• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz izin verirmiydiniz?

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
Kızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor:15::15:

Kızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor:15::15:

kim nereye geleyim diyor beraber gidelim diyor anlamadım :26:

geçen ay gittiği için , ben izinli olduğum için ve de benim arkadaşımda kalmamı kabul etmediğini izin vermezdim :50:

sürekli kendi gitsin ben evde tek başıma mı kalayım olmaz :20:

Yavaş gitsin, nereye gidiyormuş beyefendi????
Evli adamların bekarlık hayatlarını sürdürmeye çalışmalarına gıcık oluyorum.
Karınla gezeceksin be adam.
Ben olsam izin vermem.
Sen de kız arkadaşlarınla ya da kuzeninle tatile gidebiliyorsan olur, ama ona da yok diyorsa o zaman olmaz tabiki.

...............................................................ne işi varmış otursun evinde

Son düzenleme:
amcaoğluyla değil sizinle evli ben olsam net izin vermezdim tribin kralını yapar gitmeden hayatı zindan ederdim geldikten sonrada eziyet ettimmi isterse gitsin yani evli barklı adam siz olmadan denize fln gitmemeli bide sizin kız arkadaşınızın gelmesinede izin vermiyo iyi o gezsin tozsun siz evde onu bekleyin ne güzel iş:57:

Ben olsam izin verirdim..

yani erkek erkeğe gitmek istemiş olabilir..

bazen insan yanlız kalmak ister nefes almak ister..

bilemedim şimdi..

evli olsam bende arada kız kuzenımle gezmek eşimde bana izin versin isterdim.

ancak evde tek korkarsanız o ayrı ona çözüm bulmak lazım

Son düzenleme:
ben bu kadar kısıtlamayı doğru bulmuyorum..sürekli benle gezip tozacak diye bi dünyaa yok..erkekler özgürlüklerinin kısıtlandıklarını hissettikleri anda çizgiyi aşacak gizli saklı şeyler yapmak daha cazip geliyor..eşinize güveniyorsanız problem yapmayın yollayın gitsin.sonrada beraber gidersiniz.. :34:

ben asla izin vermem
ama bunun kavgasını da o gün yapmam
kısacası durum o noktaya gelmeden bekar tatil yapamayacağını bilir, bilmeli...

ben bu kadar kısıtlamayı doğru bulmuyorum..sürekli benle gezip tozacak diye bi dünyaa yok..erkekler özgürlüklerinin kısıtlandıklarını hissettikleri anda çizgiyi aşacak gizli saklı şeyler yapmak daha cazip geliyor..eşinize güveniyorsanız problem yapmayın yollayın gitsin.sonrada beraber gidersiniz.. :34:

işte yorum bu :54::54::54:

Ben olsam izin verirdim..

yani erkek erkeğe gitmek istemiş olabilir..

bazen insan yanlız kalmak ister nefes almak ister..

bilemedim şimdi..

evli olsam bende arada kız kuzenımle gezmek eşimde bana izin versin isterdim.

ancak evde tek korkarsanız o ayrı ona çözüm bulmak lazım

neye izin veriyorsuun???? tamam erkek erkeğe gitmek isteyebilirde insan eşini düşünmezmi evde hatun tek ,ne edecek .arkadaşında gelemicek yanına.....

sizde bir kız arkadaşınızla yada bayan kuzeninizle gideceğim o zaman deyin. ona olur derse gitsinler:ssz:

o sizin kuzeninizle ya da arkadaşınızla gitmenize izin vericekse sizde verin yok ben gidiyim bekar gibi gezip tozuyim karımda evde otursun diosa kesinlikle izin vermeyin evli olduğunu bi hatırlatın :47:

işte can alıcı kısım bu .adam hatunun arkadaşına izin vermiyoo :)

yani başkasının evinde kalmasına izin vermeyebilir canım ne bileyim derin konular.

ama ben genel konmuştum...

yani çok kısıtlama hoş değil erkek olsun kadın olsun

illa evli diye her naneyi birlikte yemek zorunda değilki.

insan arda bayan arkadaşları ilede takılmalı bence....

yani...

erkekleri kısıtladığın zman yapacaksa gene yapıyor yani insanın içinde olmasın

ama kadını evde tek nasıl bırakmış orasına çok kızdım bende tabi..

Back
X