annem var babam var yeni bosandilar baba sevgisi nedir bilmedim yanimdayken iki kiz kardesim var kucukler amcam ve iki halam var biyolojik olarak yegenleriz bizim yegenlerimiz yok dediler gorusmuyoruz iki dayim var birini yillarfir gormuyorum yolda gorsem tanimam otekininde ha varligi ha yoklugu iki teyzem var herkes kendi halinde ve evleneli iki bucuk yil oldu dugunum olmadi hani kiz tarafi kalksin diyecek ve esimi iyi sectigimi dusunuyorum bana her sevgiyi veriyo ve ona sıkı sıkı sariliyorum daha cok seviyorum oglumuz oldu 10 aylik suanda inanirmisin hic aklima gelmiyo hala dayi amca teyze baba dugunum olmus olmamis isteme olmus olmamis umrumda degil oglum kocam ben yasadigim hayat bunlar bana yetiyo.dugunmus bigunluk isteme bigunluk ya sonrasi.....
Ben de erkek arkadaşımı iyi seçtiğimi düşmüyorumm 5 yıldır beraberiz ve annem oldu babam oldu sevgilim oldu en tahammül edemeyeceği seyleri yaptığımda bile pamuklara sardı beni inşallah hep böyle devam eder. Yalnızlık hissedilir herkes hisseder ama mahçup olmaktan korkuyorum