- 20 Mart 2016
- 82
- 29
- 3
- Konu Sahibi melisa1212
-
Aldatma degil ben onu sevmedigimi soyledim. Ayrica sevdigim kisinin onu sevdigimden haberi yok karsilikli bir sey yasamiyorumaldatmalar hep böle oluyo işte ..
guluncek bir sey goremedim insanin arada kalmasi cok zor her seyeragmen senden vazgecmeyen birisi var .Sevgiliniz var sevmiyosunuz başkasını seviyosunuz? Doğru aandiysam eğer olabilir tabii buda bi aldatma şeklidir:)
sen vazgecersen olur hic bi acik kapi birakmadan suan bi senelik evliyim sevmedgim biriylede evlenemezdim zaten sevmdigin kisiden ayriliyosun sevdiginle oluyosun bu kadar basitKulgamze Peki simdi ne oldu evli mutlu bebis li olmaniza cok sevindim. Anlatir misiniz
Cumleme yorum yapmasaydiniz keşkeKaç yıllık okurum, böyle cümle görmedim
Bakin yaşinızı bilmiyorum ama kendi kararlarını verip uygulamayan bi insan olmayın. Nedemek benden vazgeçmiyor .geçmesin efendim siz ona ayak uydurmak zorunda misiniz. İsterse aşkından ölsün sizin mi duygularinizin hiç önemi yokmu? Keza sevgilinize madem değer veriyosunuz onu aldatiyosunuz. ( illa beraber olmak şart değil ) bence önce " ben " diyeguluncek bir sey goremedim insanin arada kalmasi cok zor her seyeragmen senden vazgecmeyen birisi var .
Ben de hayatimdan gitmesini istiyorum kendi yoluma bakmak istiyorum. Ama o benden vazgecmesse bu da benim suçum onu birakmamaya mecbur goruyorum kendimihayatındaki insanı seviyo olsaydın ikinci biri aklına bile giremezdi.
yani evet sevmiyosun zaten ve çok doğal başka birinden hoşlanman.
hayatımdan cıkmak istemedi de ne demek. bitmişse bitmiştir.
sıkıntı ne tam onu anlamadım ben.
ama sorunun cevabı evet.
hayatımda sevmediğim artık sevemediğim biri vardı ve bende başkasından hoşlanmıştım.
aldatmak oluyo bu tabi ama hayatımda olmasına izin vermedim sonrasında.
sen ne yapmak istiyosun ?
neden ?Ben de hayatimdan gitmesini istiyorum kendi yoluma bakmak istiyorum. Ama o benden vazgecmesse bu da benim suçum onu birakmamaya mecbur goruyorum kendimi
18 yasindayim. 3 4 aylik iliskim oldu. Sadece canimlarciicmler baska bir sey yasamadim sonra konusmak istemedigimi soyledim arsdan 6 ay gecti hala beni seviyorneden ?
nezamandır hayatında ?
kaç yaşındasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?