Siz nasil bir yol izliyorsunuz?

Bizimki de der yoruluyorum diye kimse bunu umursamaz illa geleceksin!

Ahahaha o zaman sabır diliyorum sana canım :)

Cumartesimizi kurtaralim nedir yahu
Ayrica surat asiyorlarsa niye gelmenizi istiyorlar
Ben haftada bir gidiyorum kv ye o bile fazla
Kaldi haftanin 4 gunu
Onu bende çözemedim bi sevgi sicaklik yok manasizca futursuzca oturma var gidip oturyoruz . Deney tüpunun icinde programa uyan maymunlar gibi oturup geliyoruz amaç yok sorgu yok hep gidelim hep uğrayalim.

Cok sagol canim beni gulumsettin
İste insan evliliginin ilk gununden tut cicim ayi olmasi gereken aylarini surekli gozyasi, stres, sıkınti ile gecirince durum boyle oluyor maalesef.

Biz alt ust bazen 1 hafta geceli gunduzlu sabah kahvaltisindan eve yatmaya gittigimiz cok oldu. Daha son 1 aydir 1 hafta gecti en son goruseli en guzeli mesafeli olmak ama senin isin zor esin istio cunku..

Cok sagol canim beni gulumsettin
İste insan evliliginin ilk gununden tut cicim ayi olmasi gereken aylarini surekli gozyasi, stres, sıkınti ile gecirince durum boyle oluyor maalesef.
sıkma canini cidden ben sinir krizleri geçirdim ağladım sızladım simdi o kadar önemsiz görüyorim ki o yaptığı şeyleri bosvermeyi cok guzel öğrendim hic canim sıkılmiyor artik sadece ciddi mana da merak ettim millet ne sıklıkla gidiyor diye.

Biz alt ust bazen 1 hafta geceli gunduzlu sabah kahvaltisindan eve yatmaya gittigimiz cok oldu. Daha son 1 aydir 1 hafta gecti en son goruseli en guzeli mesafeli olmak ama senin isin zor esin istio cunku..
Eşim de istemiyor sadece huzursuzluk çıkmasından rahatsiz oluyor yani anlayacağınız korku imparatorluğu kurmaya çalışıyorlar. Bu da cok sıkıntılı bi durum işinde aslan kesilen kocam is bu sacma sapan egoist hareketlere gelince kedi oluveriyor. Mesafe candir can

Insallah ben de zamanla umursamamayi ogrenirim daha 3 ay oldu ama bir de bana sor yillarca cile ceken anneannelerimiz gibiyim gozumun yasi kurumadi. Zamanla oturur mu dersin?

Bunlar ailelerine hayir diemiolar bitanede benim basimda :)

Insallah ben de zamanla umursamamayi ogrenirim daha 3 ay oldu ama bir de bana sor yillarca cile ceken anneannelerimiz gibiyim gozumun yasi kurumadi. Zamanla oturur mu dersin?
Oturur oturur. Ne tabak kaldi ne çanak benimki oturdu zor oldu ama oturdu sizinki de oturur. Mesafe ve politik olma bak bu ikisini motto edin kendine inan cok rahatlayacaksin.

Hic politik degilimdir ya ne dusunuyorsam baska davranamam tabiki onca seye ragmen saygiliyim su bu ama yuzlerine de canim cicimim yok. Hatta arkadaslar filan bu kadar seyi baskasi yasasa yuzune bile bakmazdi onlarin dedi.

Hic politik degilimdir ya ne dusunuyorsam baska davranamam tabiki onca seye ragmen saygiliyim su bu ama yuzlerine de canim cicimim yok. Hatta arkadaslar filan bu kadar seyi baskasi yasasa yuzune bile bakmazdi onlarin dedi.
Bak onu bana da dediler bakma şunlarin yüzüne diye ama ben yine sabirli çıktım uzak bir şehirdeydik o biraz avantaj oldu esasen yoksa bu kadar kolay olur muydu bilemiyorum mesafe candir can:)

Eşimin ailesiyle görüşmüyorum onun için görüşmeyi teklif etmiştim istemiyorsan içinde gelmiyorsa görüşme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…