- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
- Konu Sahibi melisa1212
-
18'imi bana geri verseler keşke18 yasindayim. 3 4 aylik iliskim oldu. Sadece canimlarciicmler baska bir sey yasamadim sonra konusmak istemedigimi soyledim arsdan 6 ay gecti hala beni seviyor
Tesekkur ederim :) yüzümü guldurdunuz18'imi bana geri verseler keşke
hala seni seviyo olabilir bu senin başka birini hayatına alamıcan anlamına gelmez. konuşmayı kesersin biter.
Ayyy balimm daha cok kucuksun yaaa keske bnde 18 olsam18 yasindayim. 3 4 aylik iliskim oldu. Sadece canimlarciicmler baska bir sey yasamadim sonra konusmak istemedigimi soyledim arsdan 6 ay gecti hala beni seviyor
Tesekkur ederim :) yüzümü guldurdunuz
Zor bir yas 18 buyudugunuzu anliyorsunuz. Yaptiklarinizdan pisman oluyorsunuz ama yaninizda aileniz olmuyor. Cocukken oyle degil oysa annenin kucağında agliyordun geçiyorduAyyy balimm daha cok kucuksun yaaa keske bnde 18 olsam
çokta bi dert gibi görünmedi gözüme.
küçük ve masum biri oldugunu, bizi kafaya almadığını düşünerek yorum yapıyorum sana.
18yaşında ve gerçekten bu derde sahipsen daha yolun başındasın
kimler gelip geçeçek hayatından biri seni seviyo diye ona bagımlı kalamazsın ki
senin duyguların önemli bu hayatı sen yaşıyosun.
mutluluklar diliyorum.
Insallah allah baska dert vermesin. Bebisinizi büyüyeceğiniz cok güzel gunleriniz olsuun esinizle birlikteEmin ol daha buyumedin evlen ailenden ayril can tadi o cani kaybet o zaman anlarsin buyudugunu 18 yas ole guzel bi yas ki tadini cikar bn herkese soyluyorum zman gittimi gelmiyo bi bakiyosun dert ceke ceke sacinda beyazlar cikiyo 20 inde gozunn onune bak hayat senin kimse kimsenin yasadik
Amin insallahTsk ederim balim ins sende hayatinda emin adimlarla musmutlu gunler yasarsin
sadece seni mutlu edebiliyorum tecrübelerimle bide kendimi mutlu edebilsemmm keşke.Daimask Dogrusu yorumunuz beni cok mutlu etti. Tesekkur ederim ozellikle benden buyuklerin boyle olumlu şeyler soylemesi dahamutlu etti
Insallah cok sag olun <3 allah sizin kalbinize de mutlulugu versinsadece seni mutlu edebiliyorum tecrübelerimle bide kendimi mutlu edebilsemmm keşke.
bugun depresif olduğum doğrudur
yaşının kıymetini bil. harcama aşkla okumaya bak madem dinliyosun sözümü bunuda söyleyimde hayatını harcama.
Insallah cok sag olun <3 allah sizin kalbinize de mutlulugu versin
Sen de boyle bir sey yasadin mi dusunceni paylassir misinOf of çok zor iki ucu B.klu değnek derler ya işte o durum
Hepsi cok zor.. bilmiyorumYanındaki başka kalbindeki başka zor bir durum.
her durumda en az iki bazen daha fazla seçenek vardır.ya erkek arkadaşın la devam,ya sevgili den ayrılıp sevdiğine devam ya da ikisinde yol verip tek hayata devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?