Ara vermek bana çok saçma geliyor, neyin arası bu?
Ha zaruri durumlar vardır bir süre görüşemezsiniz, olur.
Ama sorunlu giden bir ilişkide kesinlikle aranın ilişkiyi düzelteceğine inanmıyorum.
3 yıllık sevgilimle 7 ay kadar zorunlu bir ayrılık yaşadık, neler çektiğimi bir ben bilirim. Ara vermek de neymiş...
Evlenince ne olacak peki? "haydi bir ara verelim" denemeyecek sonuçta o zaman..
Ara vermek bana çok saçma geliyor, neyin arası bu?
Ha zaruri durumlar vardır bir süre görüşemezsiniz, olur.
Ama sorunlu giden bir ilişkide kesinlikle aranın ilişkiyi düzelteceğine inanmıyorum.
3 yıllık sevgilimle 7 ay kadar zorunlu bir ayrılık yaşadık, neler çektiğimi bir ben bilirim. Ara vermek de neymiş...
Evlenince ne olacak peki? "haydi bir ara verelim" denemeyecek sonuçta o zaman..
Perimle konuyu acali uzun zaman olmus ama merak ettim, ara verdin mi ve ise yaradi mi? Biz de ara verdik, once mantikli geldi ama simdi birbirimizden uzaklasirmiyiz diye dusunmuyor da degilim.
eğer bir ilişkide ara verelim lafı kullanılıyorsa bir akıl karışıklığı, soru işaretleri var demektir bana göre. belki ara verdikten sonra tekrar birleşilebilir lakin o soru işaretleri elbet birgün ilişkinin bitimine sebep olcaktır
Peki arada mesafeler varsa, tartismalar arttiysa ve ustelik iki tarafin da hayatlarinda yoluna koymalari gereken seyler varsa iliskiye ara verip once kendi hayatindaki sorunlara odaklanmalari mantikli mi, iyi sonuc verir mi?
Peki arada mesafeler varsa, tartismalar arttiysa ve ustelik iki tarafin da hayatlarinda yoluna koymalari gereken seyler varsa iliskiye ara verip once kendi hayatindaki sorunlara odaklanmalari mantikli mi, iyi sonuc verir mi?