• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz de benim gibi misiniz

Her gün eşime çamaşır ayarlayıp yatağa mı koyacağım. Benim duşa girdiğinden haberim olmuyor ki bazen. Mesela üstüne geldi az önce girmiş ben sonradan gördüm. Her gün duşa girerken haber mı verecek ya da ben onu mu takip edeceğim. Ev de büyük değil 3+1ama salondayken duyulmuyor.

Valla biz haber veriyoruz birbirimize 🙄 canım bi duş alacağım filan şeklinde

Valla biz haber veriyoruz birbirimize 🙄 canım bi duş alacağım filan şeklinde
Biz bazen haber veririz bazen vermeyiz ama günde 2 kere duş alınıyor genelde. Şu soğuk havalarda 1 olursa yeter de artar bile tabii:) yani her seferinde haber vermek de görev gibi gelir bana canım isterse veririm. Tabii bunun da doğrusu yok:)

Kızlar ben eşim duşa gireceği zaman temiz çamaşırlar veririm ona güzelce katlayıp, bunu laf arasında bir arkadaşıma söyledim ve o ne öyle çocuk gibi dedi sonra annem ve ablam da benzer tepkiler verdiler kocaman adam niye sen veriyorsun vs dediler, eşime pek karışmam kendi alanlarımız da vardır evde o film izler ben spor yaparım filan birbirimize saygılıyız ama biraz önce eşim duşa girecekti ve yine çamaşırlarını verdim ona aklıma takıldı bu acaba yanlış mı yapıyorum diye 😁
Çok enteresan bir soru olmuş 🤔 Bakınca hoş bir davranış siz istiyorsanız yaparsınız neden yanlış olsun ki. İçinizden geliyorsa siz giydirin kime ne yani 😝

Benim annemde babam banyo yapacağı zaman temiz atlet, çorap ve don ayarlardı ona bir de temiz havlusunu banyodan çıkınca hemen bulabileceği bir yere koyardı bana hep çok güzel bir hareket gibi gelirdi ve bende bunu evlendikten sonra eşime yapıyorum. Çünkü bir gün yapmasam neden yapmadın demez kendi alır, görevimmiş gibi algılamaz içimden geldiği için yaptığımı biliyor. Eğer böyle eşiniz varsa tabii ki yapın ama kalkıp da ona buna da bu yaptığınızı anlatmanız bence de saçma olmuş. Sonuçta herkesin fikri ayrı, kimisine göre bu saçma da olabilir ki çok doğal o yüzden olumsuz tepkiler almanız da normal.

Biz bazen haber veririz bazen vermeyiz ama günde 2 kere duş alınıyor genelde. Şu soğuk havalarda 1 olursa yeter de artar bile tabii:) yani her seferinde haber vermek de görev gibi gelir bana canım isterse veririm. Tabii bunun da doğrusu yok:)
Haber vereceksin ki belki sen çıkmadan o da yanına gelir. 🤣

Kızlar ben eşim duşa gireceği zaman temiz çamaşırlar veririm ona güzelce katlayıp, bunu laf arasında bir arkadaşıma söyledim ve o ne öyle çocuk gibi dedi sonra annem ve ablam da benzer tepkiler verdiler kocaman adam niye sen veriyorsun vs dediler, eşime pek karışmam kendi alanlarımız da vardır evde o film izler ben spor yaparım filan birbirimize saygılıyız ama biraz önce eşim duşa girecekti ve yine çamaşırlarını verdim ona aklıma takıldı bu acaba yanlış mı yapıyorum diye 😁
Sorun değil elbette ama bunlar doğal görevleriniz haline geliyor zamanla. Çocuk da olsa, yorgun da olsanız yaşlansanız da hasta da olsanız o atlet sizden bekleniyor. Bence doğal bir şekilde kendisini alıştırın. Ne gerek var eli tutan insana böyle ayrıntılı hizmete

Bizde küçükken verirdik babamın çamaşırlarını,hatırlıyorum.:)))

Back
X