Ben lisede 1 sene universitede 6 ay universite sonrasinda 1 sene Belcika ve Fransa'da ogrenci olarak yasamistim, kisa kisa donemlerde, o yuzden Avrupa'yi biliyorum diyemem, sahit oldugum tanidigim insanlarla karsilastirdim sadece.
Su an 2 bucuk senedir Dogu Afrika'da Ruanda'dayim. Valla "burda ekonomi cok kotu Turkiye gene iyi" desem sozune en cok inanilan gurbetci olurum bu forumda herhalde. Valla burda ekonomi daha bile kotu arkadaslar

Ama sukredelim Turkler olarak demicem cunku bazi siyasi seyleri anlattigimda "oooo, ayni bizim gibiii" diyorlar.
Bu arada biraz geyik yapmak istiyorum, Turkler burada cok fazla, insaat sektorunde bir de ithal edilen mallar da cok fazla buraya ama korkunc bir kalite boyle igrenc urunler hayatimda gormedim. Bizim koyun bakkalinda Istanbul marka bir biskuvi var, yani guzelim Istanbulumuz Ruanda'nin koyunde ancak bu kadar igrenc bir sekilde temsil edilebilir. Korkunc bir biskuvi. Ha bir de Istanbul'u temsilen ben varim, ben de hic iyi yemek yapamiyorum. Ama burda yemek kulturu baya kotu oldugundan kimse anlamiyor.