siz napardiniz küçük bir ayrıntı ama

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Merhaba arkadasimin sorusunu yoneltiyorum nisani var ama arabaya nisanlisinin ve kendisinin arkadaslari binsin yolda eğlenerek gitmek istiyolar ama kardeslwr fonksiyonuda var kayni ve eltisinin bitmesini istemedigini soylemis ama gorumcesiyle kardesine soyleemedi. Zaten nişan konusumda iki tarafta heyecan duymuyor hicbir yardimda bulunmuyor arkadaslar herseye kosturuyor Kucuk bir ayrinti ama siz napardiniz

Bu kisi arkadasin filan deyil, sensin dimi ?
Senin de nisanin olucakti, ve sikayet ediyordun hem kendi ailem hem de sozlumun ailesi hic heyecanli deyil diye.

Bu kisi arkadasin filan deyil, sensin dimi ?
Senin de nisanin olucakti, ve sikayet ediyordun hem kendi ailem hem de sozlumun ailesi hic heyecanli deyil diye.
Benim nisanim ileri tarije atildi kararlar daha digru verilsin diye

Amaan, kim binmiş ne önemi var.
Artık dert etmiyor kimse bu tür şeyleri.
Kimi istiyorsanız bindirin.
Bir yanlış yapmış gibi de davranmayın.
Yani davranmasın arkadaşınız.

Bence kimi istiorsan onu al yanina. Kırılan bir gün kıırlır sonta geöer merKlanma:-D

Nişan arabası bu gelin arabası değil ya neden sorun haline getiriyorlar
birini nişanda diğerini düğünde arabaya bindirirler

Benm dugunumdede esimin abisi bndi hic rahat olamadm bnce soyleyn istemiyorm dye bn demedm psman oldm soncta bikere oluyo istedgin gbi olsn

Nereye gideceksiniz ki uzun bir yolculuk olacak galiba yoksa arabaya kimin bindiğnin ne önemi var?

Arkadaşlarını yanından ayırmadığı sürece başkaları da binemez zaten sonuçta araca bindiklerinde arkadaşları da binecek..,
Ancak böyle şeyler dert edilecek şeyler değil..

arabanın içini boşverin hele dışında olanlara bakın siz dikkat edin bahşiş terörüne aman haaa

Aynı sorun bende de vardı. Arkadaşlarımı tercih ettim ve gayet zevkli bir yolculuk oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…