siz hic yalnız hissettiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem var babam var yeni bosandilar baba sevgisi nedir bilmedim yanimdayken iki kiz kardesim var kucukler amcam ve iki halam var biyolojik olarak yegenleriz bizim yegenlerimiz yok dediler gorusmuyoruz iki dayim var birini yillarfir gormuyorum yolda gorsem tanimam otekininde ha varligi ha yoklugu iki teyzem var herkes kendi halinde ve evleneli iki bucuk yil oldu dugunum olmadi hani kiz tarafi kalksin diyecek ve esimi iyi sectigimi dusunuyorum bana her sevgiyi veriyo ve ona sıkı sıkı sariliyorum daha cok seviyorum oglumuz oldu 10 aylik suanda inanirmisin hic aklima gelmiyo hala dayi amca teyze baba dugunum olmus olmamis isteme olmus olmamis umrumda degil oglum kocam ben yasadigim hayat bunlar bana yetiyo.dugunmus bigunluk isteme bigunluk ya sonrasi.....

Ben de erkek arkadaşımı iyi seçtiğimi düşmüyorumm 5 yıldır beraberiz ve annem oldu babam oldu sevgilim oldu en tahammül edemeyeceği seyleri yaptığımda bile pamuklara sardı beni inşallah hep böyle devam eder. Yalnızlık hissedilir herkes hisseder ama mahçup olmaktan korkuyorum :(( insanların bana uzulmesinden korkuyorum. Su an erkek arkadasimin ailesine sık sık gidiyorum her seferinde ailen nasıl iyilerdir insallarlh tanismayi cok istiyoruz falan diyolar korkuyorum onlari hayal kirkligina ugratmaktan cunku cok iyi insanlarr.mutlu olmaniza da cook sevindim.Eğer çok özel değilse neden düğün yapmadıniz

Annem yok dediğin için tutamadım kendimi. Açıkçası saydığını hala teyze olaylarim da olmadı. Malesef ben de uzun zaman once babamı kaybettim. Sorsan her yıl hangi aydaysam sadece o kadar yeni oluyor acısı.
Yeni evlendim ve evlilik psikolojisi tuhaf düşünüyor insan söylediklerini ama benim annemin bi arkadasi var ben onu oz ablam kadar severim. Annemden cok dinlerim. Amcalarim var hani su baba yarisi sayilan inan hicbiri duymadi düğümü baba tarafindan on kisi cagirdim desem yeri anne tarafim desen kalabalik degil.
Ama dugunumde kimler vardı biliyor musun beni sadece ben oldugum icin seven insanlar.. bence bu cok daha güzel..
Her gün kac başlık açılıyor kk akrabalarıyla sorunlu kan bağının çok önemi yok:KK20: önemli olan gönül bağı çok düşünme bunları zamani geldiğinde Allah gönlüne göre versin inşallah :KK200:
Benim gibi kurtlarını doke saca cosarsin :21:

Neden annem yok deyince tutamadiniz kendinizi. Ayrıca annem var sadece vefat etti. Allah babama uzun ömür versin çünkü tek dalım o su an ama baba ölünce dag gider siginacak liman gider ama anne ölünce her sey gidiyor es dost gidiyor herkes size acimaya basliyo aile olamiyosunuz baba hiçbir şey yapamiyo. Hani anneye her sey sorulur da babaya 'annem nerde bir şey soracam denilir ya ordaki her şey gidiyor işte. Hele bir de 18 bile olmadan kaybettiyseniz.. iyi dilekleriniz icin cooookkkk teşekkür ederim. Buraya yazıyorum bazen çözüm bulmak için bile değil kendimden birilerini görüp yalnız degilmisim demek için ya da güzel dileklerle bunu da atlatirim diyebilmek için

Ben de erkek arkadaşımı iyi seçtiğimi düşmüyorumm 5 yıldır beraberiz ve annem oldu babam oldu sevgilim oldu en tahammül edemeyeceği seyleri yaptığımda bile pamuklara sardı beni inşallah hep böyle devam eder. Yalnızlık hissedilir herkes hisseder ama mahçup olmaktan korkuyorum :(( insanların bana uzulmesinden korkuyorum. Su an erkek arkadasimin ailesine sık sık gidiyorum her seferinde ailen nasıl iyilerdir insallarlh tanismayi cok istiyoruz falan diyolar korkuyorum onlari hayal kirkligina ugratmaktan cunku cok iyi insanlarr.mutlu olmaniza da cook sevindim.Eğer çok özel değilse neden düğün yapmadıniz
sevgili babacigim beni baska birine vercekti istemedigim halde bende kactim esimin annesi babasi iki ablasi var baska akrabalari yok varsada gorusmuyolar herkes kopmus ve esimin ailesi dugune karsi olduklari icin isteme zaten olmadi kina dugun nisan hicbiri olmadi biraz taktim kafaya sonra bi yakinimizin nisanina kinasina ve dugunune katildim bosuna uzuldugumu anladim bunlar icin mi uzuldum gozumde fazla buyutmusum dedim :-)

sevgili babacigim beni baska birine vercekti istemedigim halde bende kactim esimin annesi babasi iki ablasi var baska akrabalari yok varsada gorusmuyolar herkes kopmus ve esimin ailesi dugune karsi olduklari icin isteme zaten olmadi kina dugun nisan hicbiri olmadi biraz taktim kafaya sonra bi yakinimizin nisanina kinasina ve dugunune katildim bosuna uzuldugumu anladim bunlar icin mi uzuldum gozumde fazla buyutmusum dedim :-)

Tabiki dee cok şart değil ben bile Cesaret edebilsem yapmam ama lise mezuniyetime annem yeni vefat etmişti büyük bir depresyondaydim gidemedim Üniv mezuniyetime gidemedim çünkü arkadaslarima babamın bir eşi oldugundan bahsetmemistimm ve annem goremiyosa o kadinin orda olmasini da istemem diye düşündüm ttören yapmadılar dedim babam bayagi üzüldü ama herkea çocuğunun kep torenine gidiyo diye ama napimm orda mutsuz olacağıma yalan söyledim bu da gözümde kalmaz inşallah çünkü birine amaan boşver diyosun digerije de diyosun ama buna da dersem patlarim heralde siz de büyük bir stresten kurtulmussunuz

Tabiki dee cok şart değil ben bile Cesaret edebilsem yapmam ama lise mezuniyetime annem yeni vefat etmişti büyük bir depresyondaydim gidemedim Üniv mezuniyetime gidemedim çünkü arkadaslarima babamın bir eşi oldugundan bahsetmemistimm ve annem goremiyosa o kadinin orda olmasini da istemem diye düşündüm ttören yapmadılar dedim babam bayagi üzüldü ama herkea çocuğunun kep torenine gidiyo diye ama napimm orda mutsuz olacağıma yalan söyledim bu da gözümde kalmaz inşallah çünkü birine amaan boşver diyosun digerije de diyosun ama buna da dersem patlarim heralde siz de büyük bir stresten kurtulmussunuz
sende stres yapma kimse elestirmez hor gormez ki istemende kinanda dugununde annen orda olmayacak diye allah rahmet eylesin bu arada mekani cennet olsun annenin o hayatta olsaydi senin eminimki her anne gibi mutlu olmani isterdi bu tereddutlerinin yerini mutluluga birak ben konyadayim bilmiyorum hangi ildesin ama dugunune gelir bi guzel oynardim kiz tarafi dediklerinde :-)

Hiç annesiz kaldınız mi? Teyzem yok halam yok ablm yok akrabam az Allahım evlensem kim benim için cabalayacak kim düğün günü evime gelip heyecanimi paylaşacak dediniz mi? Erkek arkadaşımı tanistirayim artik ailemle dee onun ggüzel sohbetli evinin yanında benimki nasıl ruhsuz kalır dediniz mi? Dugunumde kiz tarafı kalksin dediginde hangi can akrabam var ki benim için kalkacak dediniz mi?Demediyseniz o yazdiginiz yok bana bunu dedi sunu dedi islerini birakin da ailenize sarilin
Bazen yanınızda olupda yalnız olmak daha çok koyar insana elin çocuklarının başını okşayıp öz evladına bir kez olsun kızım demedi hiç üzülme eşin seni seviyorsa eşinin aileside senin ailen sayılır inşallah iyi insanlardır kimsenin yoksa Rabbin var

Allah yardımcımız olsun hepimizin

sende stres yapma kimse elestirmez hor gormez ki istemende kinanda dugununde annen orda olmayacak diye allah rahmet eylesin bu arada mekani cennet olsun annenin o hayatta olsaydi senin eminimki her anne gibi mutlu olmani isterdi bu tereddutlerinin yerini mutluluga birak ben konyadayim bilmiyorum hangi ildesin ama dugunune gelir bi guzel oynardim kiz tarafi dediklerinde :-)

Cook Sağol canım benimmm

Back
X