- 24 Ekim 2016
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi Sevdimsevilmedim
-
beş yaşındaki çocuğun gözünden anne babaya bakıyorumSlm arkadaslar, Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Esimle 10 yildir evliyiz 3 cocugumuz var. Zaman zaman esim sinirlendiginde yüzümü sikar, yada hirpalar. Yuvam yikilmasin diye hep alttan aldim sustum. Bir süre küs kalip sonra yine özür diledigi icin baristim. Bu Herzaman olmadi Ama toplaminda belki yine 10 Defa Falan olmustur. Son olayda esimle yine aramiz limoniydi, yine kavga etmeye basladik sinirlendi,beni siddetle tehdit etti el kaldirdi, bende o an bi cildirdim vur dedim, istedigini yap dedim, hadi döv yine döv dedim ve yine yüzümü eliyle siMSIKI tuttu ve SIKTI yanaklarimi , bende o an artik nolursa olsun dedim, yanimizda 5
Yasindaki oglumuz da vardi. Esimin heryerini tirmaladim yirttim, yüzünü gözünü, kollarini. Ve bagirdim Ben bunlari haketmedim diye. Devam tirmaladigim icin yüzüme vurdu. Neyse Simdi heryeri yara olmus diyo ki, cocuk yanimizda oldugu icin yapabildin bunlari olmasaydi zaten yapmana izin vermezdim, bunu Bana bir tek sen yapabilirsin , baskasi yapmis olsaydi öldürürdüm. Adamlik birakmadin bende Falan deyip durdu , cocuklarimiz icin ayni evde yasiyalim, Ben soranlara macta oldu derim zaten kollarim gözükmüyo sadece yüzümdeki cizikler gözüküyo krem sürerim fazla belli olmaz dedi. Artik aramizdaki baglar koptu Falan dedi. Yani su an ayrildik Ama cocuklarimiz icin ayni evde yasiyoruz. Sizce Kim hakli Kim haksiz devaminda ne yapardiniz siz Benim yerimde olsaydiniz.
Kime cevap vermek istiyorsan ,o mesajın altında cevapla butonu var oraya tıklayıp yazarsan cevabın ilgili kişiye gitmiş olur.Evet su an agliyorum bunlari yazarken. Cok korktu yavrum cok agladi . Evet cok kaba bir adam esim, ve kibirli. Cok tesekkür ederim cevabiniz icin
Tesekkür ederim, :-( aslinda bosansam cocuklarimi alip siginma evine yerlessem uzaklarda, cocuklarimi da kendimide korumus olurum. Ama yagmurdan kacarken sele yakalanmak istemiyorum. Dünya kötülüklerle dolu , ya tek basima koruyamazsam yavrularimi.baslarina Daha kötü bisey gelmesine sebep olmak istemiyorum. Evet oglumAda vurdu bi kac kere. Ama bosanirsam annem kahrolur, o herseyi bilmiyo . Hastalanir kadincagaz. Terapi konusunu arastiracagimKime cevap vermek istiyorsan ,o mesajın altında cevapla butonu var oraya tıklayıp yazarsan cevabın ilgili kişiye gitmiş olur.
Boşanamam diyorsun ,bari ailece terapi alın ki ,durum daha vahim bir hal almasın. Kişisel ve mesleki tecrübelerime göre şiddet bir defa başladı mı maalesef devamı geliyor.Acı olan ise bir şekilde çocuklar da bu şiddete maruz kalıyorlar.
Bosanirsak huzursuzluk devam eder, esimin annesi cok cirkef bir kadin. Istedigini yaptiriyo cocuklarina. Örnek vereyim görümcem 30 yasinda dul Ama hala annesinin kontrolü altinda yasiyo. Annesine sormadan Hic bisey yapamiyo. Öyle bir baskiyla büyütmüs ki onlari inanamazsiniz. Simdi esimde ayni yöntemi uyguluyo . O kadin napar eder cocuklarimi sogutur benden , seytan dan Beter cünkü kendisi.Çocukları bahane etmeyin, onların iyiliği için falan demeyin.
Çocuklar her şeyi anlıyo.
Onlara huzursuz, daima stresli bi ortam yaratıyosunuz.
Boşanın da çocuklar birlikte ama huzursuzluk yaratan ebeveyn ikileminde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?