Merhaba arkadasimin sorusunu yoneltiyorum nisani var ama arabaya nisanlisinin ve kendisinin arkadaslari binsin yolda eğlenerek gitmek istiyolar ama kardeslwr fonksiyonuda var kayni ve eltisinin bitmesini istemedigini soylemis ama gorumcesiyle kardesine soyleemedi. Zaten nişan konusumda iki tarafta heyecan duymuyor hicbir yardimda bulunmuyor arkadaslar herseye kosturuyor Kucuk bir ayrinti ama siz napardiniz
Benim nisanim ileri tarije atildi kararlar daha digru verilsin diyeBu kisi arkadasin filan deyil, sensin dimi ?
Senin de nisanin olucakti, ve sikayet ediyordun hem kendi ailem hem de sozlumun ailesi hic heyecanli deyil diye.
Kendimin olsaydi yazardim.Benim nisanim ileri tarije atildi kararlar daha digru verilsin diye
Benim nisanim suan iptal dogru kararlar verilsin diye aileler toplandi ve adam gibi iki tarafa zaman verilsin dendiGecenlerde senin nisanin olmayacakmiydi
Himmmm , peki ..Benim nisanim suan iptal dogru kararlar verilsin diye aileler toplandi ve adam gibi iki tarafa zaman verilsin dendi
Benim nisanim ileri tarije atildi kararlar daha digru verilsin diye
Tarihe j ve h harfleri yan yana olunca parmağı takılmıştırNeyce konuşuyorsun?
Tarihe j ve h harfleri yan yana olunca parmağı takılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?