• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz hayatınıza nasıl devam ettiniz?

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
133
İyi geceler arkadaşlar. Sanırım 4-4,5 yıllık ilişkim evlilik arifesinde bitti. Sanırım diyorum çünkü şuan bu ilişkinin neden bu aşamalara geldiğini sorgulayıp isyan etme halindeyim. Aslında bitmesini isteyen benmişim gibi dursa da beni bu aşamaya getiren karşı taraftı. Peki benim bundan sonra ne yapmam lazım? Bunu nasıl aşabilirim, siz hayatınıza nasıl devam ettiniz?

başka şeylere yönel.. aklına o değil de başka şeyler kurcalasın. sosyal ortamını genişletebilirsin, hayvan barınaklarına gidebilirsin, kurslara gidebilirsin yeni insanlarla tanışırsın ama mutlaka aklını başka şeyler meşgul etsin

Bekar oldugum donem 3senelik iliskim vardi bitti .. sonra ne mi oldu 1-2ay uzuldum zirladim ama kendimi eve kapatip onu dusunmedim gecti flortlerim oldu vs sonrada evlendim bukdr esimide cok seviyorum
Kocişim :)

başka şeylere yönel.. aklına o değil de başka şeyler kurcalasın. sosyal ortamını genişletebilirsin, hayvan barınaklarına gidebilirsin, kurslara gidebilirsin yeni insanlarla tanışırsın ama mutlaka aklını başka şeyler meşgul etsin
Ben de çoğu insanın yaptığı hatayı yaptım ve bütün hayatımı ona odakladım. Şuan bir tanıdıkla bile dertleşmek gelmiyor içimden galiba ruh halim iyi değil.

Hic birsey imkansiz degildir , Millet ne acilar cekiyorda herseyi unutuyor..

Öncelikle kendinden emin adimlar atmalisin.
Bitiyse bitti , evlenip ayrilabilirdin dahami iyi olucakti??
Simdiden bitmesi senin acindan daha iyi olmus , en azindan evli degildin..

Bekar oldugum donem 3senelik iliskim vardi bitti .. sonra ne mi oldu 1-2ay uzuldum zirladim ama kendimi eve kapatip onu dusunmedim gecti flortlerim oldu vs sonrada evlendim bukdr esimide cok seviyorum
Kocişim :)
Ne güzel ama ben o kadar alıştırdımki kendimi onun eşim olacağına şimdi büyük bir boşluğa düştüm. Bu dediklerini yapmak bana çok çok uzak geliyor. Belki yaşımdan dolayıdır.

Önce kendini başka şeylere ver, hedeflerin olsun. Iş güç falan. Sonra yeni biri karşına çıkar herşeyi unutur bu günlere gülersin.

Hic birsey imkansiz degildir , Millet ne acilar cekiyorda herseyi unutuyor..

Öncelikle kendinden emin adimlar atmalisin.
Bitiyse bitti , evlenip ayrilabilirdin dahami iyi olucakti??
Simdiden bitmesi senin acindan daha iyi olmus , en azindan evli degildin..
Ailem de aynı şeyi söylüyor. Evlenip ayrılmak daha kötü diyor. Evlenip ayrılanları yadırgamıyorum asla hepimiz insanız ve hatalar bizim için.

Önce kendini başka şeylere ver, hedeflerin olsun. Iş güç falan. Sonra yeni biri karşına çıkar herşeyi unutur bu günlere gülersin.
Belki 4 yıl önce olsa ben de böyle düşünüyordum ama şimdi yıllarım boşuna mı gitti diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Ben de çoğu insanın yaptığı hatayı yaptım ve bütün hayatımı ona odakladım. Şuan bir tanıdıkla bile dertleşmek gelmiyor içimden galiba ruh halim iyi değil.
unutursuuuuunnn merak etme unutuluyor ;)
zamanında onu odak noktası yaparak iyi yapmamışsın ama geçer

Zaman her şeyin tek ilacı. Kendinize zaman verin. Ben eşimden boşandım sonra iki seneye yakın, tüm ailesiyle tanıştığım evlilik planı yapan adam terk etti. Çok zordu seneler aldı toparlanıp kendimi bulmam ama sonra 2,5 sene önce hayatıma bir mucize geldi (şimdiki eşim) Allah'tan umut kesilmez her şeyin bir vakti var inanın. Acınızı da yaşayın dibine kadar ağlayın üzülün arının. Ama sonsuz değil unutmayın her acının sonu var.

Zaman her şeyin tek ilacı. Kendinize zaman verin. Ben eşimden boşandım sonra iki seneye yakın, tüm ailesiyle tanıştığım evlilik planı yapan adam terk etti. Çok zordu seneler aldı toparlanıp kendimi bulmam ama sonra 2,5 sene önce hayatıma bir mucize geldi (şimdiki eşim) Allah'tan umut kesilmez her şeyin bir vakti var inanın. Acınızı da yaşayın dibine kadar ağlayın üzülün arının. Ama sonsuz değil unutmayın her acının sonu var.
Ben kendimden çok ailemi bu kadar üzdüğüm için kendimi ve onu affedemiyorum.

unutamazsın sanıyorsun ama unutuyorsun sonra da cokkkk ama cok mutlu oluyorsun.
Benim derdim unutamamdan çok neden bunları yaşadım diye soruyorum? İsyan etmek istemiyorum her şerde bir hayır vardır diye ama elimde değil

Ne güzel ama ben o kadar alıştırdımki kendimi onun eşim olacağına şimdi büyük bir boşluğa düştüm. Bu dediklerini yapmak bana çok çok uzak geliyor. Belki yaşımdan dolayıdır.

Kac yasindasiniz?

Yapacak bir sey yok sekerim, caninizin acimasi normal , zamanla unutup iyileseceksiniz. Hemen laylaylom mutlu olmayi beklemeyin.

Back
X