Siz güvenlik sebebiyle istifa eder miydiniz?

Üretimin devam etmesi kadının evli adamla imam nikahı kıymamasına bağlı şu an demiş yani.

Tanıyan eden çıkar diye tam söyleyemiyorum sektörü. Sattığım şeyler küçük eşyalar değiller. Bu sebeple pahalı ve alıcıyı bulmak da ikna etmek de mesele.

Bahsettiğiniz ürün ve işle alakalı kafamda deli sorular.

İçeikte böyle bir yer bulamam demediniz mi
Böyle bir patron bulamam dedim. Çünkü ilk defa bir patron çalışana özgür davranma alanı vermiş, alanında deneyim edinmemiş bir kişiye imkan tanımış. Ayrıca kendisine iş ile alakalı fikirlerini söylememe de müsaade ediyor. Hepimiz biliyoruz ki bu çok nadir rastlanır bir olay. Saçma olaylar olmasa ekmeğimi alıp gideceğim. Kirada oturuyorum şu an. Üstelik sektörde düşük ücret bile sayılır benim primim. 100bin€ komisyon isteyenler var. Bu paraları insanlar cidden veriyorlar. Kadın mühendis ve ürünümün tasarımında çalışıyor. Her şey onun elinin altında. Patron da ürünün bilgileri sızdırılmasın diye ona güvenmiş mümkün oldukça değiştirmemek peşinde. Yeni bilgi aldım yarın sabah belli olacak gidecek mi kalacak mı.

Metres istifa etmiyor siz cokta memnun kaldiginiz isi korkudan birakiyorsunuz. Metres siz degilseniz asla istifa etmeyin . Artik insanlar cok ofkeli heryer guvensiz bence bu acidan bakarsak

O farkli bir durum ama illa guvenlik diyorsa o hicbir yerde yok suan bence

Genel güvenlik sorununun ötesinde gibi görünüyor konu.

Devam eden ahlak dışı bir ilişki nedeniyle, konuyla hiç alakası olmayan firmada çalışan bir gencin, tişörtünün kan içinde kalacak kadar darp edilmesi; yapılan aramaya rağmen polisin gelmediğinin söylenmesi olayı daha da şüpheli bir hale getiriyor.

Bu sorunun cozumu kadinin işten çıkması . İnşallah utanir cikarda insanlar rahat nefes alir

Daha önce başka bir konuda bahsetmiştim o zaman 11-12 gün gibi bir şey olmuştu. Bunu sadece biz yaşamıyoruz ne yazık ki. Lazım olduğunda yardıma ulaşamayan bir sürü forumdaş var.

Bu sorunun cozumu kadinin işten çıkması . İnşallah utanir cikarda insanlar rahat nefes alir

Kadın işyerinde olmamasına rağmen , işyeri basılıyor ve hiç alakasız biri darp ediliyorsa orada farklı bir sıkıntı olabileceğini düşünürüm ben.

Umarım ahlak ve yasadışı bağlantılar söz konusu değildir işyerinde.

Umarım çalışanlar imkanlara aldanıp , gerçekleri görmezden gelmiyorlardır.

Son düzenleme:
Daha önce başka bir konuda bahsetmiştim o zaman 11-12 gün gibi bir şey olmuştu. Bunu sadece biz yaşamıyoruz ne yazık ki. Lazım olduğunda yardıma ulaşamayan bir sürü forumdaş var.

Bir çalışanın darp edildiği ve "aşiret" olduğunu ifade ettiğiniz kalabalık bir grubun işyeri bastığı bir ihbara dönüş yapılmaması çok ilginç.

Bence daha fazla üzerine düşersen işinden olursun. Patron o kadına yol verecek olsa senin lafına bakmadan verirdi. Daha fazla konuşmamak yararına olacaktır

Bir çalışanın darp edildiği ve "aşiret" olduğunu ifade ettiğiniz kalabalık bir grubun işyeri bastığı bir ihbara dönüş yapılmaması çok ilginç.
Sanırım siz yanlış okuyorsunuz içeriği 2 kişi gelip saldırdı. Polise yalan mı söyleyeyim telefonda saldırı dedim çünkü çalışanımız meselede taraf değilken o adamın saldırısına uğradı ve kendisini korumaya çalıştı, karşılık dahi vermedi benim gördüğüm kısımda. Yoksa karşı taraf daha fazla zarar görürdü zira arkadaş kalıplı birisi. karşı tarafın üstünde çizik dahi yoktu ayrıldıklarında. O anları düşünmek bile geriyor. Tehditleri hemen anında duymadım zaten ben yoksa daha fazla korkardım buna eminim. Telefondan sonra bana söylendiği için bu bilgiyi veremedim. İlk defa yaşıyorum bu cins bir olay. Telefon bile etmediler. Eşime diyorum batacak bu gidişle iş yeri birinin aşk hayatı yüzünden diye, batana kadar maaşını almaya git dedi. Ne düşüneceğimi de bilemedim

Endişenizi anlıyorum , öyle adamlar varki gelip bıçaklar satırla doğrar vs . İş iyi insanlar iyi diyorsunuz ay çok zor ama ben olsam çalışırdım. Yine de diğer çalışma arkadaşlarınızda aynı endişeyi duyuyorsa patronla konuşma imkanı yok mu kadın ayrılsa iyi olur

Ölecek olsanız sokakta yürürken de ölürsünüz bunu kimse engelleyemez .cok samimi olmayın sağla solla. kamera isteyin kapiya arada sizde izleyin gelirlerse aşiret vinnnnn tuvalete kitleyin kendinizi .. kadindan uzak durun tavrinizi yapin benden uzak dur diyin sokakta canımı bulmadım direk diyin yuzine konuşmamaniz icin bahaneniz var cikista bile ondan önce ckin yada sonra

Patronunuz neden bu kadının arkasında duruyor?

Bulunduğunuz yerde rakip firmalar var yani. Siz işinizi iyi yapıyorsanız tek şansınız burası olmamalı o halde.

Olayin sizle hicbir alakasi yokki neden bukadar kendinizi olayin merkezinde hissettiniz kadin gidecektir zaten gitmese bile hedef belli bisey yaparlarsada isyerinde olma ihtimalide dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…