- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Gizleyeceğim bu gidişle türlü türlü kullanan varmış burdan da kaldırırm.Ay aman ne güzel yüzün var Allah ne güzel yaratmış her şeyin yerli yerinde sağlıklısın. Elin öküzünün yazdığı yorumu dert mi ediyorsun? Ayrıca fotoğraflarını herkese açık yapma kmtüye kullanırlar falan.
Tama
Sonra dedim sen bir no ya da adres ya da ne bileyim gerçek hesabını ver dedim.Kendim istesem zaten böyle bir şey yapardım.Kadınları da belli kalıplara sokanlardan nefret ediyorum.
Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
Benden daha fazla kilolu olan eski sevgilim bile zayıflamalısın demişti.Fıstık gibisin kızım, kiskancliklarindan hasetlerinden yazmışlardır. Uzulmekte haklısın. Bu yorumları şöyle de bir avantaja çevirebilirsin beslenme düzenini değistir. Kilo vermek çok zor değil. Karbonhidratlari istediğin kiloya ulaşana kadar hayatından çıkar, kendine yasaklar koy, bol sebze ve protein ağırlıklı beslen. Gün içinde fırsat buldukça bir saat kadar yürü bol su iç....hepsi bu....yalnız hiç kaçamak yapma...geçen yaz 82 kiloydum bir arkadaş sosyal medyadan hayırdır hamile misin diye yazmış...çok icerledim karar verdim ve tam 22 kilo verdim 6 ayda. 50 yaşındayım bu yaşta metabolizma yavaş veremem diyordum ama azimle bunu aşiyorsun. Hiç ağlama gerçekten ameliyata gerek yok. Kendinle barışık olman güzel tabi ama çok gençsin zarif, fit bir genç kız olmak çok uzak degil hayatındaki tüm fazlaliklari at buna kendini lafını bilmez insanlar da dahil olmak üzere...
Ağzına sağlıkkendini boyke kabul ediyosan ne diye intihar ediyosun
o kadar takiyosan da kilo ver
bu kadar zor mu girtlagi tutmak
intihar etmek ne demek yaa!!!
Oha. ArsızBenden daha fazla kilolu olan eski sevgilim bile zayıflamalısın demişti.
Bizim de sevmediğimiz insanlar var ama biz gidip de onlara kötü yorum yapıyor muyuz?Insanlarımız sosyal medya=önüne gelene hakaret şeklinde algılıyorlar.Hiç öyle aşırı kilolu birisi değilsiniz ki olsanız ne olacak? İnsanların hepsi mükemmel vücutlara sahip olmak zorunda mı?
Sosyal medya maalesef iyi insanlardan çok pisliklerle dolu. Böyle insanlar hep olacak. Onlar yüzünden hayata küsmemelisiniz. Sizi daha güçlü gördükçe böyle insanlar daha da kötüleşecek emin olun. O yüzden kendinizle mutlu iseniz böyle insanlara yapacağınız en güzel şey engellemek ve yolunuza devam etmek.
Ben zayıflarım diyordu da götürüyordu ekmekleri o da beni sinirlendirdi baştan teklif etmeyecekti. ☺Oha. Arsızkeşke aynaya baksaymış o
Ohh tarih olmuş o da...kimse için değil kendi sağlığın için yap her ne yaparsan.Benden daha fazla kilolu olan eski sevgilim bile zayıflamalısın demişti.
İnternetten olmaz değil miHakaretten başını ağrıtabilirsiniz o kişinin biliyorsunuz değil mi?
Dava açın da görsün bol keseden sallamak nasıl oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?