Siz nasıl saklıyorsunuz?

2 lady

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
665
677
323
image.webp
Bu tür açılan paketli yiyecekleri nasıl saklıyorsunuz?poşete koyuyorum,saklama kabına koyuyorum yinede çok çabuk bozuluyorlar bebeğim içinde sürekli bisküvi çubuk krakerler alıyorum nasıl muhafaza edebilirim?

oncelıkle lütfen bebegınıze abur cubur yuklemeyın...zaten zamanı geldığınde bızı dınlemeyıp kendılerı yıyecekler....barı bız onları sağlıklı buyutelım
sorunuza gelınce cam kavanoza koyun ağzını kapatın

Hava almayacak bir kavonoz olabilir.
Yada küçük mandallar.
Rutubetin olmadigi yerlerde saklayabilirsiniz.

Teşekkür ederim cam kavonoz ayarlayayım hemen hepinize iyigeceler

Eki Görüntüle 1788913 Bu tür açılan paketli yiyecekleri nasıl saklıyorsunuz?poşete koyuyorum,saklama kabına koyuyorum yinede çok çabuk bozuluyorlar bebeğim içinde sürekli bisküvi çubuk krakerler alıyorum nasıl muhafaza edebilirim?
Poşete felan koyma canm mandalda pek iyi değil bence yada ben beceremedim artık bu şekilde saklıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-04-23-52-42.webp
    Screenshot_2016-03-04-23-52-42.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 149
Tapır al :) ,bazen cok pisman oluyorum o kadar para verdigime ama taze tutuyor gerçekten

Ikeada satilan (illa ki baska yerde de vardir da rastlamadim) ozel poset mandallari var. Buzdolabi posetlerine koyup (market posetleri delik olabiliyor) agzini onlarla kapatiyorum taptaze kaliyor. Hatta ayrica posete koymadan da eger mumkunse kendi ambalajinin agzina takiyorum.

İkeada satılan poşet mandalkarı var ya, inanılmaz kullanışlı. Kesinlikle hava aldırmıyor ve bayatlatmoyor. Ben onları kullanıyorum. Çok da pratik

Back
X