Ee bul o zaman birisini. Takıl bir sure
ben kapatmıyorum, boş duruyor öyle.
herhangi bir insanın kapatabileceğini düşünmediğim için de doğru adam gelene kadar kalacak öyle.
ha o adam gelmezse de boş kalmaya devam.
bu arada sizde bir sıkıntı var sanırım.
sevgiliden daha yeni ayrılmışsınız, konularınız da hep boşluk üzerine.
yok mu başka meşgaleniz hayatta.
Keşke icimdeki boşluk sevgili boşluğu olsaydı,elbet kapanırdı
Hersey sevgili, eş değil elbette ve insan kendi kendinede mutlu olmali ama o gezme tozma, hayatin tadini cikartma, kursa gitme, spora gitme olaylarida biyerden sonra işlemiyor mutluda olsan tüm bunlari yaparken yaninda paylaşabileceğin birini ariyorsun illaki daha keyifli oluyor cunku. En azindan benim için öyle oldu. :) Ama bu kadarda depresyona girmelik bir durum yok bence. Sirf biri olsun diye hayatina birini almak yerine yada icimde bosluk var diye depresyona girmek yerine daha fazla yeni insan tani, yeni arkadaslarin olsun, mutlu olmaya devam et. Bunu yaparken hic ummadigin anda O gelebilir.
Allahtan sevmemişsiniz bu ne simdi
hmm yani kendini terket diyorsunuzTek basina cok daha mutlu olup yasayan insanlar var elbet..
Yasadiklarinizdan keyif almaya bakin, derdi tasasi cok olan insanlardan bi sure uzak kalin..
İse geliyorum. İcimdeki bosluklar dolup taşıyoris yeri, okul, aile ortaminda hep gozlemci oldum ve gozlemlerime dayanarak kimseye birsey anlatmama karari aldim. Sevgilim en yakin arkadasim onun disinda günlük tutuyorum. Günlük tutmak bana iyi geliyor tavsiye ediyorum
bekarken bana nasılsın neler yapıyorsun diye sorana allah için yaşıyorum , verdiği bedene iyi bakmaya çalışyorum yiyip içip geçip yan gelip yatıyorum derdim , sende öyle yap hayat sana bir yol çizer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?