaşı ola ola okumak istemiyor.

Bebeğinizle her yere gidebilirsiniz aslında dışarı da dolaşmayacaksınız eve gideceksiniz ama gidememişsiniz her neyse ancak kendisi gelemiyorsa arkadaşlarını göndermemesi lazım sen tanısan bir kere tanışsan neyse ama ilk defa tanıyacağın insanlar. Gerçi tanışmış olursunuz ne zarar gelecek size onlardan ama arkadaşınız gelse de iyi olurdu haa eğer o arkadaşınızla da pek görüşme imkanınız olmadıysa bir şey farketmiyor ki onu da pek tanımıyorsunuz gelecek olanları da. Hem ben o kadar misafire nasıl hazırlık yapayım diyorsunuz ee arkadaşınız gelseydi de yapacaktınız sonuçta değişen bir şey olmayacaktı bir kişide fazla olacaktı yani illa çok çeşit olmasına gerek yok hazır da alabilirsiniz.

Akıllı telefonlar zor oluyor kelimeleri değiştiriyor onla uğraşmaktan dikkat edememişim düzeltmeye çalışcam
Bu siteye yazdığım cevapların %90ı akıllı telefon üzerinden gerçekleşmekte.
O yüzden anlayamayacağım sizi. Zorluk falan yok ortada. Tek tuşla noktalama işaretlerine ulaşırsınız.
Bunu da telefondan yazıyorum bu arada.
Neyse... Konu anlaşılıp cevaplar geldiyse tamamdır. Sadece söylemek istedim.

Vallla bir sevgili ediniyorsun sandım.
anlamadım

kabul etmeyin tabi ki iptal edin planı sen geleceğin zaman gelin hep beraber buyrun diyin...
tanımadığınız insanları bu şekilde kabul etmeyin bence

Kabul etmeseydin,sizin memleketli olan bu tanisda bir acayipmis bu arada.daha kendisinin gelmedigi eve kendi arkadalaslarini gonderiyor.hadi bu gonderiyorda gelen ne akla hizmet geliyor onu da anlamadim.ben olsam gitmem,bilmedigim kisi bilmedigim ev.surdan agri birinn evine catkapi gitmek gibi,sansina ne cikarsa. Ara iptal et,cocugunda huzursuzmus zaten,hic ugrasma,baska bi zaman gel,sende ol yanlarinda dersin.

Ya kendi gelse bile, senin tanımadığım 6-7 kişiyi toplayıp getirmesi de çok tuhaf.
Niye seninle tanışmak istesin ki bu insanlar; ne demiş ne anlatmış senin hakkında?
Toptan uzak dur bundan; hiç samimi olmadan bu kadar rahat kadın, sonra başına iyice iş almış olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…