bence gerçekten ortada sevgi aşk varsa ara olmaz .o ayrılık döneminde taraflar başka biriyle birlikte olabilirler gayette .kaybetme korkusu yok demektir bence .aşıksan düşünecek ne var ki .ben saçma buluyorum ve samimiyetsiz.
canım benim sevgi ve aşk bile araya virgül koydurabiliyor.. Ben ilişkiyi devam ettirmek isteyen her iki çift için sölemiştim aslında bitirmek isteyenler de yapabiilir çünkü düşünecek zaman buluyor kendilerine ne yapacaz nasıl olalım diye düşünmekten bahsediyorum tatlım..
Senin fikirlerin böyleyse Allah seni ara verdirenlerle ve ara vermeye ihtiyacı olanlarla karşılaştırmasın (amin) Görüşmek üzere..
benim anlayşıma göre ters .karışılaşsam bile güle güle gerim .erkek mi yok yani .ben ilk sevgilimden ayrılmışım unutmuşum kimse koymaz bana .ben fikrimi paylaştım .bana göre olmaz .
Ben hep ''ya hep ya hiç'' mantığıyla gittim.Sanırım ara versem de verdikten sonra kafamda oluşan soru işaretleriyle devam edemezdim
selam arkadaşlar. . .
sizce ilişkiye ara;hangi durumlarda verilmeli ???....
bazı arkadaslara göre "ara vermek" cümlesi mantıksız bunu biliyorum,haklı da olabilirler..
ama bence de bazen gercekten ara vericek konuma geliyor çiftler.
siz hiç ara verdiniz mi ilişkinize ve sonucu ne oldu ??? ......
su an sevgilimden ayriyim, ayrilalim dediginde "ara verelim bi sure direkt ayrilik olmasin,bak hic kabul etmezdim ama simdi istiyorum"demistim. cunku ben ara verme olayina gercekten karsiyim. ozellikle bunu bi erkek KESiNLIKLE isterse kabul edilmemeli. simdi dusunuyorum da ara vermekten bahsetmemeliydim,oyle olacaksa zaten bittigi iyi olmus diyorum.bence yapilmamali,yabancilasma olacagina inaniyorum,msela gun icinde daha az iletisim olabilr bu tamamdr-gecici bi sureligine tabi-.
ara vermek konusuna ben de sıcak bakıyorum kızlar, ki zamanında biz de aynı durumu yaşadık. ayrıca o ara verme döneminde hemen başka birilerine bakmak, yada başkalarına dair bi beklenti içinde olmak ve istediğini bulamayınca geri dönmek de ne demek.. zaten seven bi insan ilişkiye ara vermeyi ilişkinin sağlığı için yapıyordur, aksi halde gözü dışarda oldugu için ara verelim diyorsa, bu tip bi insan zaten ilişki sürecinde de gözü başkalarında olucaktır. ilişkiye ara verilmesi ilişkinin sağlığı ve kafa toplamak için karşılıklı belki de o sinirle aniden konuşmamak için bi düşünme sürecidir, başka insanları düşünmek ve sevgilinin yerine koymak değildir maksat, öyleyse de zaten o en baştan ilişki değildir, hiçbişey değildir..
orası öyle canım anlayışlıyımdır ama ara verirken arada napıysn dıye mesj atılır oradakii soğukluk sevgiliinin sna yabancılaşması kötüü ama sonucnda hiç ara vermemişssinz gibiii oluyrr bak bize 2.senemizi doldurcaz
Ara ara kavgalarımızda "ara verelim" triplerine girmişizdir de 12 saatin üstünde olamamıştır o aralar...bence bu söz o kaybetme korkusunu yaşatmak için sunulabilir ciddi olmadığı sürece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?