Siz nasıl kapatıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İçimdeki boşluğu kapatmakta zorlanıyorum gerçekten.
Ailem var bir tane yakın arkadasım var. Bir tane de işine gelince konustugum bir arkadasım var..
Çok sıkılıyorum Ocaktan hazirana kadar bir ilişkim oldu malesef sevemedim olmadı bitti.. ama bakıyorum iyi kötü zaman gecmiş mutlu olmusum hayatı sorgulamamısım. Şimdi düşünüyorum sevgili olmadan yaşanmaz mı illa olmalı mı tabiki değildir ama içimdeki duygusal bosluk kapanmıyor.. İşe gidip geliyorum ehliyete yazıldım su sıra bir ay onla mesgul oldum.. kurslara gideyim edeyim diyorum ama beni mutlu eden birşey yokki hayat o kadar anlamsız ki tekrardan depresyona giricem diye cok korkuyorum.. sürekli kendimizi oyalamaktan ibaret hayat.. dini olarak da duamı ederim ama cok inancım saglam değil eskisi gibi.. bilmiyorum şükretmeliyim herseye ragmen ama herkes nasıl mutlu oluyor anlamıyorum..

Bazen cok daralınca telefon acayım birine diyorum yok yani teyzem desem anlamaz halam desem sıkıldıgını hissediyorum benim bunalımlı halimden (önceden arar anlatırdım) en yakın arkadasım desem onun derdi kendini aşmış durumda.. annem desem onun da derdi kendini aşmış kız kardeşim kendi dünyasında mutlu ediyor kendini karakterimiz farklı anlamıyor beni..Cidden cok zormuş bir yastan sonra duygusal bir sevdiğin olmaması en azından olsa kalbindeki bosluk dolar sevip sevilirsin.. karsıma biri de cıkmıyor cıksa da istediğim gibi birisi sanmıyorum bunda yıl cıkmadı.. yasım 25 . biraz olsun umutlu seyler duymaya ihtiyacım var nefesim daralıyor aglamak istiyorum cünkü...

ben kapatmıyorum, boş duruyor öyle.
herhangi bir insanın kapatabileceğini düşünmediğim için de doğru adam gelene kadar kalacak öyle.
ha o adam gelmezse de boş kalmaya devam.

bu arada sizde bir sıkıntı var sanırım.
sevgiliden daha yeni ayrılmışsınız, konularınız da hep boşluk üzerine.
yok mu başka meşgaleniz hayatta.

Hersey sevgili, eş değil elbette ve insan kendi kendinede mutlu olmali ama o gezme tozma, hayatin tadini cikartma, kursa gitme, spora gitme olaylarida biyerden sonra işlemiyor mutluda olsan tüm bunlari yaparken yaninda paylaşabileceğin birini ariyorsun illaki daha keyifli oluyor cunku. En azindan benim için öyle oldu. :) Ama bu kadarda depresyona girmelik bir durum yok bence. Sirf biri olsun diye hayatina birini almak yerine yada icimde bosluk var diye depresyona girmek yerine daha fazla yeni insan tani, yeni arkadaslarin olsun, mutlu olmaya devam et. Bunu yaparken hic ummadigin anda O gelebilir.

var iş .. o kadar .. bıkkınlık var bende yılların bıkkınlıgı aile sorunlarının yorgunlugu.. bu yüzden artık mutlu olmak istiyorum dayanamıyorum bosluga..

öyle yapmak istiyorum ama isteğim köreliyor sanırım .. 2 hafta önce sunu bunu yapıcam derken suan böleyim tabi ölesine konuusp etkilendiğim kişiyle dün irtibatı kesmenin de etkisi var

Tek basina cok daha mutlu olup yasayan insanlar var elbet..
Yasadiklarinizdan keyif almaya bakin, derdi tasasi cok olan insanlardan bi sure uzak kalin..
hmm yani kendini terket diyorsunuz
en yakın arkadasım dertli tasalı ee baska yokki ne yapayım

tek başına yapabileek aktiviteler bulabilirsin, sevgilin varken heves edipte yapamadığın pek çok şey vardır mesela.. dışarı çıkıp kendi başına alışveriş yapmak, bir yerde oturup kahve içebilmek bile büyük bir keyiftir aslında.
burcun ne merak ettim ?

bekarken bana nasılsın neler yapıyorsun diye sorana allah için yaşıyorum , verdiği bedene iyi bakmaya çalışyorum yiyip içip geçip yan gelip yatıyorum derdim , sende öyle yap hayat sana bir yol çizer

İse geliyorum. İcimdeki bosluklar dolup taşıyor is yeri, okul, aile ortaminda hep gozlemci oldum ve gozlemlerime dayanarak kimseye birsey anlatmama karari aldim. Sevgilim en yakin arkadasim onun disinda günlük tutuyorum. Günlük tutmak bana iyi geliyor tavsiye ediyorum

sevgilim yok.. günlük de tutmak hiç mantıklı değil bizim evde

bekarken bana nasılsın neler yapıyorsun diye sorana allah için yaşıyorum , verdiği bedene iyi bakmaya çalışyorum yiyip içip geçip yan gelip yatıyorum derdim , sende öyle yap hayat sana bir yol çizer

kendimi bos hissediyorum öyle yasamak mı olur ye iç yat cok boş geliyor cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…