Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Gizleyeceğim bu gidişle türlü türlü kullanan varmış burdan da kaldırırm.

Tama
Sonra dedim sen bir no ya da adres ya da ne bileyim gerçek hesabını ver dedim.Kendim istesem zaten böyle bir şey yapardım.Kadınları da belli kalıplara sokanlardan nefret ediyorum.

Bak sana bişi diyim mi, bu tarz nefret yorumları kadınlar fake hesaptan hasetliğinden yapıyor... Seni kıskanan biri olabilir yüzünde süper ayrıca

Hiç öyle aşırı kilolu birisi değilsiniz ki olsanız ne olacak? İnsanların hepsi mükemmel vücutlara sahip olmak zorunda mı?
Sosyal medya maalesef iyi insanlardan çok pisliklerle dolu. Böyle insanlar hep olacak. Onlar yüzünden hayata küsmemelisiniz. Sizi daha güçlü gördükçe böyle insanlar daha da kötüleşecek emin olun. O yüzden kendinizle mutlu iseniz böyle insanlara yapacağınız en güzel şey engellemek ve yolunuza devam etmek.

Benden daha fazla kilolu olan eski sevgilim bile zayıflamalısın demişti.

Vallaha burdaki bayanların yuzde 80 i kılomuzdan şikayetçiyiz.Kalanıda zayıflıgından .Başkaları için deıl kemdınız ıcın kılo verıceksenız verın.

Bizim de sevmediğimiz insanlar var ama biz gidip de onlara kötü yorum yapıyor muyuz?Insanlarımız sosyal medya=önüne gelene hakaret şeklinde algılıyorlar.

Ameliyattan ve intihardan bahsettiğiniz için soruyorum. Hiç spor yapmayı, sağlıklı beslenmeyi denediniz mi? Doktora gidip kilo vermenizi engelleyecek bir sorun olup olmadığını, varsa bunun için tedaviyi denediniz mi?

Lisede bir kavgalı bir barışık olduğum dangoz erkek arkadaşım en son "o telleri çıkar, kilo ver (1,72 boya 58 kiloydum), şöyle yap böyle yap ancak öyle benimle şansın olur" demişti.
Aradan yıllar geçti. Liseden sonra okumayan, saçını jöleyle diken serserilerden oldu.
Ben çok iyi bir üniyi bitirdim, tellerim çıktı, kilo vermeyi bırak kilo aldım, saçlarım kızıl oldu vs. Facebooktan bulduğu gibi ekledi, görüşelim özledim vs mesajları.

Hikayenin özü şu: Fizik değişir, dangozluk değişmez.

Siz kilo verirsiniz de karşınızdakiler karakter ekletemez.

Gayet guzel bir kizsin konu sahibesi, sac rengin de cok degisik.

Bosver bence o AYIlara takilma. Bos beles tipler iste. Youtube'da Ask-i Memnu'ya yorum yaptim okuzun biri ona bile bana kufur etmis Internetteki terbiye seviyesi 0.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…