- 2 Temmuz 2020
- 154
- 260
- 33
- Konu Sahibi Lily Aldrin
5 yıllık ilişkiden sonra zil takıp oynayan da ne bilim yaniE insanız bir kalbimiz var Bırakta üzülelim5 yıllık ilişkim bittiğinde zil takıp oynayamadım hoş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıllık ilişkiden sonra zil takıp oynayan da ne bilim yaniE insanız bir kalbimiz var Bırakta üzülelim5 yıllık ilişkim bittiğinde zil takıp oynayamadım hoş
![]()
Ne gerek var bılmıorum .Askında hayat çok kısa .Hiç bir erkek kenfıne uzulmemizi haketmıyor.Ama işte biz kadınlar boyleyızBu forumda da, çevremde de sürekli kızlar bir erkek için üzülüyor. Bu ilişki de olsa ayrılık da olsa flört de olsa kısa bir tanışma da olsa küçük bir bakış da olsa bir erkek için kızlar üzülüyor. Bence hepsi olmasa da bu üzüldüğümüz olayların çoğu öğrenilmiş bir duygu. Çünkü en ünlü aşk destanlarında bile hep bir mutsuzluk var. Biz kadınlar ve erkekler kendi kafamızda aşk ve mutsuzluğu birleştiriyoruz. Aşk acısı çektiğini sanan bir çok kişi sakin kafayla düşünürse aslında artık istemediği biri için üzüldüğünü ve aslında böyle daha mutlu olduğunu görecektir.
Konuyu bir derdim var bölümüne açtım çünkü etrafımda hiç uğruna üzülen insanları görmek bir dert. Sizce de aşk acısı KISMEN öğrenilmiş bir duygu değil mi?
Bende boyle bi surecte oldugum icin yasadigim farkindaligi soylemek isterim. Bu cekilen ask acisi gecmiste yasadigimiz guzel gunler icin ve gelecege yonelik planlar icin. Yani artik yok diye uzulmeyiz bir daha olmayacak diye üzülüyoruz. Ve tabi isin icine ego veya gurur kirilmasi gibi konular giriyor. Populer kulturun dayattigi sevilme ask hikayeleride vardir beynimizde istemsizce. Bide biz kadinlar daha duygusal acidan zamanla baglaniyoruz verdiğimiz emekleri zamani goz onunde bulundurup baglaniyoruz belkide karsimizdaki adam icin degil kendi kurdgumuz hayallerimiz emeklerimiz icin devam ettirmek istiyoruz sorunlar oldugu halde veya hatalari kabul ediyoruz falan her neyse genelleme olarak anlattim herkesin olayinca farklılıklar oluyo falan o kadar karisik anlattimki bosverin aşkın kendisi zaten karmakarisik isin icinde bircok etken giriyor...Bu forumda da, çevremde de sürekli kızlar bir erkek için üzülüyor. Bu ilişki de olsa ayrılık da olsa flört de olsa kısa bir tanışma da olsa küçük bir bakış da olsa bir erkek için kızlar üzülüyor. Bence hepsi olmasa da bu üzüldüğümüz olayların çoğu öğrenilmiş bir duygu. Çünkü en ünlü aşk destanlarında bile hep bir mutsuzluk var. Biz kadınlar ve erkekler kendi kafamızda aşk ve mutsuzluğu birleştiriyoruz. Aşk acısı çektiğini sanan bir çok kişi sakin kafayla düşünürse aslında artık istemediği biri için üzüldüğünü ve aslında böyle daha mutlu olduğunu görecektir.
Konuyu bir derdim var bölümüne açtım çünkü etrafımda hiç uğruna üzülen insanları görmek bir dert. Sizce de aşk acısı KISMEN öğrenilmiş bir duygu değil mi?
Bu söz çok doğruAşk acısı çektiğini sanan bir çok kişi sakin kafayla düşünürse aslında artık istemediği biri için üzüldüğünü ve aslında böyle daha mutlu olduğunu görecektir.
Kaç yaşındasın? O kadar güzel bir konu açmışsın ki. Helen fisher diye bir Dr var youtube da tedex konuşmaları var. Aşkın biyolojisini anlatıyor. Orada bütün sorularının cevabını bulacaksın. Aslında hepsi biyokimyasalların artıp azalması ile ilgili. Bu konuşmaları dinledikten sonra daha gerçekçi bakıyor insan. Arabesk kültürde sanıyoruz ki aşk dediğin bir kere olur, aşk uğruna acı çekilir ama aslında bunlar sağlıksız bireylerin psikolojik sorunları.Bu forumda da, çevremde de sürekli kızlar bir erkek için üzülüyor. Bu ilişki de olsa ayrılık da olsa flört de olsa kısa bir tanışma da olsa küçük bir bakış da olsa bir erkek için kızlar üzülüyor. Bence hepsi olmasa da bu üzüldüğümüz olayların çoğu öğrenilmiş bir duygu. Çünkü en ünlü aşk destanlarında bile hep bir mutsuzluk var. Biz kadınlar ve erkekler kendi kafamızda aşk ve mutsuzluğu birleştiriyoruz. Aşk acısı çektiğini sanan bir çok kişi sakin kafayla düşünürse aslında artık istemediği biri için üzüldüğünü ve aslında böyle daha mutlu olduğunu görecektir.
Dediğiniz doktorun konuşmalarına bakacağım. Teşekkür ederim.Kaç yaşındasın? O kadar güzel bir konu açmışsın ki. Helen fisher diye bir Dr var youtube da tedex konuşmaları var. Aşkın biyolojisini anlatıyor. Orada bütün sorularının cevabını bulacaksın. Aslında hepsi biyokimyasalların artıp azalması ile ilgili. Bu konuşmaları dinledikten sonra daha gerçekçi bakıyor insan. Arabesk kültürde sanıyoruz ki aşk dediğin bir kere olur, aşk uğruna acı çekilir ama aslında bunlar sağlıksız bireylerin psikolojik sorunları.
Bu forumda da, çevremde de sürekli kızlar bir erkek için üzülüyor. Bu ilişki de olsa ayrılık da olsa flört de olsa kısa bir tanışma da olsa küçük bir bakış da olsa bir erkek için kızlar üzülüyor. Bence hepsi olmasa da bu üzüldüğümüz olayların çoğu öğrenilmiş bir duygu. Çünkü en ünlü aşk destanlarında bile hep bir mutsuzluk var. Biz kadınlar ve erkekler kendi kafamızda aşk ve mutsuzluğu birleştiriyoruz. Aşk acısı çektiğini sanan bir çok kişi sakin kafayla düşünürse aslında artık istemediği biri için üzüldüğünü ve aslında böyle daha mutlu olduğunu görecektir.