Siz nasıl insanlarsınız ??

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
En son konumda bana saldıran ve şikayetim sonucu ceza alan ipeqbojuqu ipeqbojuqu daha önce ki sağlık konumda baa özelden mesaj atıp sağlık çalışanı olarak yardımcı olmak istedi bende kendisine güvenerek olanı biteni anlattım. Artık gerçekten sağlık çalışanı olduğuna da inanmıyorum.

En son konumda bunu bile silah olarak kullanmaya kalktı ve kendisi yememiş içmemiş sağa sola da anlatmış sanırım.

Kendisi ceza aldıktan sonra özelden bu sefer @EvvelAhir Ahir bana yazarak tehdit etmiştir ekran görüntülerini de ekleyecem buraya o şahısa anlattıklarımı kullanarak saçma şeyler yazıp durdu. Ve boşuna ceza aldırmışım.

@EvvelAhir Ahir boşuna olsaydı yönetim ceza vermezi emin ol şuan mevcut konumu da baltalamaya çalışıyorsun bayrağı devir almışsın tebrikler senin özel mesajını da kibliyorum yönetim gerekeni yapar.

Ayrıca hastalığım ile ilgili gerçekten yardımcı olan arkadaşlara şikayetime hızlı dönüş yapan yönetimi sonsuz teşekkürler.

Eklentiler

• kk3.webp
    kk3.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 547
  • kk2.webp
    kk2.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 552
  • kk1.webp
    kk1.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 546
Noluyo ya?
Saglikciyim diyip size ozel bilgilermi istedi sizden detayli olarak yani?
Saglikci degil sapik olabiliceginimi dusunyosunz

Noluyo ya?

Hayır ki vermem de özel sağlık sorunum vardı yaşadıklarımı anlattım sadece

Evet bazi uyelere gerekiyor senin ozelden yaxdigini sana kullaniyorlar

Noluyo ya?

Hayır ki vermem de özel sağlık sorunum vardı yaşadıklarımı anlattım sadece

Doktora güvenmeyip burada özelini paylaşırsan yaşayacağın şey bu. Burda ergenden tut erkek üyeye kadar bi ton garip şahsiyet var.

sağlıkçıyım diye özelden mesaj atıp özel sorular soran üyenin banı lütfen açılması. yaptığı hiç normal değil. erkek olmasa bile milletin özelini deşmeye ne kadar meraklı bu millet ya

"Hırsızin hiç mi suçu yok" durumuna getirmek istemiyorum ama siz de ne diye internetten böyle şeyler anlatirsiniz birine.. bi derdiniz varsa doktora anlatacaksiniz. Neyse çok geçmiş olsun. Ders olmuştur size. Tuhaf tip çok buralarda.

Hiç hoş bir olay değil. Bizde yedi kat el de olsa, biri sana sır ya da başka bir şey emanet ettiğinde korunur oysa ki.
Hepimiz özelden birtakım şeyler konuşup, paylaşıyoruz yakın gördüklerimizle. Eğer cidden olay böyleyse, ne diyeyim yani... :olamaz:

Doktora güvenmeyip burada özelini paylaşırsan yaşayacağın şey bu. Burda ergenden tut erkek üyeye kadar bi ton garip şahsiyet var.

Çok haklısın ki acile iyi ki guvenmemisim ozelden hallettim sonra ama o an genel bilgi almak adına konuştuk. Kendi ban yiyince arkadaşı ozelden @EvvelAhir tehdit ediyor ona mı kalmış açtığım konular sanki

Garip birsey goremedim ki ben
Sen anlatmissin
Karsindaki seni nerede tehdit etmis? Gormedim ben oyle birsey

Back
X