siz hiç ara verdiniz mi ilişkinize ve sonucu ne oldu ???

canım benim sevgi ve aşk bile araya virgül koydurabiliyor.. Ben ilişkiyi devam ettirmek isteyen her iki çift için sölemiştim aslında bitirmek isteyenler de yapabiilir çünkü düşünecek zaman buluyor kendilerine ne yapacaz nasıl olalım diye düşünmekten bahsediyorum tatlım..
Senin fikirlerin böyleyse Allah seni ara verdirenlerle ve ara vermeye ihtiyacı olanlarla karşılaştırmasın (amin) Görüşmek üzere..

Sakin kafayla düşünmek için 1 gün ara verdiğimiz olmuştur belki en fazla o da.
Uzun süreli bir "hadi ara verelim" gibi bişey olmadı.

benim anlayşıma göre ters .karışılaşsam bile güle güle gerim .erkek mi yok yani .ben ilk sevgilimden ayrılmışım unutmuşum kimse koymaz bana .ben fikrimi paylaştım .bana göre olmaz .

benim anlayşıma göre ters .karışılaşsam bile güle güle gerim .erkek mi yok yani .ben ilk sevgilimden ayrılmışım unutmuşum kimse koymaz bana .ben fikrimi paylaştım .bana göre olmaz .

tabi canım sana göre neyse o doğrudur.. İşte insanların görüşleri herkes bir değil ya fikirler farklı kalpler farklı..
Allah gönlüne göre versin tatlım :)

kavga edersin birkaç gün sakin kafayla düşünüp sorunları çözebilmek için kabuğuna çekilirsin bunu anlarım ama ara verelim kendimize gelelim falan bunlar hiç hoş sinyaller değildir kanımca.Ben asla böyle birşey demedim şimdiye kadar ya tamamdır ya devam.Bana denirse de resti çekerim.Zaten ara verelim muhabbeti başlamışsa ayrılığın ucu görünmüş demektir.

Ara ara kavgalarımızda "ara verelim" triplerine girmişizdir de 12 saatin üstünde olamamıştır o aralar...bence bu söz o kaybetme korkusunu yaşatmak için sunulabilir ciddi olmadığı sürece...

Burda okadar çok konu okudum ki ara vermiştik o 'ara'da başkasıyla görüşmüş, konuşmuş, mesajlaşmış vs.
Senaryo az çok belli.
1-2 gün kafa dinlemek ayrı, ara vermek ayrı. Ara vermek bana göre 'çirkin sen şurada dur ben bir güzel arayayım, bulamazsam dönerim' demek. Bi nevi çantada keklik durumu piliç aramaya taramaya çıkılır.
Ara verelimden sonra 'ayrılsak mı biz ya?' gelir. Gelmeden itinayla bitirilir.

Bende ara vermek diye birşey diye yok. Sevgilimde de olduğunu sanmıyorum.
Geçen günlerin birinde kızdırmıştım ben sevgilimi, tam da o gün buluşacaktık o benim yanıma gelmek üzere bende dışardayım.
Kızdı ya artık beyefendi, bana dedi: Ben gelmekten vazgeçtim istersen eve dönebilirsin.
Bende ona, benden kaçarak kızgınlığını geçiremezsin, bunu benim yapmam lazım görüşeceğiz dedim.
Peki dedi, geldi aldı beni arabayla. Gittik oturduk bir yerde birşeyler içtik.
Bir yandan da konuşuyoruz. Neden böyle yapıyorsun? Benim hoşlanmadığım şekilde davranıyorsun dedi.
Bende açıklamasını yaptım. Tartıştık bunu.
Ve ordan kalktığımızda arabaya gidene kadar elimi tuttu.
Eğer yanıma gelmeseydi, beni görmeseydi çözemeyecektik bu problemi çünkü, biliyorum ben.
O kendi kendini ben kendi kendimi yiyip bitirecektim sonra, durmadan telefonda atışacaktık karşılıklı.
Hiçte onun büyüteceği kadar ciddi bir mesele değildi birde düşün.
Ne o ne ben birbirimizi görmeden yapamayız, değil ara vermek.
Bir sorun varsa da konuşup, tartışarak çözme taraftarıyım.

Evlenmdeden önce ki herifle ara vermiştik ve sonuç ayrılmıştık..Hatırladıkça gülüyorum zaten gıcık şey..
İyi ki de ayrılmışız Allahım kocişimi çıkardı karşıma...

Ben hep ''ya hep ya hiç'' mantığıyla gittim.Sanırım ara versem de verdikten sonra kafamda oluşan soru işaretleriyle devam edemezdim

Ben hep ''ya hep ya hiç'' mantığıyla gittim.Sanırım ara versem de verdikten sonra kafamda oluşan soru işaretleriyle devam edemezdim

bir taraf durduk yere ara verelim diyorsa o kafasında ilişkii bitirmiştir ama daha cesaretini toplayamamıştır.
ilişki çok yıprandıysa da bu dile gelir genelde ama saçma çalışmaya ara vermek gibi :)

ara vermek diye birşey yoktur bence ya vardır ya yoktur ne yanii ben biraz geziyim tozuyum daha iyisini bulamazsam dönerim sana demek gibi birşey geliyor bana

ara vermekten kastımızda o zaten

hah işte bu canım yaaa... tebrikler valla cok güzel acıkladın..
bence de ya;aklında baskaları olan bir insan neden ara vermeyi tercih etsin ki direk ayrılır,zaten baskası olacak kadar ilerletmişse işi karsısındaki kişiyi zaten sevmiyordur zaten bitmistir ne gerek var ara vermeye..
ama bizim ara vermek diye kastettigimiz baska bişey tabi anlayana

Allah daim etsin canım mutlulugunuzu ..
tabi kii hep kötüye cekmemek lazım ara verme işini bazen işe yarıyor;dozunda oldugu müddetçe.

sonuç kötü oldu..sürekli geri dönüşler vs..tabi bu geri dönüşler birden kopamamaktan kaynaklanıyordu..kopmaya karar vermiştik..ama alışkanlıktan dolayı kopmak zordu ve ara verelim falan diyorduk..ertelendi yani..en son yine bitti..ara vermek iyiye işaret değil..ara vermekten kastımız küsmek değil ama dimi..yani karşılıklı ara vermeye karar vermenin sonucu kötü demek istedim..küslük nedeniyle ara vermiş gibi olanlara lafım yok..onlar güzel sonuçlanabiliyor

Son düzenleme:
biz de sevgilimle(?) 3 yıllık bi ilişkinin ardından birbirimizi gereksiz yere kırdığımıza ve ilişkiyi yıprattığımıza karar verdiğimizde-ki bi kaç gün oldu- ayrılık kararı aldık. ama yanlış bi karar vermekten korkuyoruz ikimzde çünkü arada 3. bi kişi olmadığı için çözülemeyecek problemler değil yaşadıklarımız. o yüzden ara vermeyi teklif ettim. eğer düzelebileceğine inanırsak eskisinden daha iyi olacağına eminim. öteki türlü sonuçlanırsa da en azından bu düşünme sürecinde biraz daha alışmış olacağız ayrılık fikrine.

ilişkide ara vermeyiş saçma bulurdum ama bazen çiftler gerçekten durduk yere birbirini kırmaya başlayabiliyor. ara verip biraz daha soğuk kanlı düşünmek iyi gelebilir. ama bu kesinlikle şansını başkalaryla denemek anlamına gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…