• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasil davraniyorsunuz

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
Kizlar nerhaba
3 haftalik filan bi iliskim var daha cok yeni yani. Fakat bi konu kafami kurcaliyor.ben hic sosyal medya kullanmiyorum.
Er kisininse hepsinden mevcut. Ama dedigim gb ben kullanmadigim icin hesaplarini goremedim. Twitter da farli bi nickle kullaniyormus onu da soylemedi. Bi de hepimizn bildigi bir sozlukde hesabi var. Onun nickinide bilmiyorum :)
Diyorki o onun rahat alaniymis kufurlu falan da yaziyormus benim bilmeme ne gerek varmis. İnsta ve face de hic aktif degil zaten üstünkörü bakabildim.
Simdi bu sorun cikarilabilcek bisey mi. Yoksa olabilir mi dersiniz. Bana kalsa keske gizli sakli olmasa ama saygida duyuyorum arada kaldim :/

İlişkin çok Yeni. Sosyal medya kullanıp kullanmamak tamamen kişisel tercih, karışman yersiz. Sıkıntılı şüpheli bi durum olursa o zaman karışırsın.

Şimdi çok erken ilerleyen zamanlar da öğrenirsin .Eşimin bilmediği hesaplarım benim de var hala kötü birşeyde yapmıyorum bana özel bilmesi gerekmez

ilişkin çok yeni. ben eşimle flört ederken 3 hafta da yaşını bile öğrenmemiştim. biraz zaman . ama kapılmayın. bu devride kör kütük kapılmak hiç mantıklı değil.

Özel şifreleri falan tamam eyvallah da bende kendine özel olmasindan yanayim.Nicklerini bilmemen ne alaka ki yani saklamak falan .
Sosyal medyalara çok takilmayin ama şu zamanda da her şey sosyal elektriklenmeden çikiyor alt yapisi da sağlam adam rahat cirit atamaz kapana kisilir falan ne gerek var da deşifre olsun.. ;)

Kizlar nerhaba
3 haftalik filan bi iliskim var daha cok yeni yani. Fakat bi konu kafami kurcaliyor.ben hic sosyal medya kullanmiyorum.
Er kisininse hepsinden mevcut. Ama dedigim gb ben kullanmadigim icin hesaplarini goremedim. Twitter da farli bi nickle kullaniyormus onu da soylemedi. Bi de hepimizn bildigi bir sozlukde hesabi var. Onun nickinide bilmiyorum :)
Diyorki o onun rahat alaniymis kufurlu falan da yaziyormus benim bilmeme ne gerek varmis. İnsta ve face de hic aktif degil zaten üstünkörü bakabildim.
Simdi bu sorun cikarilabilcek bisey mi. Yoksa olabilir mi dersiniz. Bana kalsa keske gizli sakli olmasa ama saygida duyuyorum arada kaldim :/
Kusura bakmasındaağ millete özel değil sana mı özel yani? Geçicek onları. Bence araştır varsa gizli bişeyi başta çıksın kokusu.

Bence normal, ilişkinin çok yeni zaten.
Benim eşim de kk nickimi bilir ama gelip okumaz. Okuyacak olsa söylemezdim, azıcık kocamızın dedikodusunu da yapamayacak mıyız :)

Bence er kişi haklı.

Daha çok yenisiniz. Şimdiden bunu sorun yapma.

Twitter Facebook tarzı sosyal medyayı söylememişse benim için sorun.
Ama sözlük nickinin verilmemesi normal bence de. Ne bileyim o çok başka bir mecra.
Ben buradaki üyeliğimi eşimden saklamıyorum. Ama kayınvalide Fln sorunu yaşasam burada içimi döksem okusun istemezdim mesela. O da belki farklı başlıklarda en özelini yazdı ve paylaşmama hakkına sahip.

Esasen twitteride troll olarak kullaniyormus zaten tarzini tahmin edebiliyorum. Benzer tarzda hesaplar takip ettigini filan soyledi sorguladim biraz.
Oncekinde sosyal medyadan basim cok agridi. Buda inat ederse sanmıyorum ki cok ileri gidelim.

Benim kadınlar kulübü nickimi sevgilim niye bilsin yani şimdi?
İnsta ve faceini bilip kontrol edin ama bu tarz platformlarından haberdar olmanıza gerek yok bence

Kizlar nerhaba

Sözlük nicki verilmez. O konuda hak veriyorum. Ama twitter nicki verilebilir sanki.

Bence biraz bekleyip ona göre adım atabilirsiniz. Ben de eşimin burdaki yazdıklarımı okumasını istemiyorum mesela. Yani sıkıntı olmayacak bir durum da olabilir.

Eşimden önceki sevgilim twitterda kızlarla konuşuyormuş. Sonradan yakalamıştım. Aldatma olmadı ama ben kabullenemedim. Sonra da ayrıldım zaten birçok sebepten ötürü.

Ama eşimin twitter ı var, benim yok, bir kere baktım sonra da amaan dedim geçtim.

İzlemede kalın şimdilik tavsiyem.

Şüphelenecek bir şey yok. İnsanlar anonim olmak, rahatça, takip edilmeden fikirlerini beyan etmek için kullanıyorlar öyle siteleri. Ben nickini soramazdım bile. Sizin kadınlar kulübü kullanıcı adınızı sorması gibi birşey bu.

10 senelik hayat arkadaşım burada, sözlükte, itirafta, ve twitter'da hesabım olduğunu bilir ama kullanıcı adımı bilmez. Çünkü tam da sizin erkek arkadaşınızın dediği gibi özel alanım benim bunlar. Ben de onunkileri bilmem. Bilme gereği de duymuyorum.

Güven önemli. Ve sosyal hesap bilmekle, şifre öğrenmekle kazanılacak bişey değil malesef.

Back
X