inş kurtulmak nasip olur ikimize de kafanızı yormayın çok fazla hiçbir kadın 1 yıl bile evli kalmadıgı adamla seneler sürecek davası olsun istemez. Çünkü soyadını taşıyan biziz onlar için hava hos benim ex hem tazminat hem de avukat parasinı istiyor haaa bir de aldığım tüm eşyayı alıp ben Yokken kamyona yüklemiş dilekçe yazılanlar zaten komedi eminim kazanacağım benim ona söyleyeceklerimi kendisi söylemiş ve bana iftira atmış mesleğimden etmeye çalıştı tabi ki cezasını çekecek çeksin ki benden sonra evlenirken düşünsün yoksa bi erkeğiz elimizin kiri ne olacak demesin. Biraz şu kadınlar birbirine destek verse hayat daha da güzelleşecek.
Sizi tanımasam da destekliyorum ama üzmeyin kendinizi o üzsün beter olsun
8 ay evli kaldım psikolojim bozulacaktı O kadar saçma sapan şeyler yaşadım ki şiddetin her türlüsü vardı sadece agzim burnum kanamadı o da babamdan korktuğu içindi. 8 ayda hayata umudumu kaybettim şimdi çok mutluyum umudumu geri kazandım. Siz de kazanacaksın buna inanın. Mutluyum hep gülüyorum. Bana kalırsa hic evlenmedim sadece kandırıldım ona evlilik demek evliliğe ihanet olur.
İnanın bana tekrar evlenecek ve sizi mutlu edecek birini bulacaksınız bu da o insanin kıymetini anlamanız için size tecrübe olacak o kadar böyle bakın.