Siz gider miydiniz ?

Merak etme muhatap olmayacaksın sayemde

Nilu12 Sizin esas lazer tedaviniz vardı cildinizdeki lekeler için. O noldu esas, kurtulabildiniz mi lekelerden?
Lekeler değildi akne izleri.galiba alay etmek için bu yorumu yazdınızz,hayır geçmedi kurtulamadım 5 seans gitmişim ama doktor diyor sonsuza kadar süre bilir.onca parayı da veriyorum

Lekeler değildi akne izleri.galiba alay etmek için bu yorumu yazdınızz,hayır geçmedi kurtulamadım 5 seans gitmişim ama doktor diyor sonsuza kadar süre bilir.onca parayı da veriyorum
Niye alay edeyim? Belki ben de aynı dertten muzdaribim?

Sizin ailede sürekli hediye alınıyor ya bayılıyorum, sanki her şey normalmiş gibi..
Konuyu okumadım.

Karşıma az önce çıktı. Paylaşmak istedim komiğimsi diye. Senle dalga geçme amacım yok yani. Sen de eltiyi ciddiye alma artık. Yaşandı bitti.

Ordinary sen neden yorumumu beğenmedin
Konu açmasından bıktıysanız göz ardı edersiniz, konularını görmezsiniz. Kimseyi mantıklı veya mantıksız dert yandı diye eleştirmeye hakkımız yok. Biri mesajınızı şikayet etse ban bile yiyebilirsiniz. Yönetimin bu tip konularda uyardığını hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam tabii.

Karşıma az önce çıktı. Paylaşmak istedim komiğimsi diye. Senle dalga geçme amacım yok yani. Sen de eltiyi ciddiye alma artık. Yaşandı bitti.
Bilmiyorum bunu ciddi mi söylüyorsunuz yoksa alay mı ediyorsunuz ama yaşamdı bitti demekle maalesef bitmiyor o benim komşum istesem de unutamıyorum her an karşılaşma şansımız var .ama dışarı çıkınca diğerleriyle konuşunca hayatı dışarıda görünce kendime ne kadar da salaksın diyorum gör kafanı kiminle yoruyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…