Bende de var aynısından kk daş!Hepinize hayırlı geceler hanımlar. Suan evimiz satılık daha büyük bir ev alma planı yapıyorduk. Eski bina olduğu için tapuda filan sıkıntı çıktı. Eşimde bu evi satarsak memlekete gidelim köy hayatı yaşayalım diyor. Köy hayatı nedir bilmem asla yadırgamıyorum ama yapabilir miyim diye de korkuyorum. Inek sagma, tarlaya gitme filan. Eşim üç günlük Dunya'da niye kendi işimizi yapmayalım diyo. Çalışmaya karşı beyfendimandira filozofu diyorum ben ona adam herşeye karşı. Şakaya vuruyorum bakmayın stres yaptım iyice. Eşimle konuşuyorum ben yapamam alışkın değilim diye ama. Ben bıktım burda başkasının kahrini çekmekten diyor. Bilmiyorum hanımlar içimi dökmek istedim sadace. Seviyorum hepinizi
Mandira filozofu diyeceksin ama butun dusunce insanlari sistemin kolesi olmamayi secmis kisilerdir.Bi de böyle bi sorunumuz var canım iyiki hatirlattin. Ailem annem ablam eniştem herkes eşimi çalışmayı sevmeyen tembel olarak görüyor. Öyle zoruma gidiyor ki daha bu güne kadar kimseye muhtaç etmedi kocam beni. Ama o sebebiyet veriyor böyle dusunmelerine
Gidin gidin turizm işine girin hatta ahşap pansiyon yapın yazı ayrı güzel kışı ayrı güzel memeleketinBiz de bıktık istanbuldan.. Pislik her yeri.. Biz karar verdik.. Artvin Şavşata yerleşeceğiz.. Elimin memleketi.. Kafasında çok güzel planlar var.. Ahşap ev işine girecek.. Arıcılık da yapacak..İnşallah her şeu yolunda giderse oğlumuzu daha güvenli bir ortamda büyüteceğiz.. Trafik yok, hava kirliliği yok.. Heer yere yürü.. Mis gibi orman havası.. Hasta olmuyor insan köy yerinde.. Oksijen bol.. Biz ilçede yaşayacağız.. Köy 5 dakika.. Köye ev yapıyoruz.. Ama ilçede yaşayacağız.. Kayınvalidemler köyde oturacaklar.. E sosyal hayat diye soran olacak? Zaten istanbulda trafiğe bir yakalandın en yakın yerden 2 saate döndüğün xamanlar oluyor.. E ben şavşattan çevre illerr de 2 saate gider gezer dönerim.. Sanki bu İstanbul'un kalabalığında her gün gezilşyor mu? Yooo.. E çocuk desen.. İstanbul o kadar karışık ki ben çok korkuyorum.. Servis derdin yok.. Sınıflar jalabalık değil gideceğimiz yerde.. Tut çocuğunun elinden götür okuluna.. Herkes birbirini tanır.. Ben de orda kurslara gider hobi edinirim diye düşünüyorum.. Nasip tabi her şey... Ama ben gideceğim.. Bu istanbul insanı yavaş yavaş öldürüyor..
Cix cocugun kapasitesi ve azmi de onemli ortamla pek alakasi yok canim ya :)Ah ah hep o ornekler verilir. Ama 4. 5. Sinifa gelio daha okuma yazmayi sokememis olanlar ornek verilmez
Sorma canım benim eşim de 28 yaşında 2050 de emekli olacakmış da yok bastonla mı işe gidecekmiş de. Ne kadar yasayacagimi bile bilmiyorum diyor. Beni düşün kızımızı düşün diyorum güzel bir gelecek bırakalım ona diyorum. Burda ki eğitimle köydeki bir olmaz diyorum bana diyor ki yeter ki içinde olsun geçen haberlerde çobanlık yapan bi çocuk teog birincisi oldu onun örneğini veriyor. Yeter ki içinde olsun diyor
Çalışmaya karşıysa alacak 3-5 büyük baş küçük baş bi kaç dönüm tarla hepsini sana yıkacak kendi de kahvede kaba yerlerini yayacak. Bilmiyorum ama öyle hissettim yazdıklarınızdan. Şehir hayatının kolaylığından sonra köyde çok zorlanırsın hele ki köy hayatını bilmeyen birisin.Hepinize hayırlı geceler hanımlar. Suan evimiz satılık daha büyük bir ev alma planı yapıyorduk. Eski bina olduğu için tapuda filan sıkıntı çıktı. Eşimde bu evi satarsak memlekete gidelim köy hayatı yaşayalım diyor. Köy hayatı nedir bilmem asla yadırgamıyorum ama yapabilir miyim diye de korkuyorum. Inek sagma, tarlaya gitme filan. Eşim üç günlük Dunya'da niye kendi işimizi yapmayalım diyo. Çalışmaya karşı beyfendimandira filozofu diyorum ben ona adam herşeye karşı. Şakaya vuruyorum bakmayın stres yaptım iyice. Eşimle konuşuyorum ben yapamam alışkın değilim diye ama. Ben bıktım burda başkasının kahrini çekmekten diyor. Bilmiyorum hanımlar içimi dökmek istedim sadace. Seviyorum hepinizi
Hepinize hayırlı geceler hanımlar. Suan evimiz satılık daha büyük bir ev alma planı yapıyorduk. Eski bina olduğu için tapuda filan sıkıntı çıktı. Eşimde bu evi satarsak memlekete gidelim köy hayatı yaşayalım diyor. Köy hayatı nedir bilmem asla yadırgamıyorum ama yapabilir miyim diye de korkuyorum. Inek sagma, tarlaya gitme filan. Eşim üç günlük Dunya'da niye kendi işimizi yapmayalım diyo. Çalışmaya karşı beyfendimandira filozofu diyorum ben ona adam herşeye karşı. Şakaya vuruyorum bakmayın stres yaptım iyice. Eşimle konuşuyorum ben yapamam alışkın değilim diye ama. Ben bıktım burda başkasının kahrini çekmekten diyor. Bilmiyorum hanımlar içimi dökmek istedim sadace. Seviyorum hepinizi
Hangi Köy cnm benim eşimde giresun a yerlesmek istiyor bi arkadsiyla Mandra kuracaklarmisBen Istanbul'da doğdum yetiştim. Eşim de karadeniz de. Giresun
Giresun /Dereli cnm hakkımızda hayırlısıHangi Köy cnm benim eşimde giresun a yerlesmek istiyor bi arkadsiyla Mandra kuracaklarmis
Hayırlısı cnm :) biz direk köy hayatına atilacagimiz için böyle bi seçeneğim yok. Köyde yerleri var maalesef :)Ben böyle yapacağım
Önce oturduğumuz şehirde merkeZe yakın köylerden bir arsa ya da eski ev alıp istediğimiz gibi müstakil bir ev
Biraz koyun
Biraz tavuk
Bi de meyve ağaçları
Ama ben işi bırakmayacağım
Ben sabit geliri getireceğim
Eşim bu işlerle ilgilenecek
Ama benim dediğim ege tarafında şehir merkezine 6 km bi köy
Aslında mahalle diye geçiyor
İçine iki katlı çelik konstrüksiyon prefabrik ev ve kat kaloferi olmazsa gitmem tabiki :)
Çalışmaya karşı derken böyle emir altında çalışmayı sevmiyor. Benim korkum eşimden değil inanın kendimden. Yazın bile gittiğimizde yatıp tatil yapacağı yerde fındık topladı. Ne biliyim canım hakkımızda hayırlısıÇalışmaya karşıysa alacak 3-5 büyük baş küçük baş bi kaç dönüm tarla hepsini sana yıkacak kendi de kahvede kaba yerlerini yayacak. Bilmiyorum ama öyle hissettim yazdıklarınızdan. Şehir hayatının kolaylığından sonra köyde çok zorlanırsın hele ki köy hayatını bilmeyen birisin.
O zaman iyi düşünün ya bence çoğu iş kadına bakacak yine deHayırlısı cnm :) biz direk köy hayatına atilacagimiz için böyle bi seçeneğim yok. Köyde yerleri var maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?