- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Komik birşey varsa elbette güleriz Kahkaha atarızYok yani genel olarak çok gülen çok ve rahat kahkaha atan insanlar mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik birşey varsa elbette güleriz Kahkaha atarızYok yani genel olarak çok gülen çok ve rahat kahkaha atan insanlar mı?
stand up unutmuşumVine nedir bilmiyorum ama ben de stand up gösterilerinden hic hoslanmam gulmem de..Arada bir kac espriye gulunur de,salonda kahkahalarin havada ucusmasi cok garip.
Bir de tvde adını hatirlayamadigim bi program var. Onda da millet yerlere yatiyor. Cem Yılmaz'in damadi var ya o iste. Adi neydi la ?
Ha sen ha ben aynı duyguları paylaşıyoruz yalnız değilimhahah bi an bu başlığı ben mi açtım yaa dedim :) ben de hiç gülmem, güldüğüm şeyler çok nadirdir hatta. herkesin espri anlayışı farklı sanırım. vinelar olsun komik hayvan videoları olsun hiç gülmüyorum bana da zorla izletiyorlar gülmeyince de şaşırıyorlar
şu kafam yerine gelsin hikayeye devam edicem özledim bir ara dk başı merak içindeydimevet,bir de gerilimseviyoruz,azıcıkta romantizm...
![]()
Bende aynı durumdayım ve beni asla rahatsız etmiyor. Gönlünü ferah tut. Gariplik yok bizde.Merhaba kızlar bazı kişilerin güldüğü şey beni güldürmüyor.Örnek verecek olursak hani komik videolar var (bana göre komik değil)beni çağırıp bak çok komik deyip benim de gülmem bekleniyor ama ben güler gibi yapıyorum içimden gelerek gülemiyorum sonrada acaba zorla güldüğümü anladı mı falan diye saçma bir düşünceye kapılıyorum .Diğer bir örneğim vinelar sıfır ötesi hiç gülemiyorum komik gelmiyor zorla izlettiriyorlar iki vine dan sonra çekilmiyor bir saatlik vine izliyor mesela.Bazen komik gelmedi desem de nasıl gelmez falan diyorlar
geçen memlekete gittim kuzen koşa koşa yanıma geldi eşiyle oturmuş vine videoları izliyor hiç komik gelmedi bana ikisininde gülmekten nerdeyse gözünden yaş geldi bense onlar gibi gülemedim diye strese girdim(bana basit geliyor bazı espirilere gülmek)
hele ki içinde iğrenç küfürler geçen espri, vine, komik video hiç ilgimi çekmez siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim
![]()
Bende güldür güldür de bazı nokta atış esprplere gülerim ama bu aralar izleyemiyorum.Bende öyleyim hatda birseyi komik bulsam bile gülmüyorum herzaman, dudaklarimda bir gülümseme bile olmuyor. Esimle güldür güldür seyrediyoruz her hafta aslinda komik ama orada oturup insanlar gibi asla gülemiyorum. Herseye gülemiyorum bende ayni sizin gibi
benim kafadasın sen.(hikaye yazarken anlamıştım zaten)
kolay kolay gülmem.komik filmler de, millet kahkaha atarken sadece gülümseyebilirim.videolar,vine lerde de durum aynı.
şu milletin ayıla bayıla,izlediği tv programları var,hiç komik gelmez.
ailede de durum bu,eşimin, annemin kahkahalarla güldüğü filmlere,tabiri caizse mal gibi bakıyorum,gülünecek ne buluyorlar diye.
beni güldüren tek şey,yerinde yapılan esprilerdir.onda bile kahkalarla gülemem yani.
kendime yakıştırdığım bir sıfat var;gülme özürlü
Selam,
Kim nerede ne zaman hikaye yazıyor?![]()
@WanHeda dizimden dolayı yeni isim seçimine bayıldım denk gelmişken söyleyim dedimyazılanlardan anladım gariplik yokmuşş
![]()
kim ilan etmiş?komik gelmeyebilir tabiki ama gülmedigi icin kendini einstein ilan etmek komik
Zaten nasıl alınmamış çok şaşırmıştım.
Sende Heda ol diyeceğimde onlar sapıtmıştı biz normal takılalım![]()
selam biz yazıyoruz.oyun bölümünde,giren biraz yazıp çıkıyor,hikayenin devamını.sizi de bekleriz