siz hic yasadinizmi yardim :(

Kulgamze Peki simdi ne oldu evli mutlu bebis li olmaniza cok sevindim. Anlatir misiniz
sen vazgecersen olur hic bi acik kapi birakmadan suan bi senelik evliyim sevmedgim biriylede evlenemezdim zaten sevmdigin kisiden ayriliyosun sevdiginle oluyosun bu kadar basit

guluncek bir sey goremedim insanin arada kalmasi cok zor her seyeragmen senden vazgecmeyen birisi var .
Bakin yaşinızı bilmiyorum ama kendi kararlarını verip uygulamayan bi insan olmayın. Nedemek benden vazgeçmiyor .geçmesin efendim siz ona ayak uydurmak zorunda misiniz. İsterse aşkından ölsün sizin mi duygularinizin hiç önemi yokmu? Keza sevgilinize madem değer veriyosunuz onu aldatiyosunuz. ( illa beraber olmak şart değil ) bence önce " ben " diye

hayatındaki insanı seviyo olsaydın ikinci biri aklına bile giremezdi.
yani evet sevmiyosun zaten ve çok doğal başka birinden hoşlanman.
hayatımdan cıkmak istemedi de ne demek. bitmişse bitmiştir.
sıkıntı ne tam onu anlamadım ben.
ama sorunun cevabı evet.
hayatımda sevmediğim artık sevemediğim biri vardı ve bende başkasından hoşlanmıştım.
aldatmak oluyo bu tabi ama hayatımda olmasına izin vermedim sonrasında.

sen ne yapmak istiyosun ?

Kailesi Uzucu olan onun bu hale gelemsini de ben sağladım onu birakmamak daha dogru olur diye dusunuyorum sevmesem de...

Ben de hayatimdan gitmesini istiyorum kendi yoluma bakmak istiyorum. Ama o benden vazgecmesse bu da benim suçum onu birakmamaya mecbur goruyorum kendimi

Onun senden vazgeçmemesinin bir anlamı yok. İlişki dediğin karşılıklı rızaya dayanan bir durum olmalı. Bitti de bitir. Vazgeçmiyorum derse kendin bilirsin de hayatına devam et. İster başkasına aşık ol, istersen aşktan yoruldum kafamı dinliyorum de kimseyi ilgilendirmez sen kesin konuştuktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…