Siz nasil bir yol izliyorsunuz?

Çünkü o bir şehzade annesi tabi ki uğraşacaksınız cik cik kinadim sizi. Ego tatmini diye bir sey var bakin tamamen bundan dolayi özlemek degil olay tamamen ayağıma gelsin egosu.

Valla sinirlerimi bozuyor. Kitap aldiginda bile kitaba para vermeyin oglum diyor koca adama. Ama baska sehre ayagina cagiriyor ayrica ayni sehre 1 hafta sonra yegeninin dugunune tekrar cagiriyor ustelik bir de sipariş veriyor ceyiz almamiz icin kiza. Iyi tamam guzelde biz zaten maasin nerdeyse hepsini borca veriyoruz. Nasil geciniyorsunuz diyen yok. Dugundeki ceyreklerin bir kismini da borc odeyecez diye aldi borcu da vardi gercekten sonrasinda da duydum ki tv unitesi baza filan almis. Ya borcu olan birisi once onu bitirmez mi ben mi yanlis dusunuyorum bunlar hayati ihtiyaclar degil. Ama bunu deyince esimin gozunde yine ben suclu oldum. Nolmus almislarsa ihtiyacmis ee ben zaten almasinlar demiyorumki borc edeyecez deyip boyle seyler olmasi tuhaf geldi

Benim ki de sokar laf ne dio mesela
Genelde eşim üzerinden yürüyorlar gururunu kırıp dize getirecekler aklınca aaa evlendi eşinin sözünden cıkmıyo hic gelmiyo vs vs .gittiğimizde de ne kadar erken geldiniz diyip yine laf sokuyor kv inat değil mi bende hiç gitmek istemiyorum artık biraz haklılar ama ben gidip gelmeyi sevmiyorum sana ne diyorlar

O en tatli anne modeli zaten elinde var mi yok mu bilmez ama sorsan yavrusunu biricik sehzadesini ondan baska kimse düşünemez. Hic tuhaf gelmesin bunlarla yasamaya alışmamız ve çok sağlam karakterli ve sağ duyulu çocuklar yetistirmemiz lazım. Sıkmayin o güzel canınızı öperim canınızın en sıkılmış yerinden:)

Yani fesatliktan mütevellit değil cidden sıkılıyorum manasizca oturuyoruz sadece oturuyoruz muhabbet yok hürmet yok güler yüz yok sadece oturma var Oturan Boğa gibi bos beles oturma eylemi.
Ahahha oturan boga cok iyi ya bende sıkılıyorım suratsız bir kv var ergen bir görümce var aman ne cekecem ya sende cekme bu dünyaya mutsuz olmak icin gelmedik zaten ailemizden uzaktayız birde elalemin nazını niyazını cekme

Gelmiyosunuz falan filan aynen seninki gibi eşim üzerinden geliyo yok ben istesem o gidermiste faln iyiden kıl olmaya basladim

Bende de var dünya tatlısı bir görümce ne hos geldin der ne nasilsin der . Hele tatli tatli laf sokmasi her halti ben bilirim havalari sirf onun icin bile kosa kosa gitmek geliyor içimden sormayin evet dernek kuracağım zaten esinin ailesinden yılmışlar derneği nasil fikir sizce?

Gelmiyosunuz falan filan aynen seninki gibi eşim üzerinden geliyo yok ben istesem o gidermiste faln iyiden kıl olmaya basladim
Ay zaten ne olursa gelinlerden biliyorlar bende gitmek istemiyorum evet ama eşimde yoruluyor gitmek istemiyır bende oglunuz haftasonu dinlenmek istiyor diyip sıyrılıyorum inanmasalarda :) kıl olma gerçekten gözünde önemsizlestir onları sadece eşinin ailesi yüzgöz olmaya gerek yok

Eşim şimdi onlara yakın ev tutmak istiyor kattiyen kabul etmiyorum seni sımarık kardeşini sıkıcı aileni cekemem diyorum .o görümceler zaten laf sokunca ne oldugunu sanıyorlar benim halam saygı göster ama abartma demişti mecburiyetten saygı gösterdiğini sanmasınlar demişti .şimdi anlıyorum ne demek istediğini sen saygın yüzünden susarsın onlar abilerinden ogullarından korktugumuz icin sustugumuzu sanır o yüzden hiiiç oralı olmuyorum kim bana trip atmıs yapmıs tın tın tın

Bizde de esimin yorgun olmasi da kabahat ama ben zaten otomatik kabahatliyim gelinim ya direk sosyal statü beni kabahatli ilan ediyor

Fikirde cok iyi bu arada bayaa üye olur :)

Yaa inan sinir oluyorum ya nasıl takmaMayı beceriyosunuz siz bi formülü varmı bu işin

Kız bu görümcelere ne oluyorsa artık zurna nin son deliği ama her moka maydanoz olmakta üstlerine yok

Bizim ki abiye de
Bizim ki abiye de düşman bu aralar. Zaten aile beni esimi doldurup üstlerine salmakla da itham ettiler cok tatlilar bi görseniz

Bizde de esimin yorgun olmasi da kabahat ama ben zaten otomatik kabahatliyim gelinim ya direk sosyal statü beni kabahatli ilan ediyor
Öyle durumlarda eşe topu at onu agzından duysunlar .benim eşim öğretmen öğlenci görümcem pazartesiye kadar kalın sabahtan gidersiniz nolcak demişti bak sabahın köründe kalkıp 2 saat yol cekcez .bende eşim salona gelince eşime dedim aşkım bak ablan ne diyor oda ablasına pazartesiye kadar ne kalması yoruluyorum dedi ablası pısssss sustu kaldı .yani eşini konustur olabildiğince sen sessiz sakin kız rolünü oyna :)

1.5-2 saat uzak bir mesafe değil ki illa arabada şart değil otobüs ile gidersiniz hafta içi eşinin ailesine gidiyorsanız haftasonuda benim aileme gidelim deyin yada bir haftasonu senin ailen bir haftasonu onun ailesine gidin.

Bizim ki abiye de

Bizim ki abiye de düşman bu aralar. Zaten aile beni esimi doldurup üstlerine salmakla da itham ettiler cok tatlilar bi görseniz
Neden ogullarının kendi aklı yok mu hanımının doldurusuna geliyor diyeceksin o zaman konusabiliyorlarmı :) abisiyle arasının bozuk olmasını da sana baglamıyorlardır umarım

Kv gelmenizi mı istiyor sık sık.. o zaman sizde sık sık gidin ki onlar sıkılsın sizden.. abartın biraz.. bak o zaman yavaş yavaş geri çekilirler..

Neden ogullarının kendi aklı yok mu hanımının doldurusuna geliyor diyeceksin o zaman konusabiliyorlarmı :) abisiyle arasının bozuk olmasını da sana baglamıyorlardır umarım
Saçmalamaz misiniz yani tabi ki bana bagliyorlar Baku- Ceyhan boru hattina bağlayacak degiller ya burada ben varken baska kim kabahatli olabilir kabahatler kanununa torba yasayla girip bütün gelinler suçludur diye adamlar basvuru da bulunacak siz de ne diyorsunuz şurda ilahi siz:)

Kv gelmenizi mı istiyor sık sık.. o zaman sizde sık sık gidin ki onlar sıkılsın sizden.. abartın biraz.. bak o zaman yavaş yavaş geri çekilirler..
Bu taktik olmaz isyan eden taraf ben olurum kesin dayanamam evet istiyorlar ama gorunce de mutlu falan olduklari yok su katılmamış ego tatmini anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…