Siz karar verin kim hakli Kim haksiz

Madem boşanmayacaksın ( ki bence boşanmalısın bi kere yapan hep yapıyo ne yazıkki) elindeki kocayı adam etmeye çalış nasılsa öylede zorlanıyorsun böylede zorlanacaksın. Hareketlerinde düşüncelerinde net ol burnundan kıl aldırma ama dırdırda etme suratda çok asma kendinden uzaklaştırma nede hemen yakınlaştır, ev işi yemek ütü falan bunları basına kakmıcaksa yapma ama sonradan bunu kadınlıkta yapmıyorsuna vardıracaksa yap eksiksiz ağzına laf verme,Allah yardımcın olsun
 
Sagol Allah razi olsun kardesim. Cok caresizim. Iyi ki varsiniz. Kendimi cok yalniz hissediyorum . Cok utaniyorum oldugum durumdan cok. Dedigin dogru Allahin izniyle hayirlisiyla basaririm.
 
Siz bi annesiniz.
Evlatlar annelerini hiçbir şeye değişmez.
Kimseden korkmayın, çocuklarınız emin olun sizi seviyolar. Hiçbir şey sizle evlatlarınız arasına giremez.
 
Şiddet var hemde ufacık çocuğun yanında hala yuvamı yıkmak istemiyorum diyorsunuz.İzninizle sormak isterim hangi yuva?Eşinizin çocuklar için aynı evde yaşayalım bağlar koptu dediği mi?
Hala daha kim haklı kim haksız onun davasındasınız çocuğunuzun psikolojisini düşüneceğinize ya pes
Sorunuza da cevap vereyim siz haksızsınız,kocanızın ilk şiddetinde buna dur demediğiniz,çocuklarınıza ve kendinize böyle bir muameleyi reva gördüğünüz için.
 
Siz bi annesiniz.
Evlatlar annelerini hiçbir şeye değişmez.
Kimseden korkmayın, çocuklarınız emin olun sizi seviyolar. Hiçbir şey sizle evlatlarınız arasına giremez.
Hickiriklar icinde yaziyorum bunlari Allahim izin vermesin kötülere firsat vermesin.. Insallah dedigin Gibi olur kardesim sagol
 
Haklisin Sonuna kadar. Sagol. ne diyecegimi bilmiyorum. Cok asagiladi beni, kendimi degersiz hissettim. Izin vermemeliydim
 
Çocuğun önünde olması olmamış. Birde şu konuda bişey diyeyim. Ben bigün sinirlenip kocama vurdum hemde öyle böle değil. Elimin düzüyle bir vurdum somra tersiyle telrar vurdum. Ozaman evli değildik ve aşırı strsliyidim. Hala inanamıyorum kendime. Ve evet hata kadın ya da erkek şiddet şiddettir. Oda bana demişti ki "erkek izin vermezse kadın vuramaz bana da bitek sen vurabilirsin" bence onun yaptığını yapmayın ben defalarca özür dilemiştim. Sizde dileyin. Ama onun yaptığını da söyleyin canınızın yandığını kaldıramadığınızı söyleyin kendinize o sebeple hakim olamadığınızı
 
Evet şiddet kötü bir şey ama konu sahibi de dolmuş artık tırmalamış adamı. Adam da nasıl çirkefse tırmalanınca gurur yapıp bitti artık diyor. Sen senelerdir kadını tartaklarken iyi miydi? Tabii olayın çocuğunuzun gözü önünde olmasını üzüldüm.
Aynı evde ayrısınız. İstesenizde istemeseniz de bir diyaloğunuz olacak. Ortam gergin olunca yine tartışma çıkması çok muhtemel. Bu adam evden ayrılmadıkça size rahat yok.
 
Kesinlikle siz haksizsiniz hem de yuzde yuz suclusunuz. Soyle ki, daha once hangi tur olursa olsun size siddet gosteren herifi affedip mutlu aile rolunu oynuyorsunuz, tepki gostermek icin ne irade gosteriyorsunuz ne de istek. Bir kere karsilik gordu diye beyfendi 'tum bagimiz koptu 'diyecek kadar da yuz vermissiniz. Cocugun onunde olmasini falan gectim o baska boyut zaten de, kendine saygisi olmayan biri oldugunuz ve o yuz skmalari ilk yasandiginda o adami pisman etmediginiz icin tekrar tekrar yasaniyor bunlar. Normallesmis. Ama beyefendinin adamligiyla oynamissiniz.. Hic yakistiramadim. Pabucumun adami.
 
Sagol Allah razi olsun kardesim. Cok caresizim. Iyi ki varsiniz. Kendimi cok yalniz hissediyorum . Cok utaniyorum oldugum durumdan cok. Dedigin dogru Allahin izniyle hayirlisiyla basaririm.
Hala da barisma derdindesiniz ya bravo. Ben su kknin nefret ettigi bosan kardesimcilerdenim. Siddetin hic bir turunun yasanmamasi gerekiyor ailede. Bir kere bile olsa karsidaki insan duzelecek kapasitede degilse devam ediyor hep. Babam annemi cok dovdu gozumuzun onunde simdi esim bazen sesini yukseltirse bile evde alip ceketimi cikiyorum evden. Toplum icinde boyle yapacagini hissedersem de birakip gidiyorum. Biri bana sesini yukseltse bogazim dugum dugum oluyor aglamakli oluyorum aklimin gerisinde pesinden bir tokat bekliyorum cunku. Babam simdi dovemiyor cunku yaslandi ve hacca gitti, ama annem arkasindan olse de uzulmem diyor. Bak bunca zamandir dayak yok tum imkanlar annemin emrinde ama yillarin hinci duruyor. Gecer mi yaa? Benim gecmedi. Daha da artarsa sizin yavrunuzun icinden de cikmayacak. Bunun vebali de sizde olacak.
Bir kere olur anlarim ama o adami pisman etmelisiniz. Ki sonuclarini gorsun ki yapamasin ama on kere musade etmissiniz. Tabii on kere daha yapmayi kendinde hak gorecek. Ve hala barisayim da kendime bagliyayim diyorsunuz. Eger duzelme umudu yoksa ki bence yok cikin gidin( cocugunuz acisindan diyorum ki keske calisan kadin olan annem cikip gitseydi bizi de alip) ama pisman etmek elinizde. Gene cikin gidin anlasin sizi kaybedeceginj ve boyle olmadigini sizin de gururunuz oldugunu hatirlamasini saglayin. Bu ne canim? Beyefendi erkek ama siz kum torbasi misiniz?
 
Kadına el kaldıran erkeğin elleri kırılsın. Yazıklar olsun öylelerine.

Sen bu adama 3 çocuk doğur, sonuca bak!

İkiniz de haksızsınız. 5 yaşındaki çocuğun gözünde aile kavramını Yok etmişsiniz. Belki zaten hiç oluşmamıştı.

Geleceğin dayakçı kocası, çocuklarını hırpalayan babası olabilir kendisi, bravo size!
 
Canına minnet derdim. Kendi yapınca iyi siz yapınca kötü. Çifte standarda bak. Sen adammısın ki ben sende adamlık bırakayım da derdim. O beş yasında çocuk size şiddet uygulanırken görmüyor mu anasina yapilani? Etkilenmiyor mu? Ayrilacaksa ayrilsin def olup gitsin. Ben olsam ellerimle hazirlar kapinin önüne koyarim valisini eve bile alman. Gerçi ben olsam zaten o adam bana ilk şiddet uyguladiginda koyardim kapinin önüne. Haysiyetsiz herif.
 
Cocuklarin onunde kavga ederken sorun yok, bosanmiyorsunuz, cocuklar icin. Kendinizi de bizi de kandirmayin. Cocuklari dusunen boyle siddet icerikli kavga etmez.
 

Haklıyı haksızı ne diye soruyorsunuz madem hanımefendi? Ic doktum sadece biseyde yapmicam kocimle devam edicem evliliğime diyeverseydin ozaman? Sen haklisin desek nolur yani şuan? Millette sana boşu boşuna akıl vermeye, cozum yolu aramaya calisiyor veya calisacak sanki cok niyetin varmis gibi.

Habire bahaneler hazır, ailem uzulur, esimin ailesi cirkef, yok cocuklarim icin bilmem ne baydi artik. Azcik durust olun ya kendinizi öyle bir kandırıyorsunuz ki, inanıpta bunları burayada yazabiliyorsunuz yani. Cidden dürüst olun. "Dayakta yesem ben esimi seviyorum, bosanmayada hiccc niyetim yok sadece ic dokuyorum buraya." Yazin, bundan daha iyi olur. Artik itici olmaya basladi bu türlüsü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…