- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Albino karnabahar
-
Hayir ailesi el üstünde falan tutsa vallahi anlayacağım ama yok inanin oyle sap sap oturup geliyoruz manasizcaÜf ha bire annesini isteyecekse evlenmeseymis. Cumartesimizi kurtaralim ne demek asil beraber eglenin bi cikin dolasin.
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. Ama mukayese edemiyorum acaba ben mi tuhafim diyordumA Albino karnabahar merhaba..
Haftada 3 gün mesai mi bu böyle?
Ne zaman uygun olursak o zaman gidiyoruz. Bazen 2 haftada 1 gün görüşürüz , bazen 1 ay geçer görüşemeyiz. Böyle bir rutin olmamali. Herkesin kendine göre planı, işi ve görüşeceği başka eşi dostu var.. Herkesin birbirine anlayış göstermesi gerek..
Degil mi ama bir de hemen laf sokuyorlar gecen hafta pazar gorustuk butun gun oradaydık persembe gunu esimin babasi nerdesiniz kac gundur diyorÇok sık ayda 1 gidin yeter bu ne böyle..beraber yaşiyor gibisiniz..
Hayir ailesi el üstünde falan tutsa vallahi anlayacağım ama yok inanin oyle sap sap oturup geliyoruz manasizca
1.5 2 saat uzaktalar ayda 1 giderim laf sokuyorlar umrumda değil sürekli kv dibinde dolaşan gelinlerden olamam sizde olmayınMerhabalar. Konuya giriyorum hemen eşinizin ailesini ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz çok merak ediyorum biz de mi bi tuhaflik var yoksa herkes mi böyle ben mi değişigim bilemedim. Ben evdeyim esim 6:30 ,7 gibi kalkiyor ise gidiyor. Arabamiz yok ailesinin evi yakin fakat 2 araç değiştirmemiz gerekiyor bu da 10 dakikalik mesefa 1 saat oluyor. İstiyorlar ki haftaici en az 2 kere haftasonu da komple onlarla geçsin. Haftaici ben bi gittim geldim esim zaten aksam geliyor yorgun argın araba yok nasil gidelim. Haftasonu tamamen emrivaki bir sekilde pazar günümüzü onlara ayiriyoruz ama esim gelmiş diyor ki hadi bizimkilere gidelim cumartesi günümüzü kurtaralım diyor. Çok asabım bozuldu. Haaaa diyeceksiniz ki gidiverin ne olacak arkadaşlar yüzümüze bakan yok servisi cayi hep bende elim kolum kopmaz tabi ki yaparim ama bi teşekkür yok bi güler yüz yok salak salak oturup geliyoruz. Ama baskiyla istiyorlar ki hep oraya gidelim aramiz çok iyi degil agzimizla kuş tutsak yaranamayiz. Haftaici gidiyorum kayinvalidem istediği yerde Bülbül-ü Şeyda bana gelince hep dut yemiş bülbül gidiyorum sap sap oturuyorum ben konusyorum çoğu zaman yorum bile yapmıyor karşımdan , deli gibi kendi kendime konuşuyorum. Siz napiyorsunuz ne kadar sık görusuyorsunuz bi anlatin ben mi fenayim ben mi tuhafım?
Ay hayatim ağzımızın tadi bozulmasin gidip gelelim diyor bazen de bugün olduğu gibi oturuyoruz gitmiyoruzPeki sen gitmek istemezsen ne diyor? Bence yavas yavas ayagini kes her seu tadinda guzel. Bi tatiliniz var onda da surekli oraya gitmeyin. Ayrica yuz de vermiyorlarmis.
Benim kendi ailem o uzaklıkta arabamiz yok diye hic onlara gitmeyiz sag olsunlar onlar ugrar annem hatta gelmeden önce bir planiniz varsa sakin bozmayın der bazen 3 4 hafta görüşemeyiz . Ama bunlar habire oraya gitmemizi istiyor ne mana bende çözemiyorum1.5 2 saat uzaktalar ayda 1 giderim laf sokuyorlar umrumda değil sürekli kv dibinde dolaşan gelinlerden olamam sizde olmayın
Cünkü onlar erkek ailesi .gelin dediğin anne evine cok sık gitmez ama kv evine hergün gelsin derler cünkü onlar kıskanc fesat onları takmamalısın ben öğrendim takmamayı eşin zorla göndermiyırsa gitme ben sıkılıyorum deyip gitmiyorumBenim kendi ailem o uzaklıkta arabamiz yok diye hic onlara gitmeyiz sag olsunlar onlar ugrar annem hatta gelmeden önce bir planiniz varsa sakin bozmayın der bazen 3 4 hafta görüşemeyiz . Ama bunlar habire oraya gitmemizi istiyor ne mana bende çözemiyorum
2 yıllık evliyim. Eskiden daha fenaydi her gün istiyorlardi şimdi hafta da 4e düştük şükürayrica bi süre şehir dışındaydik bi kac aydır buradayiz bence de biz yapıyoruz çizgimizi cekemiyoruz.Ne kadarlik evlisin? Alistirmissin.
Yani fesatliktan mütevellit değil cidden sıkılıyorum manasizca oturuyoruz sadece oturuyoruz muhabbet yok hürmet yok güler yüz yok sadece oturma var Oturan Boğa gibi bos beles oturma eylemi.Cünkü onlar erkek ailesi .gelin dediğin anne evine cok sık gitmez ama kv evine hergün gelsin derler cünkü onlar kıskanc fesat onları takmamalısın ben öğrendim takmamayı eşin zorla göndermiyırsa gitme ben sıkılıyorum deyip gitmiyorum
Çünkü o bir şehzade annesi tabi ki uğraşacaksınız cik cik kinadim sizi. Ego tatmini diye bir sey var bakin tamamen bundan dolayi özlemek degil olay tamamen ayağıma gelsin egosu.Bak benim esimin annesi su an 2 saat uzaklikta bi sehire kardesine geldi. 1 hafta sonra da bizim yanimiza gelecek. Ama esime pazar gunu buraya gelin ozledim demis. Yani bu simdi sacma degil mi? Ustelik aracimiz da yok. Pazar gunu gitmesek 5 gun sonra zaten bize geleceksin. Esim de annemi kiramam diyor ben de biraz rahatsizim bana sormadan tamam demis. Annesi de dugunumuzu vs mahfetmisti. Neler neler etti bize esimi de umursamazdi ve evlenince kiymete bindi. Ben de su an ona cildiriyorum. Bize gelmeyecek olsa tamam derim ama zaten geleceksin neden bizi ugrastiriyorsa.
Benim ki de sokar laf ne dio mesela1.5 2 saat uzaktalar ayda 1 giderim laf sokuyorlar umrumda değil sürekli kv dibinde dolaşan gelinlerden olamam sizde olmayın
Bir gün tepem atacak tamamen sizle yaşayacağım deyip salonlarinin ortasina çadır kurup huni takip ortada gezeceğim. Ismail yk dan yaranamadan yavrum yaranamadım şarkısını bütün kayinvalidelere armağan ediyorum buradanValla bacim bu kv ler hep böle herhalde bizde her hafta gideriz ama yok yaranamayiz yine de gelmiyolar ki falan der durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?