- Konu Sahibi Albino karnabahar
-
Bizimki de der yoruluyorum diye kimse bunu umursamaz illa geleceksin!Öyle durumlarda eşe topu at onu agzından duysunlar .benim eşim öğretmen öğlenci görümcem pazartesiye kadar kalın sabahtan gidersiniz nolcak demişti bak sabahın köründe kalkıp 2 saat yol cekcez .bende eşim salona gelince eşime dedim aşkım bak ablan ne diyor oda ablasına pazartesiye kadar ne kalması yoruluyorum dedi ablası pısssss sustu kaldı .yani eşini konustur olabildiğince sen sessiz sakin kız rolünü oyna :)
Ahahaha o zaman sabır diliyorum sana canım :)Saçmalamaz misiniz yani tabi ki bana bagliyorlar Baku- Ceyhan boru hattina bağlayacak degiller ya burada ben varken baska kim kabahatli olabilirkabahatler kanununa torba yasayla girip bütün gelinler suçludur diye adamlar basvuru da bulunacak siz de ne diyorsunuz şurda ilahi siz:)
O zaman eşinden cekinmiyorlar benimkinden cekiniyorlar höt zöt birazBizimki de der yoruluyorum diye kimse bunu umursamaz illa geleceksin!
Onu bende çözemedim bi sevgi sicaklik yok manasizca futursuzca oturma var gidip oturyoruz . Deney tüpunun icinde programa uyan maymunlar gibi oturup geliyoruz amaç yok sorgu yok hep gidelim hep uğrayalim.Cumartesimizi kurtaralim nedir yahu
Ayrica surat asiyorlarsa niye gelmenizi istiyorlar
Ben haftada bir gidiyorum kv ye o bile fazla
Kaldi haftanin 4 gunu
O en tatli anne modeli zaten elinde var mi yok mu bilmez ama sorsan yavrusunu biricik sehzadesini ondan baska kimse düşünemez. Hic tuhaf gelmesin bunlarla yasamaya alışmamız ve çok sağlam karakterli ve sağ duyulu çocuklar yetistirmemiz lazım. Sıkmayin o güzel canınızı öperim canınızın en sıkılmış yerinden:)
Kesinlikle cekinmiyorlar diger ogullari da yaza evlenecek vallahi ortaligi titretir benim ki kimsenin kalbi kirilmasin modunda az kaldi ucak moduna alacağım onuO zaman eşinden cekinmiyorlar benimkinden cekiniyorlar höt zöt biraz
sıkma canini cidden ben sinir krizleri geçirdim ağladım sızladım simdi o kadar önemsiz görüyorim ki o yaptığı şeyleri bosvermeyi cok guzel öğrendim hic canim sıkılmiyor artik sadece ciddi mana da merak ettim millet ne sıklıkla gidiyor diye.Cok sagol canim beni gulumsettin
İste insan evliliginin ilk gununden tut cicim ayi olmasi gereken aylarini surekli gozyasi, stres, sıkınti ile gecirince durum boyle oluyor maalesef.
Eşim de istemiyor sadece huzursuzluk çıkmasından rahatsiz oluyor yani anlayacağınız korku imparatorluğu kurmaya çalışıyorlar. Bu da cok sıkıntılı bi durum işinde aslan kesilen kocam is bu sacma sapan egoist hareketlere gelince kedi oluveriyor. Mesafe candir canBiz alt ust bazen 1 hafta geceli gunduzlu sabah kahvaltisindan eve yatmaya gittigimiz cok oldu. Daha son 1 aydir 1 hafta gecti en son goruseli en guzeli mesafeli olmak ama senin isin zor esin istio cunku..
sıkma canini cidden ben sinir krizleri geçirdim ağladım sızladım simdi o kadar önemsiz görüyorim ki o yaptığı şeyleri bosvermeyi cok guzel öğrendim hic canim sıkılmiyor artik sadece ciddi mana da merak ettim millet ne sıklıkla gidiyor diye.
Bunlar ailelerine hayir diemiolar bitanede benim basimda :)Eşim de istemiyor sadece huzursuzluk çıkmasından rahatsiz oluyor yani anlayacağınız korku imparatorluğu kurmaya çalışıyorlar. Bu da cok sıkıntılı bi durum işinde aslan kesilen kocam is bu sacma sapan egoist hareketlere gelince kedi oluveriyor. Mesafe candir can
Oturur oturur. Ne tabak kaldi ne çanak benimki oturdu zor oldu ama oturdu sizinki de oturur. Mesafe ve politik olma bak bu ikisini motto edin kendine inan cok rahatlayacaksin.Insallah ben de zamanla umursamamayi ogrenirim daha 3 ay oldu ama bir de bana sor yillarca cile ceken anneannelerimiz gibiyim gozumun yasi kurumadi. Zamanla oturur mu dersin?
Bak onu bana da dediler bakma şunlarin yüzüne diye ama ben yine sabirli çıktım uzak bir şehirdeydik o biraz avantaj oldu esasen yoksa bu kadar kolay olur muydu bilemiyorumHic politik degilimdir ya ne dusunuyorsam baska davranamam tabiki onca seye ragmen saygiliyim su bu ama yuzlerine de canim cicimim yok. Hatta arkadaslar filan bu kadar seyi baskasi yasasa yuzune bile bakmazdi onlarin dedi.
Aynen:)İmkanım olsa haftada üç gün kendi evime bile gitmem
Eşimin ailesiyle görüşmüyorum onun için görüşmeyi teklif etmiştim istemiyorsan içinde gelmiyorsa görüşme dedi.Merhabalar. Konuya giriyorum hemen eşinizin ailesini ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz çok merak ediyorum biz de mi bi tuhaflik var yoksa herkes mi böyle ben mi değişigim bilemedim. Ben evdeyim esim 6:30 ,7 gibi kalkiyor ise gidiyor. Arabamiz yok ailesinin evi yakin fakat 2 araç değiştirmemiz gerekiyor bu da 10 dakikalik mesefa 1 saat oluyor. İstiyorlar ki haftaici en az 2 kere haftasonu da komple onlarla geçsin. Haftaici ben bi gittim geldim esim zaten aksam geliyor yorgun argın araba yok nasil gidelim. Haftasonu tamamen emrivaki bir sekilde pazar günümüzü onlara ayiriyoruz ama esim gelmiş diyor ki hadi bizimkilere gidelim cumartesi günümüzü kurtaralım diyor. Çok asabım bozuldu. Haaaa diyeceksiniz ki gidiverin ne olacak arkadaşlar yüzümüze bakan yok servisi cayi hep bende elim kolum kopmaz tabi ki yaparim ama bi teşekkür yok bi güler yüz yok salak salak oturup geliyoruz. Ama baskiyla istiyorlar ki hep oraya gidelim aramiz çok iyi degil agzimizla kuş tutsak yaranamayiz. Haftaici gidiyorum kayinvalidem istediği yerde Bülbül-ü Şeyda bana gelince hep dut yemiş bülbül gidiyorum sap sap oturuyorum ben konusyorum çoğu zaman yorum bile yapmıyor karşımdan , deli gibi kendi kendime konuşuyorum. Siz napiyorsunuz ne kadar sık görusuyorsunuz bi anlatin ben mi fenayim ben mi tuhafım?
Benim de inanın icimden gelmiyor ama yüz yüze bakacak halimiz olsun diye de gidiyorum ama hiç duracaklari yeri bilmiyorlar. Iki ara bi dere yaniEşimin ailesiyle görüşmüyorum onun için görüşmeyi teklif etmiştim istemiyorsan içinde gelmiyorsa görüşme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?