Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Çok güzel bir yüzünüz var kilo gelir geçer. Gerçekten isterseniz ve sağlık sorununuz yoksa ameliyat olmadan uygun bir programla kilo verebilirsiniz. Ama gerçekten istiyorsanız. Ayrıca ağzı olan konuşur. İnsanlar hep böyle. Hele sosyal medya çıktı ya insanlara bir haller oldu. Her şey mizah malzemesi anonimiz ya. Gerçekten insanları taksak gün yüzü göremeyiz. Bence gerçekten çok güzelsiniz ve kilo, boy, yaş sadece lanet birer sayı. Önemli olan hayata karşı duruşumuz

Sosyal medyada anonimliğin arkasına sığınıp kendi içindeki nefretleri kusan tipler bunlar. Kilolu olmasan başka bir şeyine laf ederler merak etme.
Hesabı da açık değildi.Zevk mi alıyorlar bilmiyorum benim de sevmediğim tipler var ama öyle yorum yazmam korktuğumdan değil etkilenmesinden çekinirim.

Hakaret davası açsaydınız da görseydi gününü.

Aynaya bakarak yazmıştır onu o
Senlik bişey yok
Moral olsun diye demiyorum
Gayet hoş bir kızsın

Hesabı da açık değildi.Zevk mi alıyorlar bilmiyorum benim de sevmediğim tipler var ama öyle yorum yazmam korktuğumdan değil etkilenmesinden çekinirim.

bu kıyas bile kabul etmez kiloyla. kendinizi sevin lütfen.
siz kilo verirsiniz o kısım kolay ama bu ince düşünceye bazıları kilo alsa bile sahip olamaz..

Bence senden hoslanmayan birisi birkac hesaptan yazdiriyor. Oyle oturdugun yerden klavye delikanliligiyla olmuyor bu isler, savcinin karsisinda gec de ver hesabini yaz sen de ben de nasil bilendiysem belli degil

Fotoğrafınıza bu tarz yorum yapan asıl ayı oğlu ayılar adriana lima, bradd pit falan mı merak ettim ?
Ayrıca şu fotoğrafa bakarak böyle iğrenç ötesi yorum yapacak cürreti nereden buluyorlar?
Sadece biraz kilonuz var ve kilo verilmeyecek yada halledilmeyecek bir şey değil ama karakter ve kişilik kavramı ne yazık ki halledilmeyecek şeyler..
Böyle insan sıfatına layık olmayanları kaileye alarak kendine neden haksızlık ediyorsun ?

instagramda herkese açık mesajını ifşa edin ve siber suçlara da bildirdiğinizi ip sinin alınıp ifadesi alınacağını söyleyin,yani şu yüzle şu gözlerle nasıl olup ta istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz birşeyi(zayıf-balıketlivs.. )kafanıza takıyorsunuz anlamak zor :)
Sağlığınız önemli ,sağlığınız iyiyse,insülin direnci,tiroid yavaşlığı vs gibi kilo vermenizi zorlaştıran herhangi bi sağlık sorununuz yoksa,kim takar kimin ne söylediğini.. yüzlerce büyük beden manken var .

Aldığınız her nefesin tadını çıkarın,hayat çok güzel ve tekrarı yok.Hergün geri kalan ömrünüzün ilk günü..Kimse ve hiçbirşey için tek anını harcamaya değmez.
Osman Müftüoğluna uygun olursanız bir gidin isterseniz sağlık tetkikleri için.
Sevgiler

çok güzelsin canım, kötü olan onların kalpleri.
bende kiloluyum cok degil 5 kg fazlam olmasına ragmen bu ne ya su haline bak az ye az diyenler dalga gecenler var. tıka kulaklarını, sana bunları diyenleri hayatından çıkar.

Bu yorumlar sizi baymıştır ama söylemeden edemeyeceğim saç renginiz gözleriniz ve yüzünüzdeki orantı zayıflamanızla beraber ortaya çıkacaktır. Şu an çok güzel değil ama güzel bir kadınsınız zayıflasanız çok güzel olursunuz. Zaaf zaaftır takmıyorum diye birşey yok. Herkesin bir zaafı vardır ve insanlar çok acımasız yumuşak karnınızı keşfeder hemen ordan vurmaya çalışırlar.

Bence çok güzelsiniz.Ben çok beğendim sizi .Gözlerinize yazık değilmi rabbim bizi ne kadar çok seviyor.Sen bakma insanlara.İnsanlar sadece moral bozmaya yarıyorlar.

Lise sona kadar zayıftım, 48-50 kiloydum 1.68 boya. Hayatım boyunca hep ‘çok zayıf’ olmamdan dolayı ki değildim yani kemiklerim falan da görünmüyordu, hakaretler işittim. “Çita gibi o ne öyle, öyle kadın mı olur” diyenden hakkımda, daha ben 5. sınıftayken ‘blumik’ ve ‘uyuşturucu madde kullanıyor’a kadar (böbrek rahatsızlığımdan dolayı göz altlarım morarırdı) saçma sapan dedikodular yapanlar vardı. Kilo aldım bu sefer de kilomla ilgili bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapanlar oluyor eğer izin verirsem. Zayıfken yapılanların beni üzmesine izin vermiştim çünkü yaşım çok küçüktü, bazı şeyleri algılayamıyordum. Şimdi kendimi korumayı daha iyi biliyorum, o tarz negatif yorumlar hiç ama hiç etkilemez beni, belki 1-2 saat moralimi bozar anca, unutur giderim. Kendinizle barışıksanız etkilenmemeniz gerekir. Başkaları için yaşayamazsınız, ben kendi küçük çevrem ve iş hayatım dışındaki insanların ne dediğini anında kafamdan atıyorum.

Ama insanlar için değil, kendi sağlığınız için kilo vermenizi, aslında kilo vermenizi de değil sağlıklı beslenip düzenli spor yapıp sağlıklı bir hayata dönmenizi dilerim. Bunları yapınca aslında fark etmeden o kilolar da hemencecik gidiveriyor siz fark etmeden bile, ayrı bir hastalığınız falan yoksa tabi. Ben de bu ay sonu mezun olduktan sonra aileme geri döndüğümde sağlıklı beslenmeye tekrar başlayacağım insanı o kadar mutlu eden enerjisini, motivasyonunu, mutluluğunu o kadar artıran bir şey ki bu yıllarımı fast foodlarla gerçirdiğime, akşamı makarna yiyip geçiştirdiğime çok pişman oluyorum.

Fıstık gibisin kızım, kiskancliklarindan hasetlerinden yazmışlardır. Uzulmekte haklısın. Bu yorumları şöyle de bir avantaja çevirebilirsin beslenme düzenini değistir. Kilo vermek çok zor değil. Karbonhidratlari istediğin kiloya ulaşana kadar hayatından çıkar, kendine yasaklar koy, bol sebze ve protein ağırlıklı beslen. Gün içinde fırsat buldukça bir saat kadar yürü bol su iç....hepsi bu....yalnız hiç kaçamak yapma...geçen yaz 82 kiloydum bir arkadaş sosyal medyadan hayırdır hamile misin diye yazmış...çok icerledim karar verdim ve tam 22 kilo verdim 6 ayda. 50 yaşındayım bu yaşta metabolizma yavaş veremem diyordum ama azimle bunu aşiyorsun. Hiç ağlama gerçekten ameliyata gerek yok. Kendinle barışık olman güzel tabi ama çok gençsin zarif, fit bir genç kız olmak çok uzak degil hayatındaki tüm fazlaliklari at buna kendini lafını bilmez insanlar da dahil olmak üzere...

Sosyal medyadaki yorumlari ciddiye alma lutfen. Insanimiz malesef sosyal medya kullanmayi bilmiyor. Herkese istedikleri gibi terbiyesizce yorum yapabileceklerini dusunuyorlar. Ebru Salli'nin fotolari altina bir bak. Ne bicim kadinsin, iskelet gibisin, kadin dedigin etli butlu olur biraz diye yazan da var, Hande Ercel'e pogaca surat diyerek alay eden de var. Bu kadinlar cirkin mi? Bence degiller. Olsalar bile kime ne? Hayir, yorumun kime ne faydasi var da bu tarz yorumlari paylasiyorlar anlamiyorum. Yani senlik bir durum yok. Dunya guzeli de olsan insanlar yapacak olumsuz bir yorum bulur. Hatan fotograflarini herkese acik paylasman. Bu tarz yorumlar istemiyorsan hesabini gizle.

gayet hoş bir genç kadın görüyorum.

ayı gibisin yazan arkadaşınsa sil ve engelle.

benim çok yakın bir erkek arkadaşım güya geyiğine böyle saçma sapan şeyler yazıyordu yorum yazmasını engelledim pişman da değilim ne zaman görsem de misilleme yaparım böyle dangoz bir tipse sallama

tanımadığın biriyse belki seni sevmeyen fake bir hesaptır bilemezsin. abazanın tekiyse hele hiç sallama.

intihar edilecek kafaya takılacak bir durum yok. rahatsızsan spor salonu ve düzgün beslenme işi çözer. en büyük derdin bu olsun arkadaşım gerçekten çözümsüz değil

Ay aman ne güzel yüzün var Allah ne güzel yaratmış her şeyin yerli yerinde sağlıklısın. Elin öküzünün yazdığı yorumu dert mi ediyorsun? Ayrıca fotoğraflarını herkese açık yapma kmtüye kullanırlar falan.

Kuzugum o fotografi forumdan kaldir bence. Gercekten bunda aglanacak birsey yok. O kisinin amavi seni aglatmakmis, amacina da ulasmis.
Tama Sonra dedim sen bir no ya da adres ya da ne bileyim gerçek hesabını ver dedim.Kendim istesem zaten böyle bir şey yapardım.Kadınları da belli kalıplara sokanlardan nefret ediyorum.

Canım çok tatlısın ayrıca obez de değilsin. Sadece balık etlisin. Kendini bilmezlerin laflarına bakıp ta hayatını karartma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…