- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
M
meredithgrey
bir önceki sayfada yazdığıma bak, uğraşma, yasakla konundan, bu özellik sende açık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M meredithgrey bir önceki sayfada yazdığıma bak, uğraşma, yasakla konundan, bu özellik sende açık.
Bir konumun daha içine ettiniz altın semerle adam olamamış Avrupa görmüş cahiller. Alın bir yerinize kına yakın.
Sakin ol panpa ben tüm mesajlarına şikayet et e basıyorum .
Üsluba bak. Mahvoldu konum ya![]()
bunu cok istiyorsunuz biliyorum
dört köse olursunuz zevkten böyle olsa hatta..
kudurmaya devam cunki öyle birseyy olmayacak :)
simdi alisverise cikiyorum tatlim.. gram nekadar harcadigimi düsünmeden alisveris yapacagim.
sen ise peynir reyonun karsisinda on saat düsünmek zorunda kalacaksin. Allah kimine verir kimine vermez iste.. herkesin gönlüne göre
siradaki tatilimi hangi ülkede gecirsem acaba ? simdi bunu da düsünmeliyim.. dubai olurmu kizlar? maledivler? veya parise mi gitsem? gerci durumlar orda suan fena.. corona yüzünden.. hmm nereye gitsem acep
Hay yaşa! Sinirlerim zıpladı banlanıcam geneNe demek hak ediyorsunuz böyle yaşamayı? Bu nasıl hadsizlik, saygısızlık. Açlıktan bebekler ölüyor bu topraklarda.
simdi alisverise cikiyorum tatlim.. gram nekadar harcadigimi düsünmeden alisveris yapacagim.
sen ise peynir reyonun karsisinda on saat düsünmek zorunda kalacaksin. Allah kimine verir kimine vermez iste.. herkesin gönlüne göre
siradaki tatilimi hangi ülkede gecirsem acaba ? simdi bunu da düsünmeliyim.. dubai olurmu kizlar? maledivler? veya parise mi gitsem? gerci durumlar orda suan fena.. corona yüzünden.. hmm nereye gitsem acep
Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan :) Ben naptım da başıma bu geldi dediğinizde açar okursunuz bu yazdığınızı
Ben hatırlıyorum o üyeyi, daha önce de benzer konuya gelip "Kuduruğğnnn, layık olduğunuz ülkede yaşıyorsunuğğz" temalı sayfalarca yazmıştı, bu tarz konularda hep aynı şeyi yapıyor.
Artık derdi neyse, neden birilerini kudurtma(!) ihtiyacı hissedecek haldeyse, bilemiyorum; parası diğer eksik yönlerini kapatmaya yetmiyor sanırım.
Takmayın lütfen, sayfalarca kibledik, temelli banlarlar umarım.
kabul etmeyip ne yapayım elime benzin bidonu alıp kendimi mi yakayım? sonuçta başımı sokacak evim, karnımı doyuracak aşım var, tatilimden eksik kalmıyorum. kıyafet zaten marka giyinince adam olunmuyor yani marka takıntısı gereksiz bir şey, arabaya gelince şu an yok ama ilerde olacak yani şartta değil toplu taşıma taksi ne güne duruyor ki????
devleti yönetenleri korumuyorum ama değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekten başka seçeneğim yok.
Bu kadar arsız ve rezil bir karaktere sahip olacak ne yaşadınız acababunu cok istiyorsunuz biliyorum