Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba kızlar bazı kişilerin güldüğü şey beni güldürmüyor.:KK43:Örnek verecek olursak hani komik videolar var (bana göre komik değil)beni çağırıp bak çok komik deyip benim de gülmem bekleniyor ama ben güler gibi yapıyorum içimden gelerek gülemiyorum sonrada acaba zorla güldüğümü anladı mı falan diye saçma bir düşünceye kapılıyorum .Diğer bir örneğim vinelar sıfır ötesi hiç gülemiyorum komik gelmiyor zorla izlettiriyorlar iki vine dan sonra çekilmiyor bir saatlik vine izliyor mesela.Bazen komik gelmedi desem de nasıl gelmez falan diyorlar :deli:geçen memlekete gittim kuzen koşa koşa yanıma geldi eşiyle oturmuş vine videoları izliyor hiç komik gelmedi bana ikisininde gülmekten nerdeyse gözünden yaş geldi bense onlar gibi gülemedim diye strese girdim(bana basit geliyor bazı espirilere gülmek):işsiz:hele ki içinde iğrenç küfürler geçen espri, vine, komik video hiç ilgimi çekmez siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim:KK14::KK14:
Ayyynen bende hele ki recep İvedik tiplemesinden nefret edip gulenlere hala anlam veremeyen biriyim

Herkesin mizah seviyesi farklıdır. Kimi recep ivedik izler güler kimi cem yılmaz kimi vine izler, kimi ahmet kural murat cemcir izler güler. Şahsen recep ivedik izlemek ve gülecek bir şey bulmak bir insanın aklına hakaret, BANA GÖRE. Fakat siz izleyip gülebilirsiniz. Yada cem yılmaz. İnce bel altı espiri yapar bundan hoşlanmayabilirsiniz. nitekim ben hoşlnamıyorum fakat Cem yılmazın espirilerinden çok gözlemlerine, inceliklikleri yakalamasına hayranım.

Vinelarıda bu şekilde değerlendirmek gerek. Bence mizah işi biraz kafa zekaya dokunduruyor.
Bu zamana kadar tek bir vine tarzı videoda güldüm oda hindi kalabalığa girmiş ne demiş diyen elaman. O da espirisine değil çocuğun daha konuşmadan içten gülmesine gülmüştüm.

Merhaba kızlar bazı kişilerin güldüğü şey beni güldürmüyor.:KK43:Örnek verecek olursak hani komik videolar var (bana göre komik değil)beni çağırıp bak çok komik deyip benim de gülmem bekleniyor ama ben güler gibi yapıyorum içimden gelerek gülemiyorum sonrada acaba zorla güldüğümü anladı mı falan diye saçma bir düşünceye kapılıyorum .Diğer bir örneğim vinelar sıfır ötesi hiç gülemiyorum komik gelmiyor zorla izlettiriyorlar iki vine dan sonra çekilmiyor bir saatlik vine izliyor mesela.Bazen komik gelmedi desem de nasıl gelmez falan diyorlar :deli:geçen memlekete gittim kuzen koşa koşa yanıma geldi eşiyle oturmuş vine videoları izliyor hiç komik gelmedi bana ikisininde gülmekten nerdeyse gözünden yaş geldi bense onlar gibi gülemedim diye strese girdim(bana basit geliyor bazı espirilere gülmek):işsiz:hele ki içinde iğrenç küfürler geçen espri, vine, komik video hiç ilgimi çekmez siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim:KK14::KK14:
Bende de var o..doğal tepkiler,haller,hareketleri daha komik bulutun misal.

Herkesin mizah seviyesi farklıdır. Kimi recep ivedik izler güler kimi cem yılmaz kimi vine izler, kimi ahmet kural murat cemcir izler güler. Şahsen recep ivedik izlemek ve gülecek bir şey bulmak bir insanın aklına hakaret, BANA GÖRE. Fakat siz izleyip gülebilirsiniz. Yada cem yılmaz. İnce bel altı espiri yapar bundan hoşlanmayabilirsiniz. Fakat Cem yılmazın espirilerinden çok gözlemleme inceliklikleri yakalamasına hayranım.

Vinelarıda bu şekilde değerlendirmek gerek. Bence mizah işi biraz kafa zekaya dokunduruyor.
Bu zamana kadar tek bir vine tarzı videoda güldüm oda hindi kalabalığa girmiş ne demiş diyen elaman. O da espirisine değil çocuğun daha konuşmadan içten gülmesine gülmüştüm.
Zeki adam Cem Yılmaz gülebilirm.ivediğe gülmem mesela ama son dediğin mal gibi günlerce gülmüştüm çocuğun tipine :KK70::KK70:

Komik olanlarına gülüyorum, olmayanlarına gülmüyorum.
Benim şöyle bir özelliğim var, uzaktan bakınca çok suratsız, ciddi görünürüm, kaşlarım da çatıktır genelde ama farkında değilim aslında, neyse, aslında çok çabuk gülerim ve başkalarına komik gelmeyen pek çok şey beni dakikalarca güldürebilir, kimse de niye o kadar güldüğümü anlamaz :) halbuki ben o an gördüğüme değil, onunla ilgili aklıma gelen kendimce çok komik başka şeylere gülüyorumdur :)) Kendi kendine gülene deli derler ya o hesap işte biraz:)

Ben lisedeyken Avrupa yakası vardı bütün sınıf gülmekten anlatamazdı bile kaç kez izleyim güleyim dedim ı ıh olmadı. :KK53: bunun gibi daha çok şey bende gülemiyorum herşeye

Herkesin mizah seviyesi farklıdır. Kimi recep ivedik izler güler kimi cem yılmaz kimi vine izler, kimi ahmet kural murat cemcir izler güler. Şahsen recep ivedik izlemek ve gülecek bir şey bulmak bir insanın aklına hakaret, BANA GÖRE. Fakat siz izleyip gülebilirsiniz. Yada cem yılmaz. İnce bel altı espiri yapar bundan hoşlanmayabilirsiniz. nitekim ben hoşlnamıyorum fakat Cem yılmazın espirilerinden çok gözlemlerine, inceliklikleri yakalamasına hayranım.

Merak ettim o vine'ı izledim şimdi :) Bana pek komik gelmedi açıkçası, biri de dublajını yapmış hatta:) Ben C. Yılmaza hiç gülmem mesela ya da Ata Demirer'e. Beyazıt Öztürk'ün esprileri komik geliyor mesela, espri yaparken ciddi tavırla yapması, huah huah diye anırmadan, dişlerini göstermeden yapması beni daha çok etkiliyor.

Gulmekte espri yapmakta espriyi anlamakta espri uretmekte zeka ve bakis acisi meselesidir gayet normal yani internette dolsan sacma videolara gulmemeniz.

@_angela_ haklısın Türk vineları beceremiyorlar :işsiz:

Yabancı Vine'lara baktığınızda, bizimkilerin büyük bir çoğunluğunun onları kopyalamaya çalıştıklarını görüyorsunuz üstelik. Belki de fazla yapmacık bulduğum için gülemiyorumdur, ama bazı toplumsal tespitleri çok iyi yapanlar ve bununla güldürmeyi başaranlar da var.

Aklıma gelmişken ilave edeyim; Ahmel Kural ve Murat Cemcir ikilisine gülerim @WanHeda hatırlattı teşekkürler.
İşler-güçler zamanında da çok güldüm, Kardeş Payı'nda da. Hatta Kardeş Payı'nda net güldüğüm karakteri söyleyeyim: Kartal
:))

İlave: Kardeş Payı'nda Mafya tiplemelerini de beğenirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa ezmeyin vine severleri pleasee:lülülü: Bence kişiye hitap ediyorsa sever izler ama yok yani ilgisini çekmiyorsa gayet normal. Mizah anlayışlarıyla alakalı. Ben severim mesela bazı vineları aykut elmas fln ne bilim.:KK15:

yok canım ezmek değil ben gülemem belki de nerdeyse hiç izlemeğimden ,ilgimi çekmediğinden ya da yanlış vinelara maruz kaldığımdan:KK53::KK53:

Bende gulemiyorum aynı senin gibi biraz zorluyorum kendimi yok herhalde sonra etrafımdakiler anlıyor bu seferde ben anlarmisima geliyor olay. Hatta eşim kahkahalar atar evin içinde sonra gider bakarım ay buna mi bu kadar gulsun der giderim. :sinirli:

Merak ettim o vine'ı izledim şimdi :) Bana pek komik gelmedi açıkçası, biri de dublajını yapmış hatta:) Ben C. Yılmaza hiç gülmem mesela ya da Ata Demirer'e. Beyazıt Öztürk'ün esprileri komik geliyor mesela, espri yaparken ciddi tavırla yapması, huah huah diye anırmadan, dişlerini göstermeden yapması beni daha çok etkiliyor.

Komik değil zaten elemanın daha bu ne kalabalık denemeden kendi kendine gülmesine gülmüştüm. Komiklikle uzaktan yakından ilgisi yok :KK48:

Yabancı Vine'lara baktığınızda, bizimkilerin büyük bir çoğunluğunun onları kopyalamaya çalıştıklarını görüyorsunuz üstelik. Belki de fazla yapmacık bulduğum için gülemiyorumdur, ama bazı toplumsal tespitleri çok iyi yapanlar ve bununla güldürmeyi başaranlar da var.

Aklıma gelmişken ilave edeyim; Ahmel Kural ve Murat Cemcir ikilisine gülerim @WanHeda hatırlattı teşekkürler.
İşler-güçler zamanında da çok güldüm, Kardeş Payı'nda da. Hatta Kardeş Payı'nda net güldüğüm karakteri söyleyeyim: Kartal
:))

İlave: Kardeş Payı'nda Mafya tiplemelerini de beğenirim.
Rica ederim. Seviyorum o ikiliyi unutmamak gerek :rapci:

Bende çoğunlukla eşimin ailesinin yanına gittiğimizde böyle oluyorum. Mö gibi etrafa boş boş bakan oluyorum :işsiz:
aslında yaptıkları esprilere şunu yapasım geliyor ama :kusmuk: mesela şimdi bu hafta sonundan beri böyleyim.. Neden dersen cevabı ilk cümlemde gizli. Senin vesilenle tüm yaptıkları gülünmeyecek şeylere şu hareketi yapmak istiyorum

:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Bu birazda insanın karakteri yaşadığı çevre ve o anki ruh hali ile ilgili oluyor..ve tabiki herkesin espri anlayışı aynı değil. Ben başkasına komik gelen bir filme gulmezken oda benim komik bulduğumu sıkıcı bulur.Bende sevmiyorum türk vine larini..Beyaz in bazı esprilerine gülerim. Cem Yılmazın eski showlarini beğenirim. Levent Kırca hayranıyım. Olacak o kadarı çok severdim.oda rahmetli oldu..mekanı cennet olsun.

Bazan sağlam komikler çıkıo arada onlara gülerim.instada. yani kendi çektikleri değilde tesadüf olan röpörtaj komedileri falan

Back
X