Olayi detaylandirman lazim boyle biraz havada kalmis.
Aslında internette konuya falan denk gelir diye çok detaya girmek istememiştim. Şunu söyleyebilirim. Ortada bana ait bir başarı var ve o da bana inanmadı...Yalanı bilmeden ne söyleyelim. Yine de çok canınız sıkılıyorsa yazın konuşun onunla
Yeniden konuşacağım sanırım.Sizin için çok değerli biri ise kendinizin yeniden ifade edin, değilse akışa bırakın
Başak burcuyum ben. Neden merak etmiştiniz?Birde burcunuz ne merak ettim
Yukarıda bahsettim. Bakabilirsiniz.Yalan diye düşündüğü şey neydi?
Ay kıskanç haset pis şey. Siz bi de adım mı atmak istiyorsunuz? Ben olsam suratına bakmam. Resmen kıskanmış size o başarıyı yakıştıramamış pes!!Aslında internette konuya falan denk gelir diye çok detaya girmek istememiştim. Şunu söyleyebilirim. Ortada bana ait bir başarı var ve o da bana inanmadı...
Kıskanmıştır, yakıştıramamıştırAslında internette konuya falan denk gelir diye çok detaya girmek istememiştim. Şunu söyleyebilirim. Ortada bana ait bir başarı var ve o da bana inanmadı...
Ay kıskanç haset pis şey. Siz bi de adım mı atmak istiyorsunuz? Ben olsam suratına bakmam. Resmen kıskanmış size o başarıyı yakıştıramamış pes!!
Ben de ilk defa onunla böyle bir şey yaşadım. Beni destekleyen bir insandı hep.Kıskanmıştır, yakıştıramamıştır
Çok fazla kafana takıyorsun çok şaşirmadimda inansın inanmasın konuşsun konuşmasın onlarlamı göbeğin kesildiBaşak burcuyum ben. Neden merak etmiştiniz?
E tamam artık desteklemiyo sittir et gitsin.Ben de ilk defa onunla böyle bir şey yaşadım. Beni destekleyen bir insandı hep.
Aslında internette konuya falan denk gelir diye çok detaya girmek istememiştim. Şunu söyleyebilirim. Ortada bana ait bir başarı var ve o da bana inanmadı...
Bir başarı varsa kanıtınız da vardır herhalde. Açın gösterin. Aşırı uçuk bir şey değilse karşıdakinin inanmaması da saçma geldi. Dediğim gibi, mesele ne bilmiyoruz o yüzden tam yorum yapamayız. Ben olsam bir daha muhatap olmam ama çok canınızı sıkıyorsa kanıtlayın ona yalan söylemediğinizi, sonra ne olacağına bakınAslında internette konuya falan denk gelir diye çok detaya girmek istememiştim. Şunu söyleyebilirim. Ortada bana ait bir başarı var ve o da bana inanmadı...
Çok fazla kafana takıyorsun çok şaşirmadimda inansın inanmasın konuşsun konuşmasın onlarlamı göbeğin kesildi
E tamam artık desteklemiyo sittir et gitsin.
Haklısınız. Duvara toslamış gibi olunca çok taktım sanırım.Ee! Sen haklısın ne diye üzülüyorsun. Seni hafife aldığı için başarına inanmamış birde üstüne dalga geçmiş. Boş ver konuşmasa konuşmasın.
Bide seni tanıyan bir insan nasıl yapan söylediğini düşünür çok saçmaHaklısınız. Duvara toslamış gibi olunca çok taktım sanırım.
Olmaz olur mu? Sinirlendiğim için atmadım. Ama bir şeyleri görmemi sağladı bu karar da.Bir başarı varsa kanıtınız da vardır herhalde. Açın gösterin. Aşırı uçuk bir şey değilse karşıdakinin inanmaması da saçma geldi. Dediğim gibi, mesele ne bilmiyoruz o yüzden tam yorum yapamayız. Ben olsam bir daha muhatap olmam ama çok canınızı sıkıyorsa kanıtlayın ona yalan söylemediğinizi, sonra ne olacağına bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?