Siz nasıl unuttunuz?

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
siz nasıl unuttunuz ? 3 yıl önceydi çok sevdim aşk degildi ama deli gibi sevdim..bi gün nedensiz bi şekilde bitirdi..çok agladım deli gibi yalvardım bagırdım çagırdım iki gün sonra eski kız arkadaşıyla barıştıgını ögrendim yıkıldımm..deli olmuştum sindirememiştim..bi sene geçti deli gibi bekledim onu hergece başımı yastıga koydugumda hıçkıra hıçkıra agladım sabah kalktım yine o vardı aklımda zihnimde düşüncelerimde ..çok duygusuzdu be çokk bi gram duygu yoktuu..utanmadan bana eski kız arkadaşımla barıştım hem ailesiylede tanışmıştım dedi ben o haldeyken böyle dedi..bn msjlar attıkça kafamı karıştıyosun dedii umit verdi o acıyla umut besledim.bi sene geçti tam bi sene hala aklımdaydı deliler gibi aglayarak geçirdigim bi sene vardı boşa harcanan..daha sonra biriyle tanıştım sevmeye çalıştım onu ona sarılıp agladıgımda o vardı aklımdaa onu düşünerek agladımm ben neden aglıyosun bile demedi bana çok sevdi deger verdii zamanla sevdim onu biriini yavaş yavaş unutmaya çalışırken sevdim evet peki aşık oldummu hayır heycanlandım mı deliler gibi hayır ! amaa sevdimm onu unutturdu bana unuuttum onuu ama olmadı onunlada olmadı yapamadımm belkide bana bu kadar deger vermesini sevdim onun onu unuturmasını sevdim aradan zaman geçti ve bi msj ondan özledimmm..lan ben deli gibi acı çekerken bi msjını 1 sene beklerken nerdeydin dedim içimden..ve ona karşı artık hiç bişey hissetmedigimi farkkettm deli gibi arıyoduu görüşmek istiyodu 3 ay görüşmedm cvp vermedim!ve hep derdim öyle bi insandı ki bana bi gün gelicegine ihtimal bile vermemiştim ama öyle bi geldiki :) ..bi gün görüşme kararı aldımm gittim oturdum karşısına geçtmm hiç bşşey hissetmiyodum bana çektirdigi o acıları bile unutmuştum o kadar rahattmm ayrıldıkk sarıldı bana hiç bişey hissetmedimm tek düşündügüm hiç bişey hissetmedigimdi eve gittim ve bi msj eskisi gibi bakmadın bana hiç özlememişsin eskisi gibi olman için herşeyi yapabilirdm diye cvp atmadım ve böylrlikle bi hikayeyi bitirdimm..ama aşık oldgm kmse yoktu hayatımda taa ki bi gün karşıma x adam çıkana kadar aşktı ilk görüşte aşktı çocuk gibiydim aptaldım şapşaldım hisstiklerimi hissettirebilen tek adamdııı çok mutluydukkk herkes biliyodu aşkımızı taa ki bi gün başka bi kızda yatma planları kurdugu msjı görene kadar yıkıldım daha önce hiç böyle yıkılmadıgımı farkettiim acı çekmeyi bırakın kendimi bile unutmuştum o adamın kadını olmuştum ben peki neden ne vermedim ben ne yetmediii !genç kızlıgı çocuklugumu masumlugumu verdim ? ne vermedim ne yetmedii ! bi gün aklına gelicekmiyim peki adam kadının yaptıgın bu küçük kızı hatırlıcakmısın dışarlarda deli gibi aşık oldugunu haykırdıgın bu küçügü hatırlıcakmısın..ama ben senin karşına geçip kendimi hatırlamamam izin vermicem !

Bu bahsettiğin erkek arkadaşın kız ile birlikte olup aldatan mı ? Ona benzemiyor ve kadar şahşalı hayatın var ki benim kafam karıştı.

Son düzenleme:
ya bu erkek milletini bi kaşık suda boğacaksın arkadaş,nası bu kadar hissiz bu kadar acımasız olabiliyolar

Bu bahsettiğin erkek arkadaşın kız ile birlikte olup aldatan mı ? Ona benzemiyor ve kadar şahşalı hayatın var ki benim kafam karıştı.

şuanki konu bnm hayatımı eleştirmek degil :) nasıl unuttunuz diye bi başlıgım var örnek olarakta daha önce yaşadıgım ilşkimi gösterdim :)

O kadar ağlmamışsın aklıan gelmiş uğramışsın sonuç ise unutmuşsun.Unutulmaz mı unutulur elbet.İlk başta acısını yaşarsın.Sonra acı içine işler ona da alışırsın.Sonra bir bakmışsın acı değil hiçbir şey hissemiyorsun.Hepsi böyle belli bir zamana sığar canım.Şimdi de unutursun elbet zor değil unutuluyor.Yeni birileri giriyor hayatlarımıza vs.Ama benim sana tavsiym unut demekten daha çok daha ilişkinin acısını yaşarken başkasıyla çıkmamaman.Çünkü o ilişkiden emin ol hayır gelmez sonu da gelmez zaten.Yine acısını sen çekersin hepsi birikir ve hiç ummadığın anda patlar.Biraz ara ver kafanı dinle bence.Hepsini,herşeyi yaşadıklarını içini sindirip unutmalısın ve kafanı dinlemelisin bence senin için en iyii bu.

bir insan X kisini unutmak icin sanirim Y kisisine ihtiyac duyuyor. Gercekten civi civiyi sokuyor. Fakat onu artik sevmedigini ve icinin sogudugunu anlaman icin X kisisinin kendiliginden sana gelip, onun o kaf dagindaki burnunun indigini gormen, ve aciz halini anlaman gerekiyor sanirim..

Sizin hikayede gordugum, kendi iliskilerimde bildigim budur.

3 sene öncesinden bahsetmişim dikkatli okursan canım

şuanki konu bnm hayatımı eleştirmek degil :) nasıl unuttunuz diye bi başlıgım var örnek olarakta daha önce yaşadıgım ilşkimi gösterdim :)

herkese bir atar, herkese bir hava..
size ne diye yorum yapalım istersiniz?

bence ciddiye alıp hikayenizi okumak bile sizin için fazla..

aaahh pardon nasıl da unutmuşum sizin son sınıf hukuk öğrencisi olduğunuzu.

pardon pardon, çok pardon...
affola :17:

Son düzenleme:

Hayatını eleştirmdim daha ama şimdi eleştirebilirim. Sen unutmak da zorlanmazsın ki o gelsin bu gitsin. Daha önceki ilişkini örnek vermişsin bende daha önceki konunda ki kişi bu kişimi diye sormuşum hepsi bu.

Ben hangisiyle yattınız, hangisini sevmeye çalıştınız şimdi kimi unutmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama zamanla unutulmayacak şey yoktur diye düşünüyorum :44: Bunu söyleyebildim sadece yazdıklarınıza bakıp :44:

Ben hangisiyle yattınız, hangisini sevmeye çalıştınız şimdi kimi unutmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama zamanla unutulmayacak şey yoktur diye düşünüyorum :44: Bunu söyleyebildim sadece yazdıklarınıza bakıp :44:

hahaha :-). Yorum güzeldi.

Konuyu okurken kendimi üç bilinmeyenli denklem çözüyormuş gibi hissettim yahu.

Konu sahibi arkadaşım, insanlar anlaşılmadığında neden karşı taraftan eksikliği bekler ki? Belki sen özenli anlatamamışsındır, sonuçta mükemmel değiliz hiçbirimiz.

''Şuanki konun neyi nasıl yazdığını eleştirmek değil!'' farkındayım ama en az bunu kadar ortada bir konu olmadığının da farkındayım. :-)

Son düzenleme:
Ne kadar atraksiyonlu hayatlarınız var arkadaş biraz da sakin ,huzurlu ve düzgün yaşamaya çalışmak için çaba gösterseniz böyle dertleriniz de olmaz diye düşünüyorum. :6:

Unutmadım, unutamam, unutmak ıstemıyorum !
Sevdıgım ınsanla olmasamda, hep aklımda kalbımde olacaktır. Bunu kendım ıstıyorum:

Back
X