- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Hesabı da açık değildi.Zevk mi alıyorlar bilmiyorum benim de sevmediğim tipler var ama öyle yorum yazmam korktuğumdan değil etkilenmesinden çekinirim.Sosyal medyada anonimliğin arkasına sığınıp kendi içindeki nefretleri kusan tipler bunlar. Kilolu olmasan başka bir şeyine laf ederler merak etme.
Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
Hesabı da açık değildi.Zevk mi alıyorlar bilmiyorum benim de sevmediğim tipler var ama öyle yorum yazmam korktuğumdan değil etkilenmesinden çekinirim.
Bence senden hoslanmayan birisi birkac hesaptan yazdiriyor. Oyle oturdugun yerden klavye delikanliligiyla olmuyor bu isler, savcinin karsisinda gec de ver hesabini yaz sen deHesabı da açık değildi.Zevk mi alıyorlar bilmiyorum benim de sevmediğim tipler var ama öyle yorum yazmam korktuğumdan değil etkilenmesinden çekinirim.
Bence çok güzelsiniz.Ben çok beğendim sizi .Gözlerinize yazık değilmi rabbim bizi ne kadar çok seviyor.Sen bakma insanlara.İnsanlar sadece moral bozmaya yarıyorlar.Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
Fıstık gibisin kızım, kiskancliklarindan hasetlerinden yazmışlardır. Uzulmekte haklısın. Bu yorumları şöyle de bir avantaja çevirebilirsin beslenme düzenini değistir. Kilo vermek çok zor değil. Karbonhidratlari istediğin kiloya ulaşana kadar hayatından çıkar, kendine yasaklar koy, bol sebze ve protein ağırlıklı beslen. Gün içinde fırsat buldukça bir saat kadar yürü bol su iç....hepsi bu....yalnız hiç kaçamak yapma...geçen yaz 82 kiloydum bir arkadaş sosyal medyadan hayırdır hamile misin diye yazmış...çok icerledim karar verdim ve tam 22 kilo verdim 6 ayda. 50 yaşındayım bu yaşta metabolizma yavaş veremem diyordum ama azimle bunu aşiyorsun. Hiç ağlama gerçekten ameliyata gerek yok. Kendinle barışık olman güzel tabi ama çok gençsin zarif, fit bir genç kız olmak çok uzak degil hayatındaki tüm fazlaliklari at buna kendini lafını bilmez insanlar da dahil olmak üzere...Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
TamaKuzugum o fotografi forumdan kaldir bence. Gercekten bunda aglanacak birsey yok. O kisinin amavi seni aglatmakmis, amacina da ulasmis.
Sonra dedim sen bir no ya da adres ya da ne bileyim gerçek hesabını ver dedim.Kendim istesem zaten böyle bir şey yapardım.Kadınları da belli kalıplara sokanlardan nefret ediyorum.Lise sona kadar zayıftım, 48-50 kiloydum 1.68 boya. Hayatım boyunca hep ‘çok zayıf’ olmamdan dolayı ki değildim yani kemiklerim falan da görünmüyordu, hakaretler işittim. “Çita gibi o ne öyle, öyle kadın mı olur” diyenden hakkımda, daha ben 5. sınıftayken ‘blumik’ ve ‘uyuşturucu madde kullanıyor’a kadar (böbrek rahatsızlığımdan dolayı göz altlarım morarırdı) saçma sapan dedikodular yapanlar vardı. Kilo aldım bu sefer de kilomla ilgili bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapanlar oluyor eğer izin verirsem. Zayıfken yapılanların beni üzmesine izin vermiştim çünkü yaşım çok küçüktü, bazı şeyleri algılayamıyordum. Şimdi kendimi korumayı daha iyi biliyorum, o tarz negatif yorumlar hiç ama hiç etkilemez beni, belki 1-2 saat moralimi bozar anca, unutur giderim. Kendinizle barışıksanız etkilenmemeniz gerekir. Başkaları için yaşayamazsınız, ben kendi küçük çevrem ve iş hayatım dışındaki insanların ne dediğini anında kafamdan atıyorum.
Ama insanlar için değil, kendi sağlığınız için kilo vermenizi, aslında kilo vermenizi de değil sağlıklı beslenip düzenli spor yapıp sağlıklı bir hayata dönmenizi dilerim. Bunları yapınca aslında fark etmeden o kilolar da hemencecik gidiveriyor siz fark etmeden bile, ayrı bir hastalığınız falan yoksa tabi. Ben de bu ay sonu mezun olduktan sonra aileme geri döndüğümde sağlıklı beslenmeye tekrar başlayacağım insanı o kadar mutlu eden enerjisini, motivasyonunu, mutluluğunu o kadar artıran bir şey ki bu yıllarımı fast foodlarla gerçirdiğime, akşamı makarna yiyip geçiştirdiğime çok pişman oluyorum.
Canım çok tatlısın ayrıca obez de değilsin. Sadece balık etlisin. Kendini bilmezlerin laflarına bakıp ta hayatını karartma.Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?