- Konu Sahibi borderline
Öncelikle en baştan anlatayım bi ilişkim vardı ve 5 AY önce gerçekten çok kötü birşekilde bitti boynuzlandığımı öğrendim birdaha hiç kimseye karşı kalbim çarpmaz sandım ama yanılmışım.. Ablamının eşi eniştemin çevresi çok geniştir beni arkadaşlarının çevresine bana güvenerekten hep sokmuştur bende herzaman asla eniştemin arkadaşlarına bakmazdım...Yaklaşık 3 ay önce yanında hiç görmediğim bi arkadaşını gördüm o gün zaten yeni yeni toparlanmaya başlamıştım başımdan büyük bi olay geçmişti erkeklere bakmak değil aynı ortamda dahi bulunmak istemiyordum ozaman hiç bakmadım yüzüne 1 hafta önce ablamla öle sitede gezerken bana çocuğun resimlerini gösterdi bi şekilde nasıl oldu bilmiyorum kalbim yerinden çıkıcaktı kafama koydum bikere ben bu çocuğa ulaşıcam diye neyse ekledim kabul etti...2 gün geçti üstünde ve bugün dayanamadım ona bir mail attım... Mrb .....,seni 3 ay onceydi sanirim Erdal abilerle gormustum... Nasil soyliycem bilmiyorum inan boyle biseyi ilk defa yapiyorum ama kendime engel olamiyorum ! Bibayan olarak bu mesaji atmak cok zor ama senden gercekten cok hoslandim...ONDAN GELEN CVP : Mrb ...... gercekten hiç beklemediğim bişiydi yani ne diceğimi de acıkcası bilmiyorum... BENİM CVBIM:Tutamadim icimde ozurdilerim umarim yanlis anlamamissindir ONDAN GELEN CVP :Estafurullah olur mu öle şey Sen kusura bakma cvb veremedğim için... BENİM CVBIM : anladim... tekrar ozurdilerim VE SON OLARAK SİTEDEN ÇIKMADAN ÖNCE : iyi günlerrr...
Benim kafam çok karıştı...Enişteme abi diye hitap eder yaşça küçük ama hergün telefondada konuşurlar ve bu çocuğun babamlada muhabbeti var yani babamla babasıda görüşürüz sizce
ne olabilir ???
Benim kafam çok karıştı...Enişteme abi diye hitap eder yaşça küçük ama hergün telefondada konuşurlar ve bu çocuğun babamlada muhabbeti var yani babamla babasıda görüşürüz sizce
ne olabilir ???