Siz değerli arkadaşlarım size ihtiyacım var yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz

borderline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
98
0
86
Bursa
Öncelikle en baştan anlatayım bi ilişkim vardı ve 5 AY önce gerçekten çok kötü birşekilde bitti boynuzlandığımı öğrendim birdaha hiç kimseye karşı kalbim çarpmaz sandım ama yanılmışım.. Ablamının eşi eniştemin çevresi çok geniştir beni arkadaşlarının çevresine bana güvenerekten hep sokmuştur bende herzaman asla eniştemin arkadaşlarına bakmazdım...Yaklaşık 3 ay önce yanında hiç görmediğim bi arkadaşını gördüm o gün zaten yeni yeni toparlanmaya başlamıştım başımdan büyük bi olay geçmişti erkeklere bakmak değil aynı ortamda dahi bulunmak istemiyordum ozaman hiç bakmadım yüzüne 1 hafta önce ablamla öle sitede gezerken bana çocuğun resimlerini gösterdi bi şekilde nasıl oldu bilmiyorum kalbim yerinden çıkıcaktı kafama koydum bikere ben bu çocuğa ulaşıcam diye neyse ekledim kabul etti...2 gün geçti üstünde ve bugün dayanamadım ona bir mail attım... Mrb .....,seni 3 ay onceydi sanirim Erdal abilerle gormustum... Nasil soyliycem bilmiyorum inan boyle biseyi ilk defa yapiyorum ama kendime engel olamiyorum ! Bibayan olarak bu mesaji atmak cok zor ama senden gercekten cok hoslandim...ONDAN GELEN CVP : Mrb ...... gercekten hiç beklemediğim bişiydi yani ne diceğimi de acıkcası bilmiyorum... BENİM CVBIM:Tutamadim icimde ozurdilerim umarim yanlis anlamamissindir ONDAN GELEN CVP :Estafurullah olur mu öle şey Sen kusura bakma cvb veremedğim için... BENİM CVBIM : anladim... tekrar ozurdilerim VE SON OLARAK SİTEDEN ÇIKMADAN ÖNCE : iyi günlerrr...

Benim kafam çok karıştı...Enişteme abi diye hitap eder yaşça küçük ama hergün telefondada konuşurlar ve bu çocuğun babamlada muhabbeti var yani babamla babasıda görüşürüz sizce
ne olabilir ???:14:

bişi olmaz kimseye bişi demez yani babana veya eniştenin kulağına gidecek bişi demez ve bir süre sonra seni tanımak isteyebilir. egosu ona hayranlık duyan birinin yanına itecek onu. bekle ve gör bir daha bşi yazma faceden yada başka bir yerden

Öncelikle en baştan anlatayım bi ilişkim vardı ve 5 AY önce gerçekten çok kötü birşekilde bitti boynuzlandığımı öğrendim birdaha hiç kimseye karşı kalbim çarpmaz sandım ama yanılmışım.. Ablamının eşi eniştemin çevresi çok geniştir beni arkadaşlarının çevresine bana güvenerekten hep sokmuştur bende herzaman asla eniştemin arkadaşlarına bakmazdım...Yaklaşık 3 ay önce yanında hiç görmediğim bi arkadaşını gördüm o gün zaten yeni yeni toparlanmaya başlamıştım başımdan büyük bi olay geçmişti erkeklere bakmak değil aynı ortamda dahi bulunmak istemiyordum ozaman hiç bakmadım yüzüne 1 hafta önce ablamla öle sitede gezerken bana çocuğun resimlerini gösterdi bi şekilde nasıl oldu bilmiyorum kalbim yerinden çıkıcaktı kafama koydum bikere ben bu çocuğa ulaşıcam diye neyse ekledim kabul etti...2 gün geçti üstünde ve bugün dayanamadım ona bir mail attım... Mrb .....,seni 3 ay onceydi sanirim Erdal abilerle gormustum... Nasil soyliycem bilmiyorum inan boyle biseyi ilk defa yapiyorum ama kendime engel olamiyorum ! Bibayan olarak bu mesaji atmak cok zor ama senden gercekten cok hoslandim...ONDAN GELEN CVP : Mrb ...... gercekten hiç beklemediğim bişiydi yani ne diceğimi de acıkcası bilmiyorum... BENİM CVBIM:Tutamadim icimde ozurdilerim umarim yanlis anlamamissindir ONDAN GELEN CVP :Estafurullah olur mu öle şey Sen kusura bakma cvb veremedğim için... BENİM CVBIM : anladim... tekrar ozurdilerim VE SON OLARAK SİTEDEN ÇIKMADAN ÖNCE : iyi günlerrr...

Benim kafam çok karıştı...Enişteme abi diye hitap eder yaşça küçük ama hergün telefondada konuşurlar ve bu çocuğun babamlada muhabbeti var yani babamla babasıda görüşürüz sizce

sevgilisi ya da sevdiği biri olup olmadığını biliyo muydun varsa böyle davranması çok normaldir ama değilse neden olabilirki belkide eniştene ayıp olur yanlış olur diye olabilir canım :26:

ha bir de hoşlandığınız kişinin sevgilisi olup olmadığını biliyor muydunuz direk hoşlandım falan yazdınız bir de sanırım size çok az karşılık vermiş gibi gözüküyo yani cevapları pek bir zorlama ve az olmuş

Biriyle yakınlaşırsın önce, yavaş yavaş tanımaya başlarsın, sonra hoşlandığını ifade edersin ya da etmezsin , sadece akışa bırakırsın ve olaylar gelişir. Yanlış bir tavır olmuş yaptığın. Ne bekliyordun ki hem karşılığında da bu kadar yıkıldın , anlamadım.

Bence büyütülecek bir durum değil. Kendin ettin kendin buldun durumu bu.

Takma kafana.

Teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle şunu söyleyim eğer ilişkisi olsaydı kesinlikle böyle bir konuyu açmazdım sölemezdimmm dahii ilişkisi yok biliyorum ayrıca ona olan duygularımı eniştemlede paylaştım ablamda biliyo fakat kalkıpta enişteme ben mail attım diyemem ve bu konu sadece ablamla ikimizin arasında ablam daha iyi tanıyo kalkıp enişteme yada babama anlatmaz :) benim sadece ümidimi kesmelimiyim cvpları çok karmaşık geldi

Teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle şunu söyleyim eğer ilişkisi olsaydı kesinlikle böyle bir konuyu açmazdım sölemezdimmm dahii ilişkisi yok biliyorum ayrıca ona olan duygularımı eniştemlede paylaştım ablamda biliyo fakat kalkıpta enişteme ben mail attım diyemem ve bu konu sadece ablamla ikimizin arasında ablam daha iyi tanıyo kalkıp enişteme yada babama anlatmaz :) benim sadece ümidimi kesmelimiyim cvpları çok karmaşık geldi

bu cevap için henüz erken bence biraz daha zaman geçirmeniz gerekli yalnız cevapları çok kısa ve net olmuş bence ağırdan alın ve hemen ümitlenmeyin derim ben.

bence hoslandıgın kısı senın ıcın aynı duyguları hıssetmıo.mesajları bana cok soğuk geldi..senden hoslanıo olsaydı daha sıcak mailler atardı.

cok yanlış yapmıssın bence...keske hemen sölemeseydın hoslandıgını.. ılk olarak havadan sudan muhabet yapsaydın ...sonra zaman gosterırdı sana senınle muhabetınden anlardın zaten duygusu varmı yokmu dıye.. ona gore acılırdın..

sana tavsıyem bıdaha onla konusma senın pesınden gelıorsa da o gelsın.. bırdaha konusursanızda sakın gene senden hoslanıorm gıbım seyler demeyın bence.. sonra popoları kalkıor bu erkek mılletının

yazdıklarınızı gülümseyere okudum aslında kötü bişey yapmamışsınız bi anlık heycanla konuşmak istediginiz için bişeyler söylemişsiniz aşk böyle bişey:16: dilerim hayırlısı olur ikiniz için...

"Estafurullah olur mu öle şey Sen kusura bakma cvb veremedğim için" demiş..eğer yanlış anlamadıysam istediğin cevabı veremem, yani olmaz demek istemiş..yanılıyor muyum?

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bugün .......... Ile ilişkisi var olarak değiştirdi dünya başıma yıkıldı neden hep ben ben nerde yanlış yaptım gerçi bilmiyorum neden moralimide bozuyosam herneyse oldu bitti gitti

bayanların böyle durumlarda ilk adımı atmasına hep karşı çıkmışımdır. o kişi sizden hoşlanmış olsaydı bulurdu sizi bir şekilde.
neyse artık olan olmuş, Allah sizi de onu da mutlu etsin, herkesin hakkında hayırlısını versin.
kendinizi boşuna yıpratmayın derim, zaten aranızda bişey geçmemiş, acısı daha çabuk silinecektir :71:

bence de yanlış yapmışsın, kızma ama... aşkın bayanı erkeği falan yoktur tabiki de ama bir bayanın bunu dile getiriş şekli daha fol yok yumurta yokken bu kadar aciz muhtaç ya da aşırı istekli olmamalıydı. hata etmişsiniz. madem tanışmak istiyordunuz sade muhabbet açsaydınızçç ben erkek olsam birden kızın biri bana pat diye kendime hakım olamadım işte sizden hoşlandım falan yazsa hem basit görürdüm hem de aciz.. aciz dememin sebebi de madem hoşlandığını yazdın(ki sadece fotoğrafa bakarak aşk bilmiyorum nasıl oluyor....) o zaman el pençe divan gibi özürler dilemeseydin..

keşke yapmasaymışsın.. toparlanacak bir durum da yok artık. sen iletişime geçme, bekle bakalım ondan adım gelecekmi.. sanmıyorum ama.. gelirse de lütfen aynı tarzda yaklaşma.

Arkadaşlar çok enteresan bişey oldu yaklaşık 15 gün önce bu kişiyi ben silmiştim ve tekrar bana arkadaşlık isteği gönderdi ve normal arkadaş gibi konuşmaya başladık buarada kız arkadaşı tarafından aldatılmış ve beni red etme sebebi eniştemden dolayıymış şimdi az çok beni tanıdı ve büyük gün bugün ilk defa yüz yüze gelicez ve ben çok heycanlıyım :) :16:

bence de yanlış yapmışsın, kızma ama... aşkın bayanı erkeği falan yoktur tabiki de ama bir bayanın bunu dile getiriş şekli daha fol yok yumurta yokken bu kadar aciz muhtaç ya da aşırı istekli olmamalıydı. hata etmişsiniz. madem tanışmak istiyordunuz sade muhabbet açsaydınızçç ben erkek olsam birden kızın biri bana pat diye kendime hakım olamadım işte sizden hoşlandım falan yazsa hem basit görürdüm hem de aciz.. aciz dememin sebebi de madem hoşlandığını yazdın(ki sadece fotoğrafa bakarak aşk bilmiyorum nasıl oluyor....) o zaman el pençe divan gibi özürler dilemeseydin..

keşke yapmasaymışsın.. toparlanacak bir durum da yok artık. sen iletişime geçme, bekle bakalım ondan adım gelecekmi.. sanmıyorum ama.. gelirse de lütfen aynı tarzda yaklaşma.

Öncelikle cevap verdiğiniz için ve görüşlerinizi açık bir dille söylediğiniz için teşekkür ederi... yanlız bilmeniz gereken şu ben resimlerinde değil bizzat kendisini gördüm :) hee şuan aynı tarzdamıyım şu kadar sölemeliyim onu nasıl yaptım bilmiyorum nasıl bukadar açık yüreklilikle artık sizin tabirinizle el pençe nasıl oldum bilmem ama en azında beni tanıdı ve böle karakterde insan olmadığımı gördü şuan herşey çok güzel inşallahh sizlerinde dualarıyla herşey çok güzel gider :) :16:

Öncelikle cevap verdiğiniz için ve görüşlerinizi açık bir dille söylediğiniz için teşekkür ederi... yanlız bilmeniz gereken şu ben resimlerinde değil bizzat kendisini gördüm :) hee şuan aynı tarzdamıyım şu kadar sölemeliyim onu nasıl yaptım bilmiyorum nasıl bukadar açık yüreklilikle artık sizin tabirinizle el pençe nasıl oldum bilmem ama en azında beni tanıdı ve böle karakterde insan olmadığımı gördü şuan herşey çok güzel inşallahh sizlerinde dualarıyla herşey çok güzel gider :) :16:

sevgilisinden ayrilir ayrilmaz hemen seni eklemesi biraz düsündürücü bence.yani senin ona olan ilgini biliyor,sevgilisiyle de ayrilinca kendisini bir boslukta hissedip,daha önceden kendisiyle ilgili olan birine yönelmis gibi geldi bana...

umarim yaniliyorumdur...tabi ki seni tanidikca her sey degisebilir ve diledigin gibi olur insallah...

ama suan yerinde olup bu heyecani yasamayi cok isterdim tabi ki:) ahh askk...:17:

Back
X