Siz de byle misiniz kzlar?

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar bu aralar kendimi biraz fazla irdeliyorum...
ben yapım itibarıle çekingenimdir
iki yılıık bir ilişkim var ama sevmediğim huylarımdan birisi de hep önceliği erkek arkadaşımdan beklerim...
mesela beni düşündüren bir konu olduğunda erkek arkadaşımla paylaşsam mı diyorum ama sonra da o zman da gurur yapıyorum kendimi ağırdan satmak zorunda hissediyorum sanki halbıki artık ben erkek arkadaşımı çok iiyi tanıyorum o da beni...
böyle yapıp içime atınca da kendi kendimi yiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor...
ve düşünüyorum da bu bazen gerçekten ciddi sorunlara sebep oluyor
bu yaptığı dopru mu yoksa bu alışkanlığımdan vaz mı geçmeliyim bilmiyorum
size danışmak istedim
merak ettiğim bnm gibi davranan vr mı sizce ilişkimde aklıma takılan ve bana ters gelen noktaları erkek arkadaşaımla paylaşmak için gururu bir kenara bırakmalı mıyım... tabii ki diyeceksiniz ama bu bir dozda olmalı mı sizce
görüşleriniz benim için çok önemli

bu arada başlık için özür dilerim kızar bir hata yapmışım sanırım :kedi:

bence aklında kalan hertürlü şeyi sevdiginle paylaşman lazım..tanıdıgını söylüyorsun neye nasıl tepki vereceginide kestirebilirsin...kırmadan fikirlerini içindekilerini söylemende kötü bişey görmüyorum...:hulya:

bence aklında kalan hertürlü şeyi sevdiginle paylaşman lazım..tanıdıgını söylüyorsun neye nasıl tepki vereceginide kestirebilirsin...kırmadan fikirlerini içindekilerini söylemende kötü bişey görmüyorum...:hulya:

cnm cevabın iin çok teşekkür ederim öncelikle...
ama bu aralar erkek arkadaşım çok sinirli ne desem sinirleniyo ve ters anı da çok fena olduğundan tartışmak istemiyorum birşey söylemeye çekiniyorum tartışacağız diye...

öyle zamanlarda genelde ben de susuyorum..bı tarafın alttan alması lazım..eğer o sinirliyken bende tafra yaparsam isin cilki cikiyo..ama onun dısında neye kızarsam neye bozulursam neye takarsam söylerim.ben söylemeden anlasın dersen isin is :) asla anlamazlar direk soylicen :) kafaları o kdr calisiyo :)

söyleyeceklerini birmüdeet içinde tutup sakinleşmesini bekle...ama içindekileri söylemezsen bilemezler.anlayacaklarıda ayrı tartışılır :hulya:kadınlara zor diyorlar ama kadınları bu kadar zorlaştıran da erkekler ya...söylemeden bakışarak anlatsak ne güzel olurdu :olmaz:

cnm becede içindekileri paylaşmalısın kendini gizlersen o da sana anlatmazsa nsl bir ilişki olurki bende sevdiğimle senin olduuğu gibi anlatamıyordum saolsun aştırdı bana bunları çok mutluyum ben sende mutlu olursun buna eminim hayat paylaştıkça güzelleşiyor:)

valla ben öle herşeyimi paylaşmam kızacağı konuları bilirim ve kesinlikle sölemem boşuna polemik yaratmayım deilmi..küçük bi örnek vereyim nete girmemden nefret eder ama ben hiç çıkmıyorum onun haberi yok Allah var yukarda kötü bişide yapmıyorum can sıkıntısı sadece..bende herşeyi karşı taraftan beklerim huyum kurusun..geçende aşkım bu yüsden şöle bi laf kullandı çok hoşuma gitti "çalışmayana aş yok,aramayanada aşk yok" die bu gidişle aşksız kalıcakmışım kaydirigubbakcemile2:hulya:

ömür boyu aklından geçenleri içine atamazsın

sinirli ise sakinleşmesini beklerim

ama "kendimi ağırdan satmak" için uğraşmam...öyle bir düşünceye hiç düşmedim

ondan yapmasını beklediğim şeyi önce ben yapmalıyım , yoksa ömrüm beklemekle geçer :lepi:

erkeklerin hepsi aynı hayatım onlardan çok şey bekleme alamassın.. seni anlamalarını bekleme asla anlayamazlar çünkü.. açıkca söylemelisin başka türlü beyinleri basmıyo kaydirigubbakcemile3

ömür boyu aklından geçenleri içine atamazsın

sinirli ise sakinleşmesini beklerim

ama "kendimi ağırdan satmak" için uğraşmam...öyle bir düşünceye hiç düşmedim

ondan yapmasını beklediğim şeyi önce ben yapmalıyım , yoksa ömrüm beklemekle geçer :lepi:

katılıyorum

bende erkek arkadasımla tertısıyorum eskıden hep alttan alırdı sımdı bagırıyo cok kırıcı konusuyo özür bile dilemıyo.

kızlar bu aralar kendimi biraz fazla irdeliyorum...
ben yapım itibarıle çekingenimdir
iki yılıık bir ilişkim var ama sevmediğim huylarımdan birisi de hep önceliği erkek arkadaşımdan beklerim...
mesela beni düşündüren bir konu olduğunda erkek arkadaşımla paylaşsam mı diyorum ama sonra da o zman da gurur yapıyorum kendimi ağırdan satmak zorunda hissediyorum sanki halbıki artık ben erkek arkadaşımı çok iiyi tanıyorum o da beni...
böyle yapıp içime atınca da kendi kendimi yiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor...
ve düşünüyorum da bu bazen gerçekten ciddi sorunlara sebep oluyor
bu yaptığı dopru mu yoksa bu alışkanlığımdan vaz mı geçmeliyim bilmiyorum
size danışmak istedim
merak ettiğim bnm gibi davranan vr mı sizce ilişkimde aklıma takılan ve bana ters gelen noktaları erkek arkadaşaımla paylaşmak için gururu bir kenara bırakmalı mıyım... tabii ki diyeceksiniz ama bu bir dozda olmalı mı sizce
görüşleriniz benim için çok önemli
duygularıma tercüman oldun , bende aynı durumdayım,çok çekingen bi yapım var
herşeyi erkek arkadaşımla paylaşamıyorum sonra içim içim yiyiyoo, o da çok sinirli birisi , tartışmaktan çok korkuyorumm :çok üzgünüm:
aslında konuşmak istediğim çok şey var ama ona açamadım daha, yada konuşursamda tam kendimi anlatamıyorum ona , sorunları hallettik gibi görünüyoruz ama akşam eve döndüğümde kafamda 1000 tane sorun :uhm:

ya kızlar kafayı yiyeceğim tam konuşayım diyorum ama o zaman da vazgeçiyorum gene konuşursam beni gene durup dururken kavgacı konumuna getirmesinden korkuyorum ya çok kötüyüm kızlar moralim sıfır senağlama

eğer önemli bir konuysa yanındayken konuşmaya dikkat ederim.çünkü yüzyüzeyken daha iyi iletişim kurabilirsin ve konu uzamaz.
ama telefonda önemli bi konu kouşmaktan ya da sormaktan kaçınırım,çünkü sonu mutlaka tartışmayla biter.hele de bizim gibi uzak bi ilişkiyse uzar da uzar...

vallaaa sekerim aklına bişey mi takıldı bence konus sor ögren yoksa kendi kendini yersin ortada bişey yokkken surat yaparsın haliyle huzursuzluk olur o yüzden bence bu olaylarda gurur cok sacmaa sonucta 2nizin hayatııııı gidipte baska yabancı birine deilde sana deger veren seven biriyle konusuosun gurur yapıp cekinicek bişey yok benceeeeee:olmaz::olmaz::olmaz:

Back
X