siz gönderir miydiniz

Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Ne demek sen gelemezsin, oradan da tatile gidecez demek.Eğer bekar hayatı yaşamak ,istiyorsalar niye evlenir, bu erkekler anlamam.Var bunda bir bit yenigi öle saçmalık mı olur ya ,insan eşiyle gitmeyipte kimle gider düğüne ..Diretin sizde gidecek olan arkadaşları evli mi peki? Evliyse onlar eşleri nasıl izin veriyor, bayanlarla görüşün bahaneleri ne acaba ? Eğer götürmüyorsa gizliden takip edin derim, o zmn ortaya cıkar arkasından sizde gidin aleme giidyorlardır.

Affedersin de ne b.....k işi varmış düğünde sizsiz orda tatili tek omu hak ediyor ? Sizi doldurmuş olmak gibi olmayam amma var bunda birşeyler herşey planlı ..,..

Ben eşimi en yakın arkadaşıyla Antalya'ya tatile gönderdim, valizini de ben hazırladım. Eşlerinize neden bu kadar güvenmiyorsunuz? Hemen iki kadın görünce gözü mü dönecek? Bırakın gitsin. Hem gidip dönünce stres atmış oluyor, eşim beni kırmaz ben de onu kırmayayım deyip daha kibar davranıyor. Tavsiye ederim gitsin bence.

Arkadaslar adam tatile gitmiyecek ki...

Konu Sahibi demiş düğüne beraber gidelim ordan da tatile gideriz diye.

O kadar da değil yani.tatile de erkek erkeğe gidilecek.yok artık.

Ama düğün konusunda önceki yazdığım geçerli.

Sizsiz gidince ne oluyor?

İşyerindeki erkekler toplanıp bir araba iş arkadaşlarının düğününe gitmek istemişler.

Huzur verin şu adamlara ya bensiz gitmesin bensiz yapmasın nedir?

Valla daha gecen hafta esimi erkek arkadaslariyla gonderdim tatile. Haftaya beraber gidicez ondan sonra 2 ayri grupla 2 ayri sehre gidicek. O gezip mutlu oldukca stres attikca bende mutlu oluyorum. Ne var bunda anlamiyorum gercekten. Yalnizda gonderirim erkek arkadaslariylada. Yapisik ikiz degilizya
peki o sizi kız arkadaşlarınızla tatile gönderir mi?

Son düzenleme:
düğüne ben de gitmek isterdim, anlayamam yani neden bensiz gitmek istiyor. genelde düğünlere eşinle gidersin arkadaşlarınla değil. tatil konusunda ise daha açık görüşlüyüm erkek arkadaşlarıyla gidebilir ama deniz kenarı falan olmaz, kültür turuna gidebilir :KK70:

Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz

Cnm geçenlerde eşimin is arkadaşının dügünü vardı gittik beraber valla ben pişman oldum is arkadaşları toplanmış hep beraber gelmiş

Eşim yanımdan da ayrılmadı oynayamadi fln
eşine güveniyor san gitsin ama tatile asla !

düğüne ben de gitmek isterdim, anlayamam yani neden bensiz gitmek istiyor. genelde düğünlere eşinle gidersin arkadaşlarınla değil. tatil konusunda ise daha açık görüşlüyüm erkek arkadaşlarıyla gidebilir ama deniz kenarı falan olmaz, kültür turuna gidebilir :KK70:
hahahahaha kültür turu iyimiş ;)

sen göndermesen de adam gitmeyi kafaya koymuş gibi

saydıkları hep bahane yanında seni istemiyor belli ki

Ben isterdim ya, gitsin tabi. böyle hesaplar küçük hesaplar 2 günlüğüne bir yere gitmiş çok mu?
güveniyorsam giderdi, göndermek güzel bir kavram değil, tasmasını saldığımız köpeğe benzetir gibi. hoş değil

peki o sizi kız arkadaşlarınızla tatile gönderir mi?
Hayir gondermez. Ama ben her seyi karsilikli yapalim tavrinda degilim. Ben izin veriyorum diye o da vermek zorunda degilki. Benim icin sorun degil. Cok kiskancim ama kisitlamak tarzim degil. Sirf o kisitliyo diye inadina kisitlayamam.

Back
X