siz nasıl başardınız ?

ben olsam bekleyip 1 yıl dolunca anlaşmalı dava açardım. ne isteyebilir en fazla.? ne istiyosa ver kurtul. çekişmeli uğraşmaya değmez. her celse arası en az 4 5 ay sürüyor 3 celse bile olsa 1.5 seneyi geçer. evililiğinde daha uzun davan sürer. 3 5 kuruş için kendini yıpratma.
Ben anlaşmak için elimden geleni yaptım nemi istiyor hemen anlatayım
Almadığım herşeyi aldım diye imza atmamı istiyor

Hayır bana evlenmeden önce benim önceliğim herzaman sensin
Yanlıştada doğrudada ben senin yanındayım diyen birisiydi
Evlendiğimizin 7. Gününde git anneme yardım et mutfak dolaplarını sileceksin diyen birisi oldu
Daha neler neler yaşadım
Ağız yapmış işte evlenmeden önce göz boyamak istemiş . Kaç sene Flört ettiniz ?

Yok artık 2 senede bu kadar değişmesi için usta oyuncu falan olması gerekiyor . Ya da siz Flört ederken hiç tartışmadınız .
Çok fazla tartışmıyorduk
Tartışırsak ben sensiz olamam yapamam nefes bile alamam diyordu
Sonra evlendik ben herkesten çok güvenip inanmıştım
Sağolsun bana hayatımın dersini verdi
Dilekçede yazanlarmı dersiniz daha dava açılmadan gidip düğündeki toplananlarımı aldı dersiniz daha neler neler

Çok fazla tartışmıyorduk
Tartışırsak ben sensiz olamam yapamam nefes bile alamam diyordu
Sonra evlendik ben herkesten çok güvenip inanmıştım
Sağolsun bana hayatımın dersini verdi
Dilekçede yazanlarmı dersiniz daha dava açılmadan gidip düğündeki toplananlarımı aldı dersiniz daha neler neler
Ne ikiyüzlü adammış o öyle ya . Sende melek gibi biriymişsin maskesinin Ardında gerçek yüzünü görmemişsin . Ne iş yapıyor ?

Yargıtayın emsal kararı var düğünde takılan takılar kadının hakkıdır. Davada alamasan bile temyize gider alırsın. Onun dışında sıkıntı ne?

Yargıtayın emsal kararı var düğünde takılan takılar kadının hakkıdır. Davada alamasan bile temyize gider alırsın. Onun dışında sıkıntı ne?
Sıkıntı şu Adam diyor vermiyorum
Hepsini almış
Inanın bir tl bile almadım o toplananlardan
Bildiğiniz çirkefleşme yani
Sürdükçe sürecek
Evet öyleymiş Yargıtay kararları bu konuda çok netmiş

Sıkıntı şu Adam diyor vermiyorum
Hepsini almış
Inanın bir tl bile almadım o toplananlardan
Bildiğiniz çirkefleşme yani
Sürdükçe sürecek
Evet öyleymiş Yargıtay kararları bu konuda çok netmiş
Olacak olan şu senden delil istenecek düğün fotoğrafı videosu kabul ediliyor ne takıldı ne edildi incelecek vermezse paşam hapse girmeyi göze alacak. Sen yeniden nasıl hayata tutunursun ona odaklan. İşin varsa işine yoksa iş bulmaya odaklan şu durumda boş kalmak en son yağacağın şey olsun bişeylerle meşgul ol davayı da çok düşünmemeye çalış. zor doğrudur anlıyorum ama hayatın sonu değil

Canım ben de yaşadım ve yaşıyorum ben de bosanamiyorum ben kısa surede ve uzakta olduğu için evlendigim zaman adamın karakterini anlayacak vaktim olmadı.
Ama dediğim gibi kendine yüklenip suçlama akışına bırak çok düşünme kendine güven onu düşündüğünde buna değmediğini hatırla ve en çok da kendini sev kafa dağıtmak için kurslara git.
Kendini üzme çünkü başımıza bazen kotu şeyler gelebilir şükür et ki sağlıklısın ve ailen arkanda kendine iyi bak
inş kurtulmak nasip olur ikimize de kafanızı yormayın çok fazla hiçbir kadın 1 yıl bile evli kalmadıgı adamla seneler sürecek davası olsun istemez. Çünkü soyadını taşıyan biziz onlar için hava hos benim ex hem tazminat hem de avukat parasinı istiyor haaa bir de aldığım tüm eşyayı alıp ben Yokken kamyona yüklemiş dilekçe yazılanlar zaten komedi eminim kazanacağım benim ona söyleyeceklerimi kendisi söylemiş ve bana iftira atmış mesleğimden etmeye çalıştı tabi ki cezasını çekecek çeksin ki benden sonra evlenirken düşünsün yoksa bi erkeğiz elimizin kiri ne olacak demesin. Biraz şu kadınlar birbirine destek verse hayat daha da güzelleşecek.
Sizi tanımasam da destekliyorum ama üzmeyin kendinizi o üzsün beter olsun
8 ay evli kaldım psikolojim bozulacaktı O kadar saçma sapan şeyler yaşadım ki şiddetin her türlüsü vardı sadece agzim burnum kanamadı o da babamdan korktuğu içindi. 8 ayda hayata umudumu kaybettim şimdi çok mutluyum umudumu geri kazandım. Siz de kazanacaksın buna inanın. Mutluyum hep gülüyorum. Bana kalırsa hic evlenmedim sadece kandırıldım ona evlilik demek evliliğe ihanet olur.
İnanın bana tekrar evlenecek ve sizi mutlu edecek birini bulacaksınız bu da o insanin kıymetini anlamanız için size tecrübe olacak o kadar böyle bakın.

Olacak olan şu senden delil istenecek düğün fotoğrafı videosu kabul ediliyor ne takıldı ne edildi incelecek vermezse paşam hapse girmeyi göze alacak. Sen yeniden nasıl hayata tutunursun ona odaklan. İşin varsa işine yoksa iş bulmaya odaklan şu durumda boş kalmak en son yağacağın şey olsun bişeylerle meşgul ol davayı da çok düşünmemeye çalış. zor doğrudur anlıyorum ama hayatın sonu değil
Çok teşekkür ederim sağolun
Ama insanlarnı bu kadar çirkinleşmesine gerek yoktu
Bir insan vicdanen bu kadar yoksun olmasını
Inanın artık ne diyeceğimide bilmiyorum
Neden uzatıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum

inş kurtulmak nasip olur ikimize de kafanızı yormayın çok fazla hiçbir kadın 1 yıl bile evli kalmadıgı adamla seneler sürecek davası olsun istemez. Çünkü soyadını taşıyan biziz onlar için hava hos benim ex hem tazminat hem de avukat parasinı istiyor haaa bir de aldığım tüm eşyayı alıp ben Yokken kamyona yüklemiş dilekçe yazılanlar zaten komedi eminim kazanacağım benim ona söyleyeceklerimi kendisi söylemiş ve bana iftira atmış mesleğimden etmeye çalıştı tabi ki cezasını çekecek çeksin ki benden sonra evlenirken düşünsün yoksa bi erkeğiz elimizin kiri ne olacak demesin. Biraz şu kadınlar birbirine destek verse hayat daha da güzelleşecek.
Sizi tanımasam da destekliyorum ama üzmeyin kendinizi o üzsün beter olsun
8 ay evli kaldım psikolojim bozulacaktı O kadar saçma sapan şeyler yaşadım ki şiddetin her türlüsü vardı sadece agzim burnum kanamadı o da babamdan korktuğu içindi. 8 ayda hayata umudumu kaybettim şimdi çok mutluyum umudumu geri kazandım. Siz de kazanacaksın buna inanın. Mutluyum hep gülüyorum. Bana kalırsa hic evlenmedim sadece kandırıldım ona evlilik demek evliliğe ihanet olur.
İnanın bana tekrar evlenecek ve sizi mutlu edecek birini bulacaksınız bu da o insanin kıymetini anlamanız için size tecrübe olacak o kadar böyle bakın.
Ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz
Bendende tazminat ve avukat parasını istiyorlar
Aynen dilekçede yazılanlar hayat ötesi gibi birşey
Ilk günlere nazaran iyiyim tabi
Ama zaman lazım
Birde o dilekçede yazılanlar okudukça Dahada böyle doluyorum
Ben şiddette gördüm malesef
Ve bitirdim
Geri dönmeyi zerre düşünmedim
Sadece yoruldum dilekçelerle uğraşmaktan
Birde bunun mahkeme süreci var
Rabbim sizinde yardımcınız olsun

Ama zaman lazım
Ve bitirdim
İniallh tez zamanda biter mahkemede bu süreçte canım . Hakkında Hayırlısı olsun .

Ama zaman lazım
Ve bitirdim
sizin hiç mahkeme olmadı ise ondan bu endişeler inanın 10 dk bile sürmüyor hakim soru soruyor dilekçe okunuyor ve bitiyor
En önemli kısım dilekçe ve şahit kısmı gerisi teferruat. Hakimi ikna etmek önemli olan. Siz naif olduğunuz için yapılanları hazmedemiyorsunuz ama insanlar çeşit çeşit bize de bu denk geldi. Allahım daha kötü imtihanlarla sınamasın.
Para para bazılarının derdi ve bizim dememizle değişmez bu tür şeyler.
Geleceğe kafa yorun onun yazdığına kafa yormayın. Ben eğlenmek için okuyorum arada yazı dili çok çok komik

Back
X