Siz nasıl davranırdınız?

Konuştum ama onların samimiyetine bağlıyor..

çok saçma..
ben o kaldıkları 2 gün boyunca diken üstünde olurdum..
ev konusunda çok hassasım..
anahtarı bile değiştirirdim..
bu tarz emrivakilerede gerçekten dayanamam keşke bi bahane uydursaydınız atıyorum biz dönene kadar annem kalıyor evimizde hırsız felan girmesin diye deseydiniz ..

Sizin şehirde bir işleri mi vardı, o yüzden mi kaldılar.

Sorun olur diye demedim. Yalnız dönünce söyledim eltime.. keşke planlarınızı daha önce söyleseydiniz diye.. İşte kişisel eşyalarım olabilrid. Sen de kadınsın anlarsın dedim.. Çarşafını ona göre ayarlardım.. "Başımın üstünde yerin var ama söyleseydiniz ben rahat ederdim" diye.. Yalnız bundan sonra nasıl ayarlayacağım ben normalde ben yokken kalmalarını istemiyorum.. Bu nasıl ifade edebilirim bir daha olursa..

"Bir de biz yokken neden kalsınlar canım.. Benle birlikte dönsünler" diye düşündüm.. Ben mi yanlışım.. Ben böyle bir şey yapmayacğım için..

Canım benimde benzer bi sıkıntım olmuştu ben anneme gittiğimde eşim bekar görümcemi getirmiş giysilerimi ütülesin diye onlarda evli görümcemle birlikte gelmişler bi takım ütülemişler pişirip yiyip içip benim eşyalarımı da makineye atıp mahvedip gitmişler. Ben acilen evden çıkmıştım kirli sepetinde beya siyah narin pamuklu ne varsa atmışlar makineye göz bebeğim kıyafetlerim şeye dönmüş. Bende baktım ki sustukça azıyorlar biraz söylendim görümceme şimdi eşim de çağırmaz onlarda gelmez sen kabga etme ama tepkini belli et sakince kesinlikle böyle birşeye ben müsade etmedim etmem de de :) ama sakın kavga etme ben ettim ipin ucu kaçıyor inadına yaparlar çekinsinler sadece

eşinle konuşacaksın..
ben rahatsız oluyorum..
ben varken kalmak isteyen gelsin ne kadar kalıyorsa kalsın de ama bu evin kadını benim ve ben yokken sen yokken bu evde birilerinin kalması beni çok etkiliyor hatta anahtarı verdiğimiz için şuanda diken üstündeyim sanki şuanda bile kapı açılıp içeriye birileri girecekmiş gibi hissediyorum psikolojim bozuldu de..
bende öyle olurdu çünkü..
bundan sonra ki durumda eşine kalmış eğer sana destek verir arkanda durursa sende biri bir daha aynı şeyi istediğinde tepkini rahatlıkla dile getirirsin canım..

Eşime söyleyeceğim.. Onun söylemesi gerek..bir de kayınvalideme.. Eşimde çeksin kaynıma söylesin.. Eğer söylemez ise o zaman ben evim müsait değil demeyi düşünüyorum.. Eltim de anlamıştır umarım bir daha böyle bir şey teklif etmez..

biz şu anahtar konusunda o kadar tartıştık ki anlatamam size sonunda ailesine ben anahtar vermek istemiyorum bile dedim ki insanların bundan haberi bile yokmuş. kayınvalidemde eltimin filan anahtarı olduğu için eşimde otomatikman bizimkini de vermeyi düşünmüştü. neyse ki anahtarımızı vermedik aynı şehirdeyken. fakat geçenlerde tatile gittik eşim de annesine kendi anahtarını bıraktı.ne olur ne olmaz diyerek. kaldı ki ben buna yine gerek duymadım fakat sorunda çıkarmadım. ama kayınvalidemlerde eve giremeleri gerektiğini biliyor. sadece eşimin isteği olsun diye tatsızlık çıkmasın diye tamam dedim ama sorularımı da sordum. biz yokken gelirler mi diye. gelmezler tabi ki dedi. zaten evine giren olursa anlarsın. kaldı ki sen yokken kalmalarının bi özel sebebi var mı ? kalmasınlar yoksa canım herkesin evi barkı var.. özeliniz vardır bi eşyanız bişeyiniz vardır denk gelir hiç hoşlanmam.

Hayır gezmek için..

Öyleyse gerçekten sinir bozucu. Sen yine de hiç bir şey deme. Eşinle aranı bozmaya değecek bir konu değil. Kalsınlar bakalım ne olacak. Eltine nerde yatmaları gerektiğini söyle ki yatağında yatmasınlar. Çarşafların yerini de söyle. Gerisini çok takma kafana. Eve döndüğünde de evi bir kırklarsın olur biter.

iyi ama senin ya da eşinin şu saatten sonra birilerine bu tarz bişey söylemesini doğru bulmuyorum..
kayın validene laf arasında rahatsız olduğunuzu söyleye bilirsiniz ama kaynınız veya eltinize söylemeniz şu aşamada yanlış olur bence..
siz bundan sonra ki durumlara bakacaksınız..
eşinizle bundan sonrası için konuşup çözüm bulacaksınız bir daha istediklerindede açık açık hoşunuza gitmediğini söyleyeceksiniz eşinle..

Yok zaten bundan sonraki durumlar için söylüyorum ben de şu durumda gereksiz.

uzun süre bir yera gitsem anahtarı birine veririm ama kalmalarına asla müsade etmem ben varken gelsinler istedikeri kadar kalsınlar

uzun süre bir yera gitsem anahtarı birine veririm ama kalmalarına asla müsade etmem ben varken gelsinler istedikeri kadar kalsınlar
Aynı şekilde düşünüyorum.. Ama sanki söylenince böyle şeyler samimi değilmişiz gibi oluyor.. Kadınlar olarak aslında hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz. Ama eltim bu şekilde bir talepte bulunabiliyor.

tatlı bir dille söylersin eltine ben yokken olmaz ama ben varken gel kal istediğin kadar biraz şakaya vurarak ama ciddiyetini koruyarak söyle sonra gelmez heralde kayınvalidene yakın mı oturuyosun

hayır tabiki ben evde yokken ne işleri var.ben evimi kıskanırım kim olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…