Siz nerde doğdunuz büyüdünüz birHepinize hayırlı geceler hanımlar. Suan evimiz satılık daha büyük bir ev alma planı yapıyorduk. Eski bina olduğu için tapuda filan sıkıntı çıktı. Eşimde bu evi satarsak memlekete gidelim köy hayatı yaşayalım diyor. Köy hayatı nedir bilmem asla yadırgamıyorum ama yapabilir miyim diye de korkuyorum. Inek sagma, tarlaya gitme filan. Eşim üç günlük Dunya'da niye kendi işimizi yapmayalım diyo. Çalışmaya karşı beyfendimandira filozofu diyorum ben ona adam herşeye karşı. Şakaya vuruyorum bakmayın stres yaptım iyice. Eşimle konuşuyorum ben yapamam alışkın değilim diye ama. Ben bıktım burda başkasının kahrini çekmekten diyor. Bilmiyorum hanımlar içimi dökmek istedim sadace. Seviyorum hepinizi
Ben Istanbul'da doğdum yetiştim. Eşim de karadeniz de. GiresunSiz nerde doğdunuz büyüdünüz bir
İkincisi eşinizin köyü hangi ilin köyü
Ben Istanbul'da doğdum yetiştim. Eşim de karadeniz de. Giresun
Eğer mutfakta ev işlerinde başarılı iseniz gidin yaparsınız ama bana soracak olursanız yapamam köy hayatı zordur zorBen Istanbul'da doğdum yetiştim. Eşim de karadeniz de. Giresun
Inanın bilmiyorum.Yaşayabilir misiniz ?
Ben hayır
Inanın bilmiyorum.
Sorma canım benim eşim de 28 yaşında 2050 de emekli olacakmış da yok bastonla mı işe gidecekmiş de. Ne kadar yasayacagimi bile bilmiyorum diyor. Beni düşün kızımızı düşün diyorum güzel bir gelecek bırakalım ona diyorum. Burda ki eğitimle köydeki bir olmaz diyorum bana diyor ki yeter ki içinde olsun geçen haberlerde çobanlık yapan bi çocuk teog birincisi oldu onun örneğini veriyor. Yeter ki içinde olsun diyorAllahimm sonuca bagladiginizda lutfen beni de bilgilendir. Cunku suan esinin soyledigi her seyi kendi esimde de gordum. Daha 30 yasinda simdiden bikti calisip cabalamaktan. Esimin de en buyuk gelecek plani icinde koye yerlesip kendi bag bahce isleriyle uğraşıp gecimini ordan saglamak var. Bense karincadan dahi delicesine korkan bir insanim.
Hayırlısı tabi canım ama bilmeyince tedirgin oluyorum. Ben ineğin yanına bile yaklasamam:) eşim de süt sagarsin diyor :)Canim köy hayati güzel aslinda. Benimde planım Allahim nasip ederse 10 yıla kadar köye taşınmak ♡ köy işi kolay değil ama kendi düzenin olur en azindan. Hem esinde mutlu olacaksa neden olmasinki
Mutfakla evde sorun yok canım elimden geleni yapıyorum. Ben ekip biçme işini bilmem bide köy de sürekli yağış oluyor elektrik gidiyor. Yağış olmazsa sis sarıyor her tarafı. Bide burda doğalgaza alıştım sobaydi filan herşeyi düşünmekten başım ağrıyorEğer mutfakta ev işlerinde başarılı iseniz gidin yaparsınız ama bana soracak olursanız yapamam köy hayatı zordur zor
Nasıl yani?Avustralya 'nin bir koyu olabilir. Onun disinda cik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?