siz nasıl davranırdınız?

blgctn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
194
86
298
40
ya aslında çok sıradan bi olay fakat aklım karıştı açıkcası
erkek arkadaşımın ablası kendisine küçük gelen kıyafetlerini ayırıp giymek isteyebileceklerimi alabileceğimi söylemiş ben tamam deyip geçiştirdim fakat sonradan düşününce acaba kötü bir izlenim bırakır mıyım diye endişelendim.
öncelikle söz ya da nişan filan yok evleneceğiz fakat henüz hiçbişey belli değil. erkek arkadşımın ablasıylada aramız mükemmel değil fakat birbirimize karşı saygılıyız. 1 kere tartışmışlığımız var. benim maddi durumuma değinirsek işsizim maalesef ama aç açıkta değiliz. ayırdığı kıyafetlerin kullanılmayacak durumda olduğunu düşünmüyorum..

durum bu işte ne yapsam bilemedim..

canım giysen kabul etsen kötü bir durum ortaya çıkmaz sana vermesede başkasına vericek yada çöpe gidicek yani ama senin durumunda ben olsaydım eğer almazdım canım ne bileyim birlikte böyle kendimi rahatsız hissederdim giyip gittiğim zaman karşılaştığımızda yani sevgilimin ablasıyla kendimi rahatsız hissederdim açıkçası ama bu hani ne bileyim acınacak bir durum falanda değil tatlım teşekkür edebilirsin kızlarında dediği gibi daha çok ihtiyacı olan birisine vermesini söyleyebilirsin kibar bi dille sen ne düşünüyorsun peki?

Son düzenleme:

iyi niyetle yapıldığını düşünüyorum. teşekkür et daha çok ihtiyacı olan birine verebileceğini söyle bence..

iyi niyetle yapıldığını düşünüyorum. teşekkür et daha çok ihtiyacı olan birine verebileceğini söyle bence..

Bende kızlara katılıyorum. Bundan utanılacak hiç bir durum göremiyorum. Fakat bencede uygun bir üslupla teşekkür edip ihtiyacı olanlara vermesini soyleyebilirsin. Ben olsam almazdim,şahsi görüşüm. Tabi iki durumda da kötü bir durum asla yok diye dusunuyorum:)

bende ihtiyacı olan birilerine vermesini söyleyecektim zaten. tabikide utanılcak bi durum değil nihayetinde ablamın kıyafetlerini de giyiyyorum ya da giymediklerimizi abimin eşine veriyoruzo giyiyor filan neyse teşekkür ederim oy birliğiyle teşekkür edip başkasına vermesini söylemek kabul edilmiştir.

Kötü niyetli mi iyi niyetli mi bilemicem ama
Sadece 1 kere görüşmeyle muhabbet nasıl buraya kadar geliyor?
Yani nasıl bir durum olduda eskilerini sana vermek istedi?
Çok yersiz bir davranış bence
Ben olsam ne münasebet diye karşılık verirdim...

düşüncesinden dolayı teşekkür ederdim
almazdım...boşver ciddi anlamda ihtiyacı olan birine versin

:) sen yanlış anlamışsın bir kere görüşmemiz yok tanıştığımızdan beri 1 kere tartıştık hatta tartışma da denilemez atışma gibi bişey.
farklı şehirlerde oturduğumuzdan çok sık görüşemiyoruz fakat evine gidip kalmışlığım var.
ayrıca fevri davranmamakta da yarar var diye düşünüyorum hiçkimse hiçkimseyi sevmek zorunda değil aramızdaki saygıyı koruduğumuz müddetçe isterse nefret eder
ki zaten bir kere görüşmüş olsaydık sanırım o da böyle bi teklifte bulunmazdı :)

O kısmı yanlış okumuşum.)
Ama yinede yersiz bir davranış ne bilim ben pek bu kadar sağduyulu yaklaşamazdım...

belki seni kardeşi gibi gördüğü için vermek istemiştir ama çok samimide değilmişsiniz iyi niyetle ve çöpe gitmesin diye de öyle düşünmüş olabilir
bilemeyiz ama ben olsam hiç hoşlanmazdım bu durumdan ve almazdım

O kısmı yanlış okumuşum.)
Ama yinede yersiz bir davranış ne bilim ben pek bu kadar sağduyulu yaklaşamazdım...

bende önyargılı yaklaşmak istemiyorum insanların kalbini kazanmak kırmaktan daha zor... ayrıca bende erkek arkadaşımın ailesini kendi ailem gibi görüyorum

neyse herkese tekrardan teşekkür ediyorum...

konu kapatılabilir/silinebilir

anladığım kadaryla ihtiyacın yok kibarca red et ama bunu sana nasıl bi uslupta söledi o önemli eğer kötü algıladıysan terslerdm ama iyi nyetleyse daha ihtiyacı olan birisine vermsini sölerdm

bende olsam almazdım, en güzeli teşekkür edip ihtiyacı olan birilerine vermesini söylemek olur... tabi o anki üslubun çok önemli

İyi niyetli de olsa,kötü niyetli de olsa bunu henüz bilemeyeceğiniz için sadece teşekkür etmenizi ve kıyafetleri almamanızı öneririm.

Teşekkür et, ihtiyacı olan birine vermesini söyle.
veya başkasının kullanmış olduğu birşeyi giyemiyorum çok titizim ama düşündüğün için teşekkürler falan de.

bu ne ya bence çok gereksiz bi teklif olmuş, olur falan diye geçiştirme, düşündüğü için teşekkür edip ihtiyacın olmadığını, yardım kuruluşlarına bağışlayabileceğini söyle, bence herkes de böyle yapmalı, hatta yardım kuruluşlarını internetten araştırırsan dernek isimleri bulabilir iletişim bilgilerini ablasına sen bizzat ulaştırabilir hatta ulaştırmasında yardımcı olabilirsin...ablasını kötü niyetli olarak düşünme direk, şahsen ben öyle düşünmedim,sadece nası davranacağını ve belki seninle bi yakınlık kurmak istediği ama bunu nası becereceğini bilemediğini düşündüm, hadi seni kırmak istedi ve böle azcık kötü niyeti bile varsa dahi bu davranışın seni daha da yüceltecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…