Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Canım ben mesala okan bayülgenden nefret ederşm cem yılmaza gülemem çünkü terbıyesız şeyler gecio cogu zaman.. beyaza bayılırım .. bende içinde küfür gecen seylere hiiiiçç gülmem.. hükümet kadını 1 2 kac defa izledım cok komik geliyor.

Vine ne ola?
Ama ben yepyeni bir ortama girdim 4 sene evvel. Ben saka yapinca bir sessizlik oluyor. Yalandan bile gülmüyor kimse. Bense onlarin komik buldugu seylere gülümsüyorum yalandan.

Kuzenlerle ortama girdik bir kere belalti iğrenç espriler girla eşim dedi ki lütfen bir daha bu ortama beni sokma eşimde küfürun k si yok.Şöyle söyleyim en ağır küfürü salaktir eşimin :deli:

Bir hata edip sihirbazlik okulunda bir Türk e gittim küçük kuzen bebeleri istedi yarabbim daraldim İvedik tipi birebir kopya espriler resmen İvedik ten esinlenilmis yarıda ciktim :confused::confused:

Merhaba kızlar bazı kişilerin güldüğü şey beni güldürmüyor.:KK43:Örnek verecek olursak hani komik videolar var (bana göre komik değil)beni çağırıp bak çok komik deyip benim de gülmem bekleniyor ama ben güler gibi yapıyorum içimden gelerek gülemiyorum sonrada acaba zorla güldüğümü anladı mı falan diye saçma bir düşünceye kapılıyorum .Diğer bir örneğim vinelar sıfır ötesi hiç gülemiyorum komik gelmiyor zorla izlettiriyorlar iki vine dan sonra çekilmiyor bir saatlik vine izliyor mesela.Bazen komik gelmedi desem de nasıl gelmez falan diyorlar :deli:geçen memlekete gittim kuzen koşa koşa yanıma geldi eşiyle oturmuş vine videoları izliyor hiç komik gelmedi bana ikisininde gülmekten nerdeyse gözünden yaş geldi bense onlar gibi gülemedim diye strese girdim(bana basit geliyor bazı espirilere gülmek):işsiz:hele ki içinde iğrenç küfürler geçen espri, vine, komik video hiç ilgimi çekmez siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim:KK14::KK14:
Bende öyleyim:)
Fazla zekiyiz ondan herhal:p

Merhaba kızlar bazı kişilerin güldüğü şey beni güldürmüyor.:KK43:Örnek verecek olursak hani komik videolar var (bana göre komik değil)beni çağırıp bak çok komik deyip benim de gülmem bekleniyor ama ben güler gibi yapıyorum içimden gelerek gülemiyorum sonrada acaba zorla güldüğümü anladı mı falan diye saçma bir düşünceye kapılıyorum .Diğer bir örneğim vinelar sıfır ötesi hiç gülemiyorum komik gelmiyor zorla izlettiriyorlar iki vine dan sonra çekilmiyor bir saatlik vine izliyor mesela.Bazen komik gelmedi desem de nasıl gelmez falan diyorlar :deli:geçen memlekete gittim kuzen koşa koşa yanıma geldi eşiyle oturmuş vine videoları izliyor hiç komik gelmedi bana ikisininde gülmekten nerdeyse gözünden yaş geldi bense onlar gibi gülemedim diye strese girdim(bana basit geliyor bazı espirilere gülmek):işsiz:hele ki içinde iğrenç küfürler geçen espri, vine, komik video hiç ilgimi çekmez siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim:KK14::KK14:

Vine ne onu bile bilmiyorum cok cahil kalmisim gif gibi nisdy yapiyorlar onu bile yeni gordum

Maalesef o komik videolar banada komik gelmiyor
Bazi insanlar herkesten farkli oluyo demek genelde benimde muzik film vs anlayisim cevremdekilerle uyusmaz ama dert etmiyirum

Ben gülerim ,illa aşırı komik bir şey olmasına gerek yok.Salak salak şeylere gülmem tabi ki onlar ayrı .
Bence gülün yani ,tabi içinizden gelerek ,çünkü gülmek gerçekten çok güzel bir şey .
Hani sürekli " bu komik değil,vine komik değil,gene gülmeyeceğim öf " modunda takılmayın sadece bunu demek istedim :)

Ben bunlara ek yerli komedi filmlerine gülemiyorum.

Garip degilsiniz espri anlayışınız farklı olabilir.

Cem Yilmaz'in gösterilerini çok severim. Her cümlesine gulmesem de krize girdigim bölümler çoktur. Ancak filmlerinden suratim asik çıkarım

Recep ivedik tiplemesi deaşırı itici geliyor bana.
Komik değil basit buluyorum mesela ama nerdeyse gişe rekorlari kıracak adam.

Vine ise nadir. Orijinal bir sey olursa gülerim :)

Back
X