• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz izin verirmiydiniz?

:53: sacma ötesi.... sende bekçisin ya evı bekle aman ha biyere gitme sakın.... tabıkı izizn vermıyeceksın tatlım nasıl alıstırırsan öle gider bu işler...:47:

:
Kızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor:15::15:

Ben izin vermem.
Denizde erkek erkeğe ne yapıcaklar ki.
Arkadaşlarıyla yemeğe gider, gece geç gelir dertleşir, sohbet eder ama tatil ne alaka, gereksiz bence.

Kızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor:15::15:

asla izin vermezdim, ya benimle gider yada gitmez o kadar... ne işi var evli barklı adamın eşi olmadan tatilde, denizde, havuzda.. daha önce niye izin verdiniz ki. o tatile yalnız gidebiliyor ama sizin arkadaşınızda kalmanıza dahi izin vermiyor, çok bencilce değilmi

hem siz daha yeni evlisiniz, her fırsatta birlikte vakit geçirmeniz gerekmez mi.. sakın müsaade etmeyin, bir kere tamam derseniz önünü kesemezsiniz bu isteklerinin

Erkek erkege denize mi gidilirmis? Zaten plajdaki magandalarin cogu bu erkek erkege denize gidenlerden cikiyor. Esimin 25 sene boyunca hic boyle bir talebi olmadi, zaten bensiz ve cocuklari olmadan zevk de almaz. Kendi gidemedigi zamanlarda beni cocuklarla ve arkadaslarimla yolladigi olmustur, ama kendi bensiz gitmez. Oyle birsey sormus olsa idi de suphe ile bakardim zaten, asla da gondermezdim. Kadinlarin plajin keyfini cikarma tarzi ile sap giden erkeklerin keyif tarzi bir degil.

böyle bir hata yapma derim,asla asla izin verme!
giderse,döndüğünde neler olup bittiğini anlatsa bile aklında ömür boyu bir soru işareti kalır:34:
çunki erkekler hiç birşeyi olduğu gibi anlatmaz..
haa seni üzecek bişi yapmasa bile, bekarmış kuzeni.. bekarlardan kork derim.. şeytana uyup herkezi kandırabiliyolar:34:
ben olsam bende giderdim.. ya benimle gitsin ya hiç gitmesin bu kadar basit.

bir kere gitmiş sensiz bir daha niye gidecek ki. asla izin vermezdim hem de çok saçma yaa. eşinin niyeti farklı sanırım tövbe yaaa. bu irkeklerden her şey beklenir bacı izin verme sakın

Ben olsam izin verirdim..

yani erkek erkeğe gitmek istemiş olabilir..

bazen insan yanlız kalmak ister nefes almak ister..

bilemedim şimdi..

evli olsam bende arada kız kuzenımle gezmek eşimde bana izin versin isterdim.

ancak evde tek korkarsanız o ayrı ona çözüm bulmak lazım

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Evli insanların yapışık ikiz gibi her şeyi ama her şeyi beraber yapma zorunluluğu olmamalı bence. Arada bir yalnız kalabilmeli ama karşılıklı olacak elbette. Ben gidiyorum sen evde beni bekle diyorsa ayağına pranga takıp anahtarını tuvalete atmak lazım.

eşinizin sizin arkadaşınızda kalmanıza izin vermediğini okuyana kadar "ee nolcak,gitsin" dedim, ama madem o sizi kısıtlıyor,sizin de onu kısıtlamaya hakkınız var, kusura bakmasın yani. o da sizin ne yapmak istediğinize karışmasaydı ona hak verirdim ama şu durumda veremem. erkeklerin kadınlara her şeyi kabul ettirmeye çalışıp üzerine onları kısıtlaması çok adaletsiz ve sinir bozucu. izin vermeyin.

Back
X