- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
sosyal medya da arkadaşlariniz ekli degıl mı ,arkadaşlariniz nasıl böyle bir yorum yapabilir,keşke teşekkür ederim o sizin ayiliginiz deseydinizBu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
Instagramdan paylaşmıştım ağzıma bir lokma dahi koymadım.Sonra yorumları kısıtladım.sosyal medya da arkadaşlariniz ekli degıl mı ,arkadaşlariniz nasıl böyle bir yorum yapabilir,keşke teşekkür ederim o sizin ayiliginiz deseydiniz
Sanki ben bilmiyormuşum gibi yorum yazdı.DM'den gelen mesaja cevap yazmadım diye şişko diyen bile oldu.O yorumu yapan kisiye sen hic aynaya bakmiyorsun heralde derdim
İnsanlar hassas noktanizin bu oldugunu farketmis o yuzden ordan vuruyorlar. Bakin ben de gayet kiloluyum ama bir kisi bile bana sisko falan diyemez, derse alir cevabiniSanki ben bilmiyormuşum gibi yorum yazdı.DM'den gelen mesaja cevap yazmadım diye şişko diyen bile oldu.
Teşekkür ederim 7.77 yoğun parlak bakır hayır öyle de görüyorsan yazmazsın ben yazmıyorum hatta profillerini engelliyorum kalbi kırılır diye.Sac renginiz cok hoşuma gittii ayrıca cok güzelsiniz bencee
Evet ama şimdi yorumları kısıtladım takip ettiklerime açtım.Instagramın öyle bir özelliği varmış.Hesabın herkesle açıktı ve tanımadığın biri yorum yaptı değil mi? Arkadaşn mıydı yoksa? Sosyal medyadaki herkesi kafamıza takıcak olsak ya da herkesin heeer dediğini umursayacak olsak ohooooo. Hiç üzme yani kendini. Bu tarz yorum yapanlar da genele bir özgüven eksikliği oluyor kendi fotoğraflarını bile koymak istemiyorlar ama başkalarına her türlü yorumu yapıyorlar. Boşver
Ben aslında cevaplarını veriyorum ama içimden ağlıyorum.İnsanlar hassas noktanizin bu oldugunu farketmis o yuzden ordan vuruyorlar. Bakin ben de gayet kiloluyum ama bir kisi bile bana sisko falan diyemez, derse alir cevabini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?