tatlı bir dille söylersin eltine ben yokken olmaz ama ben varken gel kal istediğin kadar biraz şakaya vurarak ama ciddiyetini koruyarak söyle sonra gelmez heralde kayınvalidene yakın mı oturuyosun
Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.
Asla vermem! Evlii evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğine!Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce b1öyle bir planları olduğunu söylemediler.
e verdiysenizzzz anahtarı bittabi bu saatten sonra ayıp olur artıkkiyi ama senin ya da eşinin şu saatten sonra birilerine bu tarz bişey söylemesini doğru bulmuyorum..
kayın validene laf arasında rahatsız olduğunuzu söyleye bilirsiniz ama kaynınız veya eltinize söylemeniz şu aşamada yanlış olur bence..
siz bundan sonra ki durumlara bakacaksınız..
eşinizle bundan sonrası için konuşup çözüm bulacaksınız bir daha istediklerindede açık açık hoşunuza gitmediğini söyleyeceksiniz eşinle..
yakın akrabamsa evet,değilse hayırEltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.
Sonuçta yatılı ve çarşaf falan ortada yok.. Dolaplar açılacak vs.. Bunlar beni rahatsız etti.. Acaba herkesmi rahatsız olurdu yoksa bana has bir olay mı diye düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?