- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Enerjin nerede?
Emekli değilsin sen 18 yasindasin
Evet, malesef trip, Tv de doğru düzgün şeyler izleyebilirsiniz, e-kitapları farklı siteden bulma yoluna gidebilirsiniz.
Aşık olayım, sevgili olayımdan sonrasını okumadım :) O işler zamana kalsın, olayım demekle olacak şeyler değiller, belli ki gerçekten fikirlerinizi değiştirecek biri karşınıza çıkana kadar yalnız kalmak en iyisi.
bende böyle düşünüyorum ama canım sıkışıyor ve sebebsiz bir yere yani sebebini bilmiyorum nedenn ben ya diye bağırasım var şuan
şu var eğenlce istiyorum aksiyon aksiyon 2 gündür başımı belaya sokmadım ondann oldu hepyoo ben böyle değildim
sen bezmişsin hayattan
günlük en az 1 km yürüyorum bide sabahtan akşama kadar müzik dinliyorum ama canım sıkılıyor bu ara neden sıkılıyor bir bilsem
Bence burada bezme durumu degil de yapacak bir sey bulamama durumu var arkadasın enerjisi cok neye harcayacağını bilmiyor :) üniversite hazırlanıyorsan eger bence hic basına uğraş arama derslerin yoğunlaşacak cunku.. Bu sene bıraz daha böyle bos kal test falan çöz üniversitede illa degerlendirirsin zamanını
Kurslara gidin bölümünüzle alakali..
Sosyal sorumluluk projelerine katilin..
Hobileriniz varsa fotografcilik, müzik, dans vb bu gibi üniversite kulüplerine ya da disaridakilere katilin...
Arkadaslarinzla başka şehirler , yerler görün..
Yurtdisina gidip deneyim kazanmanın yollarini arayip bulun.. Vs vs
18 yaşında biriyle gelecek görmek gerekmiyor, arkadaş olun gezin tozun takılın kafanıza göre (kastım cinsellik içermeyen masumane ilişkiler)
kız arkadaşlarınız yok mu ? biraz onlarla vakit geçirin sinema, tiyatro, konser, yemek, içmek, gezmek ahh ne çok şey var yapılabilecek..
kitaplardan vazgeçme.. benim de en iyi arkadaşlarımdır onlar
üniversite hazırlıklarına ağırlık ver üniversiteyi kazandığında bu tür sıkıntıların geçecektir..
başarılar..
11 . sınıfım ben 2 sene gözüme o kadar büyük gözüküyordu geçen ilk okul arkadaşımla konuştum o diyo ne kadar çabuk geçti zaman ben diyorum dur daha 11. sınıfız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?